שלח תשובה

זירת השאלות

314
צפיות
9
תשובות

aspupload

,‏ 14 ביוני, 2004

אני משתמש באוביקט הזה להעלאת קבצים.
המשתמש יכול להעלות עד 3 קבצים.
שאלתי היא:
איך אני מושך את השמות של הקבצים כל פעם מחדש ומעלה אותם לטבלה
db????

F:webspacedisk20tamam.co.iltamam.co.ilwwwFile.FileName

תגיות:

9 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    לולאה
    אתה צריך לולאת FOR.

    דוגמא:

    <%
    Set Upload = Server.CreateObject("Persits.Upload.1")
    Upload.SaveVirtual Server.MapPath("/upload/")

    For Each File in Upload.Files
         — הקוד הוספה למסד נתונים כאן —
    Next
    %>

    הנה מספר נתונים שתוכל לקבל על הקובץ בתוך הלולאה:

    File.Name = שם הקובץ
    File.Path = נתיב הקובץ
    File.Size = גודל הקובץ

    מקווה שעזרתי.

  2. פחן הגיב:

    יש לי לולאה כזו:


    <%
        Set Upload = Server.CreateObject("Persits.Upload")

        Upload.CodePage = 65001
        Upload.OverwriteFiles = False
        Upload.ProgressID = Request.QueryString("PID")

        Upload.SetMaxSize 52428, False

        On Error Resume Next
        n = Upload.Save("F:webspacedisk20tamam.co.iltamam.co.ilwww")
        ErrorNum = Err.Number
        Descr = Err.Description
        On Error Goto 0

        If ErrorNum <> 0 Then
            Response.Write "<B>The following error occurred: <FONT COLOR=""#FF0000"">" & Descr & "</FONT></B>"
        Else
            Response.Write "<B>" & n & " file(s) have been uploaded. " & Upload.TotalBytes & " bytes were transferred in " & Upload.TotalSeconds & " sec.<P>"
    %>

    <TABLE BORDER=1 CELLSPACING=0 CELLPADDING=3>
    <%

            For Each File in Upload.Files
    ‘            File.SaveAsVirtual "/uploadedfiles/" & File.FileName
    %>
    <TR><TD BGCOLOR="#A0A0A0" COLSPAN="2"><B><FONT FACE="Arial" SIZE="2" COLOR="white"><% = File.Name & ": " & Server.HTMLEncode(File.OriginalFileName) %></FONT></B></TD></TR>
    <TR>
        <TD><B><FONT FACE="Arial" SIZE="2">Original Path:</FONT></B></TD>
        <TD><FONT FACE="Arial" SIZE="2"><% = Server.HTMLEncode(File.OriginalPath) %></FONT></B></TD></TR>

    <TR><TD><B><FONT FACE="Arial" SIZE="2">Current Path:</FONT></B></TD>
        <TD><FONT FACE="Arial" SIZE="2"><% = Server.HTMLEncode(File.Path) %></FONT></B></TD></TR>

    <TR><TD><B><FONT FACE="Arial" SIZE="2">Size:</B></FONT></TD>
        <TD><FONT FACE="Arial" SIZE="2"><% = File.OriginalSize %> bytes</FONT></B></TD></TR>

    <TR><TD><B><FONT FACE="Arial" SIZE="2">Content-Type:</B></FONT></TD>
        <TD><FONT FACE="Arial" SIZE="2"><% = File.ContentType %> </FONT></B></TD></TR>
    <%
    ‘            On Error Resume Next
    ‘            File.Delete
    ‘            On Error Goto 0

    response.write ‘" & File.FileName
    Next
    %>
    </TABLE>
    <%
        End If

  3. פחן הגיב:

    איפה ומה אני משלב בקוד הזה
    כדי לשלוח את הקבצים ל-db
    בהנחה ויש לי יותר מקובץ 1

  4. BuildHome הגיב:

    חסר לך הקוד של ההוספה
    למסד נתונים.
    אחרי ה-FOR… תוסיף את השאילתה והנתונים שאתה מוסיף למסד וזה אמור לעבוד בצורה טובה.

  5. פחן הגיב:

    ככה אני אמור להוסיף בתוך הלולאה???


    sql="insert into f_message(image) values(‘" & File.FileName & "’)"

    ואז אמור להיות שגם אם ישנם 3 קבצים אזי הוא יודע להעלות אותם בגלל הלולאה???

  6. BuildHome הגיב:

    ככה אמור להיות..
    אם אתה משתמש ב-SQL אז זה ככה:

    sql="insert into f_message(image) values(‘" & File.FileName & "’)"
    conn.Execute(sql)

שלח תשובה