שלח תשובה

זירת השאלות

353
צפיות
42
תשובות

הבעיה החדשה

,‏ 4 ביולי, 2004

אני החלטתי אחרי שלא הצלחתי לפתור את הבעיה לכתוב את הכל בצורה אחרת אבל  שוב פעם יש בעיות

הנה הERROR :



Microsoft JET Database Engine error ‘80040e14’

Invalid SQL statement; expected ‘DELETE’, ‘INSERT’, ‘PROCEDURE’, ‘SELECT’, or ‘UPDATE’.

/123456789987/news.asp, line 7

קטע הקוד הבעייתי:


<%
application("id")=application("id")+1
dim conn,rs
set conn = connect()
set rs = server.createobject("adodb.recordset")
rs.open "club",conn,adopenstatic,adlockpessimistic
rs.addnew
rs("id")=application("id")
rs("title")=request.form("title")
rs("body")=reques.form("body")
rs("date")=now()
rs.update
rs.close
set rs =nothing
%>

תגיות:

42 תשובות

  1. RiU הגיב:

    rs.open "club",
    שם אמור להיות משפט SQL

  2. MasterMind הגיב:

    כנס
    לא פתחת נכון את הטבלה תעשה ככה


    rs.open "YOUR QUERY" , conn,3,3

  3. MasterMind הגיב:

    אוי בן אדם עכשיו שמתי לב….
    לא ככה פותחים רקורדסט!!!


    rs.open "SELECT* FROM CLUB " , conn,3,3

    אהה ולהבנה יותר מעמיקה תעבור על כל מדריך ה ASP ותלמד

  4. Yoava333 הגיב:

    טוב שאלה
    נתתה לי את הקוד


    rs.open "SELECT* FROM CLUB " , conn,3,3

    מה זה?

    ד"א מה שהצעת לא פעל!

    Microsoft JET Database Engine error ‘80040e37’

    The Microsoft Jet database engine cannot find the input table or query ‘CLUB’. Make sure it exists and that its name is spelled correctly.

    /123456789987/news.asp, line 7

  5. השגיאה אומרת שהטבלה לא קיימת
    ד"א, השורה הזאת

    rs("body")=reques.form("body")

    הופכת לזאת

    rs("body")=request.form("body")

    ולמה התחברת למסד עם פונקציה?

  6. תנסה ככה
    להגדיר משתנה sql

    dim conn, rs, sql

    ותשנה את השאילתה ופתיחת הרקורדסט לזה

    sql="select * from club"
    rs.Open sql, conn, 2, 3

    ותבדוק שאכן הטבלה club קיימת

  7. Yoava333 הגיב:

    הטעות היא לא בפתיחת ה-RS
    אלא בשם הטבלה ובעיה חדשה :


    Microsoft JET Database Engine error ‘80040e09’

    Cannot update. Database or object is read-only.

    /123456789987/news.asp, line 8

    הקוד :

    <!–#include file="ink.inc"–>


    <%
    application("id")=application("id")+1
    dim conn, rs
    set conn = connect()
    set rs = server.createobject("adodb.recordset")
    rs.open "SELECT* FROM news " , conn,3,3
    rs.addnew
    rs("id")=application("id")
    rs("title")=request.form("title")
    rs("body")=request.form("body")
    rs("date")=now()
    rs.update
    rs.close
    set rs =nothing
    %>

  8. תנסה ככה
    להפוך את זה

    rs.open "SELECT* FROM news " , conn,3,3

    לזה

    rs.open "select * from news ", conn, 2, 3

  9. Yoava333 הגיב:

    שום שינוי אני שואל שוב מה אומרים
    המספרים בסוף פקודת ה-SQL

  10. לך למדריך הasp
    ועבור על הפרק השני במסדי הנתונים, שם תמצא תשובה ל"מספרים" כמו שאתה קורא להם (סוג סמן וסוג נעילה).

  11. ד"א,
    השגיאה אומרת שהמסד הוא לקריאה בלבד,
    תראה את הפונקציה שהשתמש בה לחיבור.

  12. Yoava333 הגיב:

    הנה הפונקציה
    שהשתמתי איתה לחיבור:


    <!–#include file="adovbs.inc"–>
    <%
    const mydb="db/db.mdb"
    function connect()
    set conn = server.createobject("ADODB.connection")
    conn.mode=admodereadandwrite
    conn.open ("PROVIDER=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;DATA SOURCE="+ server.mappath(mydb))
    set connect=conn
    end function
    %>

  13. Yoava333 הגיב:

    אין שום שינוי
    זה ממש מעצבן אותו

  14. prince01 הגיב:

    אם אתה מאחסן על שרת שרכשת …
    אז צור עמם קשר ובקש "הרשאות כתיבה-קריאה" לתיקייה בה מסד הנתונים שלך.
    כך זה אמור לעבוד .

  15. Yoava333 הגיב:

    צריך רעיון איך אני עושה….
    אני רוצה לבנות מערכת מאמרים איך אני עושה את זה:
    נגיד הכנסתי למסד נתונים אם שלושת השורות האלה-

    שורה לדוגמא א’
    שורה לדוגמא ב’
    שורה לדוגמא ג’
    ככה שזה יצא ממסד הנתונים

  16. אוריקס הגיב:

    שרשר שאלותיך!
    הודעות לא משורשרות ימחקו מידית.

  17. Yoava333 הגיב:

    סליחה, אבל בכל זאת איך אני
    עושה כך שאני אכניס לתוך מסד נתונים טקסט ברצף ואני אכתוב <b> וזה יצא מודגש?

  18. ניר טייב הגיב:

    תקרא על פונקציית Replace במדור ASP
    זה מה שאתה רציך

  19. Yoava333 הגיב:

    איכסון, מישהו יודע על שרת איכותי
    ובשביל איכסון ל-10 מגה אני מקבל את כל האפשריות של ASP?

  20. Yoava333 הגיב:

    אופס שכחתי "לשרשר את שאלותי"
    אז אוריקס עזרה בלשרשר

  21. Yoava333 הגיב:

    בעיה חדשה!
    יש לי ארבעה 1 טופס 2 מקבל נתונים מהטופס ומכניס למסד נתונים 3 מראה את הנתונים ו-4 מוחק

    הנה ה-ERROR:


    ADODB.Recordset error ‘800a0e7d’

    Operation is not allowed on an object referencing a closed or invalid connection.

    /aspyoava/show1.asp, line 14

    והנה הקוד


    <!–#include file="adovbs.inc"–>
    <%
    const mydb="db2.mdb"

    function connect()
    set conn = server.createobject("ADODB.connection")
    conn.mode=admodereadandwrite
    conn.open ("PROVIDER=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;DATA SOURCE="& server.mappath(mydb))
    set connect=conn
    end function

    set conn = connect()
    set rs = server.createobject("adodb.recordset")
    rs.open "select * from articale"
    %>

    <body dir=rtl>
    <% do until rs.eof %>
    <p><%=rs("title")%><br>
        <%=rs("subtitle")%><br>
        <%=rs("bosy")%><br>
        <%=rs("date")%><br>
        <a href="delete1.asp?var=<%=rs("id")%>"
    </p>

    <% rs.movenext
    loop %>

  22. ניר טייב הגיב:

    כך:
    תוסיף את זה אחרי יצירת אובייקט ה-RS

    rs.ActiveConnection=conn

  23. Yoava333 הגיב:

    שכחתי שורה אחת אבל בעיה חדשה
    הנה הבעיה


    ADODB.Recordset error ‘800a0cc1’

    Item cannot be found in the collection corresponding to the requested name or ordinal.

    /aspyoava/show1.asp, line 22

    הנה הקוד :


    <!–#include file="adovbs.inc"–>
    <%
    const mydb="db2.mdb"

    function connect()
    set conn = server.createobject("ADODB.connection")
    conn.mode=admodereadandwrite
    conn.open ("PROVIDER=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;DATA SOURCE="& server.mappath(mydb))
    set connect=conn
    end function

    set conn = connect()
    set rs = server.createobject("adodb.recordset")
    rs.activeconnection=conn
    rs.open "select * from articale"
    %>

    <body dir=rtl>
    <% do until rs.eof %>
    <p><%=rs("title")%><br>
        <%=rs("subtitle")%><br>
        <%=rs("bosy")%><br>
        <%=rs("date")%><br>
        <a href="delete1.asp?var=<%=rs("id")%>"
    </p>

    <% rs.movenext
    loop %>

  24. Yoava333 הגיב:

    שכחתי להגיד ש…..
    בתוך מסד הנתונים כתובים HTML אבל למה זה לא פועל

  25. ניר טייב הגיב:

    זה אומר
    ששדה (ITEM) מסוים לא נמצא ברשימת העמודות שלך

    ובקשר ל-HTML לא הבנתי מה הבעיה הגדר "לא עובד"

  26. Yoava333 הגיב:

    לא עבד אמרתי על הASP לא על HTML ו..
    מה אתה מתכוון אין לי שדה

  27. Yoava333 הגיב:

    הנה תמונה של מסד הנתונים שלי אם זה.
    עוזר

  28. Yoava333 הגיב:

    עוד שאלה ב-VBScript
    הקוד אמור לעשות שאם יש פתיחת H2 אז זה יסגור את תגית <p> ויפתח h2 אבל משום מה זה לא פועל

    <%
    Dim enter_h2, eh2_enter, h2, eh2, enter, str, str1
      enter_h2 = chr(13) & "<h2>"
      eh2_enter = "</h2>" & chr(13)
      h2 = "<h2>"
      eh2 = "</h2>"
      enter = chr(13)
      str=request.form("str")
      str1=request.form("str")
      str = Replace(str,enter_h2,"</p><h2>")
      str = Replace(str,eh2_enter,"</h2><p>")
      str = Replace(str,h2,"<h2>")
      str = Replace(str,eh2,"</h2>")
      str = Replace(str,enter,"</p><p>")
    %>

    <body>
    <form action="" method="post" id="form" name="form">
      <textarea cols="100" rows="8" dir="ltr" name="str" id="str">
       <%response.write(str1)%>
      </textarea>
        <input type=submit>
    </form>
    <% response.write(str) %>
    </body>

  29. Yoava333 הגיב:

    עשיתי שיפור קל אבל עדיין אותה בעיה


    <%
    Dim enter_h2, eh2_enter, h2, eh2, enter, str, str1
      enter_h2 = chr(13) & "<h2>"
      eh2_enter = "</h2>" & chr(13)
      h2 = "<h2>"
      eh2 = "</h2>"
      enter = chr(13)
      str=request.form("str")
      str1=request.form("str")

      str = Replace(str,enter_h2,"</p><h2>")
      str = Replace(str,eh2_enter,"</h2><p>")
      str = Replace(str,h2,"<h2>")
      str = Replace(str,eh2,"</h2>")
      str = Replace(str,enter,"</p><p>")

    %>

    <body>
    <form action="" method="post" id="form" name="form">
      <textarea cols="100" rows="8" dir="ltr" name="str" id="str">
       <%response.write(str1)%>
      </textarea>
        <input type=submit>
    </form>
    <% response.write(str) %>
    </body>

  30. Yoava333 הגיב:

    עזרה !!! מה לא בסדר בשאילתה הזו


    rs.open "select section from articale where section = &request.querystring(‘section’)"

    הנה ה-ERROR


    error ‘80004005’
    Unspecified error

    /aspyoava/admin.asp, line 36

  31. Yoava333 הגיב:

    עשיתי תיקון אבל זה עדיין לא פועל!


    rs.open "select section from articale where section ="&request.querystring("section")

    אבל יש את אותו ERROR….


    error ‘80004005’
    Unspecified error

    /aspyoava/admin.asp, line 36

שלח תשובה