שלח תשובה

זירת השאלות

294
צפיות
13
תשובות

למה העמוד הזה לא עובד ? ASP

,‏ 8 ביולי, 2004

קוד זה נמצא בדף שקוראים לו


delete_order.asp?id=21






<%
‘ חיבור למסד הנתונים
””””””””””’


connStr = "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _
         "Dbq=" & server.mappath("db/shop.mdb") & ";"  & _
          " Uid=Admin;" & _
          "Pwd=;"

Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")

conn.Open connStr

Set rs = Server.CreateObject("ADODB.RecordSet")


id=request.querystring ("id")

‘ form

‘ מחיקת רכישה ממסד הזמנות
rs.Open "DELETE * FROM orders WHERE order_id=’" & id & "’",conn,3,1

‘ סגירת החיבור והרקורדסט
rs.Close
conn.close

response.redirect "order.asp"
%>




את הערך של id שולח בקישור
מתוך דף שנקרא order.asp


delete_order.asp?id=21


אני לא משתמש בטופס על מנת לשלוח ערך אלא קורא את הערך מתוך מסד הנתונים ושולח בלינק לדף המחיקה

תגיות:

13 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    ככה:


    <%
    ‘ חיבור למסד הנתונים
    ””””””””””’

    connStr = "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _
             "Dbq=" & server.mappath("db/shop.mdb") & ";"  & _
              " Uid=Admin;" & _
              "Pwd=;"

    Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")

    conn.Open connStr
    id=request.querystring ("id")

    ‘ form

    ‘ מחיקת רכישה ממסד הזמנות
    conn.execute "DELETE * FROM orders WHERE order_id=" & id

    ‘ סגירת החיבור והרקורדסט
    conn.close

    response.redirect "order.asp"
    %>

  2. אוריקס הגיב:

    השאלה היא…
    האם הבנת את השינוי שעשיתי?

  3. savirs הגיב:

    כן ,בערך
    שינית את הפקודת מחיקה

    אבל אני לא מבין למה בעצם ומה ההבדל ?

  4. conn.execute
    על מנת לבצע שינויים במסד אתה חייב להשתמש בפקודה conn.execute . השינויים במסד הם: עדכון (update) והוספה (insert).

  5. savirs הגיב:

    שאלה לגבי מסד נתונים
    יש לי מסד נתונים ובו שמות של משתמשים שרכשו מוצרים

    אני רוצה שיציג לי את השמות של המשתמשים (בלי כפילויות)

    ובנוסף שיציג לי כמה בסה"כ באיזה סכום כל אחד רכש (את הסה"כ של כל אחד שרכש)

  6. אוריקס הגיב:

    קודים מוכנים זה בדירה ממול
    תראה מה ניסית לעשות ומה לא הלך. פה לא נאכיל אותך בכפית.

  7. savirs הגיב:

    לא ביקשתי קוד ביקשתי עזרה בפקודה
    רק SQL

    לא ביקשתי קוד מוכן

    אני באמת אוהב לעבוד ולהנות מהעבודה שלי ולא שמישהו יכין לי את זה

  8. MasterMind הגיב:

    הערה–
    לגבי השאלה הראשונה —
    תכניס את הREQUEST ל CINT כדי שהוא יקבל רק מספרים ולא שמות
    כלומר ככה


    Id = cInt(Request.form("Id"))

    לגבי השאלה שנייה
    לא כל כך הבנתי אותה למרות שבהצגת השמות של המשתמשים לא יכול להיות
    כפילויות אם עשית אפשרות שלא יהיו כפילויות.

  9. תשתמש ב- DISTINCT
    פקודה זאת מונעת הצגה כפולה של נתונים…
    למידע נוסף: http://www.webmaster.org.il/showArticle.asp?id=21
    או פה: http://www.w3schools.com/sql/sql_select.asp (תגלול למטה… ותראה את הכותרת The SELECT DISTINCT Statement

  10. savirs הגיב:

    תודה אבל הכוונה היא אחרת
    קודם כל אני לא מבקש קוד מוכן

    אני מבקש הדרכה ואם אפשר מפורטת

    יש לי טבלת של משתמשים שרכשו מוצר/ים בחנות
    יכול להיות שהם רכשו פעם אחת ,יכול להיות שכמה פעמים

    אני רוצה לשלוף את השמות שלהם בלי כפילויות – את זה אני יודע איך עושים ותודה לטל

    השאלה /בקשה היא כזו

    אני רוצה להציג כמה פעמים כל אחד רכש בחנות
    ודבר שני באיזה סכום כולל הוא רכש בחנות

    תודה למי שעוזר ובבקשה
    הפורום לא נועד רק למקצוענים אלה לכולם למתחילים,מתקדמים ומקצוענים וכל היופי שבפורום זה שאחד עוזר לשני ללא ציפייה לקבל תמורה וכך ליצור קהילה

    בתודה מראש

  11. MasterMind הגיב:

    את זה אתה עושה בזמן הרכישה
    אתה קורא למידע שלו על פי ה ID שלו  ומעדכן הכול
    ז"א ברגע שהוא לוחץ על רכישה אז תעלה את השדה הזה ב 1
    ובקשר לכמה הוא קנה  אותו דבר אתה מעלה את המידע ב ??? שקלים
    ???- הרכישה האחרונה
    וזהו……

שלח תשובה