שלח תשובה

זירת השאלות

204
צפיות
28
תשובות

מציאת כמה זמן לקח לאתר לעלות

,‏ 9 ביולי, 2004

איך אני בודק כמה זמן לקח לאתר לעלות (כמו שיש בחלק ממנועי חיפוש..)?

תגיות:

28 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    לא יודע איך זה ב-PHP
    אבל ב-JS עושים כך:

    var startTime = new Date()

    function calcTime(){
      var endTime=new Date()
      return (endTime.getTime()-startTime.getTime());
    }

    אם זה עוזר :-/

  2. Alo הגיב:

    תודה… שאלה על user data
    אני הבנתי שכדי להציג "וי" בהודעות שנצפו משתמשים ב user data, אז השאלה שלי היא האם משתמשים ב attribute אחד לסימון כל הודעה בניפרד או פשוט מעדכנים attribute אחד?
    ומה יותר יעיל?

    ועוד שאלה בנושא:
    האם כדי "לזכור" משתמש (חיבור אוטומטי) עדיף להשתמש ב user data או ב cookies ?

  3. ניר טייב הגיב:

    עוגיות
    לא שומרים הרבה מידע על המשתמש לכן אפשר להשתמש בעוגיות
    וגם זה עובד על כל דפדפן

  4. ניר טייב הגיב:

    כשפותחים
    הודעה בפורום (נגיד)
    אז שולחים את המשתמש לפונקציה שפותחת את ההודעה
    בפונקציה אתה בסה"כ משנה את ה-attribute (שורה אחת)
    כל נושא הוא "מופע" אחר של ה-user data

  5. ניר טייב הגיב:

    כי אני עזרתי לו
    כבר וראיתי שהוא עובד עם PHP

  6. אההה… סבבה
    אז פעם הבאה שיציין את זה בהודעה

  7. Alo הגיב:

    לא הבנתי…
    מה זה "מופע"?
    ומשנים את הattribute של המשתמש או מוסיפים חדש? (בפתיחת הודעה/תגובה)

  8. אוריקס הגיב:

    כל הודעה היא אכן attribute
    אבל מופע זה ממש לא המילה הנכונה במקרה הזה.
    במופע משתמשים בעיקר כשמתכוונים לאובייקטים/מחלקות וכו’…

  9. Alo הגיב:

    ממ…
    במאמר פה כתוב ש user data אחד מכיל 128KB, אז מה הכוונה user data אחד? כאילו כל attribute שמגדירים על משתמש מכיל כמה KB? או איך זה הולך?

  10. אוריקס הגיב:

    הסבר:
    עבור כל משתמש אתה רשאי להגדיר כמה UserData בתנאי שמשקל כל אחד לא יעלה על 128KB ומשקלם הכולל לא יעלה על 1024KB.

    "UserData אחד" הוא זה שלא יכול להכיל מעל ל 128KB. כלומר, כשאתה מבצע פעולות כמו:

    userDataInside.save("abcd");
    או
    userDataInside.load("abcd");

    אתה מבצע אותן עבור "UserData אחד" ששמו acbd…

  11. Alo הגיב:

    ו..
    איפה המקום נתפס? בשרת שעליו האתר?

    וגם, כמה מקום בערך תופס כל מידע על דף שנצפה כאן באתר? כי אם צופים בהרבה הודעות זה תופס יות מקום… אז כמה בערך כל הודעה שנצפתה?

  12. ניר טייב הגיב:

    בלקוח כמו עוגיות
    לא יודע באיזה תיקייה

  13. ניר טייב הגיב:

    בגלל זה הקפתי במרכאות
    וצודק פעם הבאה אני אהיה יותר ברור

  14. Alo הגיב:

    ומה בערך הגודל של…
    attribute שמכיל הערך 10 תווים?

  15. Alo הגיב:

    שאלה ב MySQL
    אני יכול לעשות רשומה למשל id שמגבילה עד 5 נתונים מאותו סוג? כאילו כמו UNIQUE אבל של 5?

  16. ניר טייב הגיב:

    בדוק אפשרות של field size
    או משהו כזה (שמגדירים טבלה בד"ר אמורים לתת את התכונה הזו)

  17. Alo הגיב:

    אממ
    אבל אז אפשר עד מספר שורות מסויים לא?
    ואני התכוונתי להגביל מספר שורות דומות לגבול מסויים… כמובן שאני יכול לעשות את זה עם קוד פשוט, אבל סתם לדעת…

  18. רום הגיב:

    בקריאה שנייה הבנתי…
    לא נראה לי שיש דרך לעשות את זה ברמת ה SQL, אבל ב php אתה פשוט יכול לעשות שאילתה שתשלוף את הנתונים לפי תנאי כלשהו, ואז לבדוק בעזרת mysql_num_rows אם התוצאה גדולה מחמש ואז להחזיר הודעה או משהו (בהתאם למה שהסקריפט שלך עושה)

  19. Alo הגיב:

    כן, אני יודע…
    אבל רציתי לדעת אם אפשר להגביל את זה ב MySQL – כנראה שלא..

שלח תשובה