שלח תשובה

זירת השאלות

259
צפיות
15
תשובות

איך אני יכול לחשב שהוא string כלומר

,‏ 2 בספטמבר, 2004

אל תשאלו אותי למה ולמה שאתה לא יחשב את זה מההתחלה כי אני עשיתי אידקס אתרים שאני רוצה לעשות ריטנג עכשיו עשיתי את זה דרך getstring בשביל להחזיר כמה כל הכניסות ביחד
עכשיו קראתי לפונציה ככה:

.GetString(2,-1,",","+",0)

עכשיו זה מחזיר לי סתם דוגמא:
0+0+1+5+6
עכשיו אני יודע שבגאווה סקריפט יש את הפונקציה eval שמחשבת תרגיל שהוא סטרינג עכשיו מה בפונציה בvb?

תגיות:

15 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    מה?
    אני עדיין מנסה להבין את השאלה…

  2. dudubs הגיב:

    עזרה – רשימת חברים – מספר הודעות
    טוב אז ככה יש לי את הטבלה users עכשיו נגיד לצורך שהיא בנוי ככה:
    UserID | UserName
    עכשיו סתם לצורך הטבלה של ההודעות בפורום בנוי ככה (messages):
    MessageID | MessageUser
    עכשיו השאילתה שלי היא:


    SELECT messages.MessageID,messages.MessageUser,users.UserID,users.UserName,COUNT(Messages.MessageID) as CountMessages FROM messages,users WHERE users.UserID=messages.MessageUser

    עכשיו זהמציג רק את מי שיש לו הודעות בפורום והשאלה שלי איך אני יכול לעשות את הwhere שגם אם הוא לא מוצא אז זה יציג?

  3. ניר טייב הגיב:

    אתה משתמש ב-inner join
    רק דרך ה-WHERE
    עליך להשתמש ב-OUTER JOIN מסוים כדי לעשות את מבוקשך
    קרא: http://www.webmaster.org.il/showArticle.asp?id=178

  4. dudubs הגיב:

    כבר פתרתי את זה עם xor עכשיו הבעיה
    איך אפשר לדעת אם זה הצליח הxor?
    כאילו מין תנאי כזה בxor יש משהו כזה?

  5. dudubs הגיב:

    באצם הנה הבעיה שלי
    קודם דוגמא:


    .. AND (userid=messageuser xor עכשיו כאן אני רוצה לשנות את CountMesssages כאילו כמו שאפשר לעשות לפני הfrom)
    select '0' as CountMessages from …….

    מישהו יודע?

  6. ניר טייב הגיב:

    תשווה מהיריות
    לדעתי OUTER JOIN יהיה יותר מהיר (אל תגיד שהפרש של כמה מילי-שניות לא חשוב כי ככל שיש יותר הודעות זה יכול לעבור לשניות)

  7. dudubs הגיב:

    בסדר אבל בכל זה השתמשתי בwhere
    בגלל שיותר נוח לי
    ויש עוד שאלה איך אני מנקה אובייקט בגאווה סקריפט כאילו כמו בvb set obj = notihng
    ?

  8. ניר טייב הגיב:

    זה ליצור משתנה ריק
    שלא קיים בו שום תוכן
    קודם צריך למחוק את התוכן שלו ע"י delete אחר כך מציבים בו Null

    var obj = Server.CreateObject("ADODB.Connection")



    delete obj;
    obj=null;

  9. BuildHome הגיב:

    ככה עושים זאת
    delete objectName;
    objectName = null;

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!