שלח תשובה

זירת השאלות

395
צפיות
35
תשובות

MYSQL נגד ACCESS המרתי ברגע זה את

,‏ 28 בדצמבר, 2004

הנתונים שהיו לי מ ACCESS ל MYSQL עכשיו פתחתי בסיס נתונים MYSQL בשרת שלי ולא על המחשב! ושם קוראים לו dbsql עכשיו גם יש לי אפשרות לפתוח
ODBC DSN Type:      MySQL


Data Source Name:   dbsql  

Database:   dbsql  

DSN אז פתחתי! עכשיו לפי המאמר צריך לעשות
Set con = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset" )
con.Open "DSN=mysql_dsn" ‘ Data source name
בשביל להתחבר ל MYSQL עם DSN עכשיו מה אני צריך להחליף ? מה אני צריך לעשות בבקשה הדרגה כי בשורה הזאת
con.Open "DSN=mysql_dsn" ‘ Data source name
אני יודע שצריך להחליף משהו אבל אני לא יודע מה!

תגיות:

35 תשובות

  1. jonatan44 הגיב:

    התקנתה את ה MyODBC?
    איך המרתה? השרת עובד? מה השגיאה?

  2. god הגיב:

    הנה הארור:)
    Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error ‘80004005’

    [MySQL][ODBC 3.51 Driver]Access denied for user: ‘ODBC@75HOST’ (Using password: NO)

    /dbcon.asp, line 4

    והנה שורה 4

    con.Open "DSN=mysql_dsn" ‘ Data source name

  3. god הגיב:

    אבל לא נתתי לה ססמא רק לבסיס נתונים
    יש

  4. זהר פלד הגיב:

    אם הגדרת ססמא למסד הנתונים,
    אתה חייב להגדיר אותה גם ב DSN.

  5. jonatan44 הגיב:

    ——>
    כנס ל administator tool, ב control panle של ה windows.
    כנס ל ODBC כנס ל system dsn, תיבחר ב odbc של mysql ותילחץ על Modifle או מה שיש שם, וב password תשים את הסיסמה ותאשר.

  6. god הגיב:

    wow בלי להעליב לא נראה לי שזה קשור
    הרי הבסיס נתונים שלי והכל נמצאים על שרת שלא שלי אז מזה יעזור לי לעשות את זה במחשב שלי?

  7. god הגיב:

    אני מתכוון איך מגדירים בדף ASP! את
    הססמא! והשם משתמש

  8. jonatan44 הגיב:

    אז למה לא אמרתה?
    חשבתי שזה נימצאה על המחשב שלך, לא משנה, כנס למדור את SQL, מאמרים, חפש "צעדים ראשונים ב MySQL חלק ראשון" על ידי webi, בסופו כתוב איך להישתמש ב DSN/DSN-LESS.
    בהצלחה!

  9. god הגיב:

    בעיה חדשה! ב רקורדקאונט
    כבר נכנסתי לשם ולא כתוב שם בדיוק איך להתחבר עם ססמא ו DSN! יש שם רק DSNLESS אבל בכל מקרה התגברתי על זה ועכשיו יש לי בעיה חדשה שהייתי עם ACCESS אז כל הרקורדקאונט עבדו אבל עכשיו שאני עם MYSQL אז הם מחזירים לי -1 מה צריך לעשות?

  10. god הגיב:

    תוספת לבעיה! הגדרת מיקום הסמן MYSQ
    ADODB.Recordset error ‘800a0cb3’
    Current Recordset does not support bookmarks. This may be a limitation of the provider or of the selected cursortype.

    /forum.asp, line 60

    זאת השורה
    rs.AbsolutePage=CurrPage

    פה הגדרת הסמן

    rs.Open "Select * from ForumSubjects  WHERE forumID=" &IDForu &" ORDER BY Date DESC",con,3,1,1

  11. זהר פלד הגיב:

    אז ככה:
    במדריך ה ASP באתר בחלק שמדבר על מסדי נתונים יש מידע על סוגי סמנים ונעילות.
    זה לגבי השאלה האחרונה שלך בשרשור הזה.

    לגבי השאלה הקודמת, אתה צריך את השורה rs.cursoelocation = 3 לפני שאתה פותח recordset.

  12. god הגיב:

    וזה הארור מהתשובה 🙂
    Microsoft VBScript runtime error ‘800a01b6’

    Object doesn’t support this property or method: ‘cursoelocation’

    /index.asp, line 311

  13. god הגיב:

    אני ינסה רק רציתי להגיד שאתה ממש בן
    אדם טוב שככה אתה עוזר לאנשים למרות שאחרי שאני נמצא פה כבר איזה חודש וחצי ואני רואה שאנשים ממשיכים לשאול את השאלות ששאלתי בהתחלה ואתה עדין עונה להם והם לא בודקים לפני זה בפורום 😀 חחח בכל מקרה תמשיך ככה ! אין הרבה אנשים כמוך שמוכנים לעזור

  14. god הגיב:

    עדין מחזיר לי -1 הנה הקוד שלי


    rs.cursorlocation = 3
    rs.open sqlstr,con ,3 ,3
    rs.find "ip=’" & coun & "’"
    if rs.eof then
      application("zoverusers") = rs.recordcount + 1
    con.execute sq
    else
    application("zoverusers") = rs.recordcount
    end if

    וזה מחזיר לי -1 וזה לא היחידי ואני משתמש בבסיס נתונים MYSQL

  15. זהר פלד הגיב:

    אממ…
    יכול אולי להיות שזה קשור ל cursorType או ל lockType… (מפורט עליהם כל מה שצריך לדעת במדריך ה ASP באתר).

    בכל אופן, אם זה השימוש שלך ב recordcount, זו לא הדרך הנכונה לעשות את זה.
    הדרך היעילה לבדוק דבר כזה היא לשלוף COUNT מתוך ה DB.
    אם היית מעלה גם את שאילתת ה SQL שלך, הייתי יכול לנסח לך אותה בצורה כזו שהיא תהפוך את כל העניין להרבה יותר יעיל.

  16. god הגיב:

    הנה בקשה הקוד תעשה חיים משוגעים 😀


    <%coun = request.servervariables("remote_addr")
    sq = "insert into counter (ip) values (‘"& coun &"’)"
    sqlstr= "select * from counter"
    rs.cursorlocation = 3
    rs.open sqlstr,con ,3 ,3
    rs.find "ip=’" & coun & "’"
    if rs.eof then
      application("zoverusers") = rs.recordcount + 1
    con.execute sq
    else
    application("zoverusers") = rs.recordcount
    end if
       rs.close%>
    <b><%=application("zoverusers") %></b>

  17. god הגיב:

    עוד משהו איך אני עושה מיספור אוטומת
    י ב MYSQL? או איך אני יכול לעשות תחליף?

  18. ניר טייב הגיב:

    נראה לי כך…

    SELECT COUNT([ip field])
    FROM tbl
    WHERE [ip field]=xxx.yyy.zzz.ttt

  19. ניר טייב הגיב:

    תוסיף גם GROUP BY
    אם יש צורך (איני זוכר בדיוק :-P)

  20. god הגיב:

    עושים GROUP BY בשביל מספר אוטומתי?
    וגם יש קשרי גומלין ב MY SQL? כי אני נגיד רוצה למחוק פורום אז אני רוצה שזה ימחוק את כל ההודעות והתגובות ובלה בלה בלה

  21. ניר טייב הגיב:

    GROUP BY עושים עבור
    שדות שלא נמצאות בתוך פונקציות aggregation (שמופעלות עבור קבוצה)
    ובכך משיגים ערך יחודי עבור קבוצה שלמה…

  22. god הגיב:

    אז אולי תביא לי דוגמא שתראה לי איך
    לעשות מיספור?

  23. זהר פלד הגיב:

    לא כל כך הבנתי מה המטרה של כל זה…
    כלומר, הבנתי שאתה רוצה ליצור מונה משתמשים, אבל לא הבנתי בשביל מה ה rs.find, וכל זה…
    אם תסביר בדיוק מה אתה רוצה, אולי אפשר יהיה למצוא שיטה יעילה יותר לעשות את זה.

  24. god הגיב:

    אוקי אז ככה לגבי הצובר וככה לגבי
    המספור:
    א) הצובר… ברגע שנכנסים לאתר זה פותח את הRS ומחפש את ה IP אם ה IP נמצא זה לא מכניס לטבלה שסופרת משתמשים ואם זה לא נמצא זה מכניס ומגדיל את זה ב 1 .

    ב) מיספור אוטומתי אני צריך גם בשביל הפורום כל פעם שכותבים הודעה חדשה וגם בשבל כל מיני דברים איך אני יכול להחליף את המספור שהיה בACCESS בקלות למספור של MYSQL ? הייתה עמודה שהיה אפשר להגדיר אותה בטבלה כמקבלת מספר אוטומתי מהמסד ולא מהUSER אבל היא לא פועלת כבר

  25. זהר פלד הגיב:

    לא מכיר את ה mySql, אבל נראה לי
    הגיוני שיש לו סוג נתונים של מספור אוטומטי.

    לגבי השאלה עם הצובר, תבצע דבר כזה:

    <%
    coun = request.servervariables("remote_addr")
    sq = "insert into counter (ip) values (‘"& coun &"’)"
    sqlstr= "select ip from counter where ip="& coun
    rs.open sqlstr,con
    if rs.eof then
      application("zoverusers") = rs.recordcount + 1
      con.execute sq
    else
      application("zoverusers") = rs.recordcount
    end if
    rs.close
    con.close
    set rs = nothing
    set con = nothing
    %>
    <b><%=application("zoverusers") %></b>

  26. זהר פלד הגיב:

    למה? לא צריך כאן לולאה…
    אתה בסך הכל בודק אם ה ip כבר נמצא במסד הנתונים…

  27. god הגיב:

    אממ לא יודע למה אבל שעשיתי את זה זה
    הראה לי 1 ושאני עושה את זה כמו שאני עושה זה מראה לי תמספר האמיתי 330 רשומות IP בDB

  28. god הגיב:

    תאריכים ב MYSQL!
    אני יודע שבשביל להכניס תאריך לבסיס נתונים צריך להקיף אותו במקום סולמית ב ‘
    עכשיו אני משתמש ב NOW וזה כותב את התאריך אבל הבעיה שהוא לא מכניס אותו ל DB אמרו לי שזה בגלל משהו כמו 12/12/2004 במקום 22-11-2003 או משהו כזה אם מישהו יודע שיעזור בקשה

  29. god הגיב:

    אתה יכול לפרט קצת יותר ? אם אני משת
    מש ב NOW מה רע בזה ואיך אני צריך לתקן את זה .. תודה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!