שלח תשובה

זירת השאלות

298
צפיות
11
תשובות

למה טעויות?

,‏ 8 בספטמבר, 2005

היי,
יש לי בעיה דיי מרכזית בקוד שכתבתי…. כשאני מנסה להפעיל את האתר אני מקבל את הטעות הבאה:
Arguments are of the wrong type, are out of acceptable range, or are in conflict with one another.
האתר מעיר לי על שורת הקוד :
rs.find "Course_Number =" & request("Course_Number")& ", false, 0, 1"
יתכן והטעות קשורה להגדרת הטבלאות שלי? אם כן (ואם לא) כיצד ניתן לתקן את הטעות?
עוד טעות שיש לי הינה כאשר אני מנסה להשתמש בפונקציות מוכנות של איי – אס- פי,  –
אם אני כותב
month1 = month
(month1 – משתנה מוגדר)
אני מקבל את הטעות
Wrong number of arguments or invalid property assignment: ‘month’

כיצד ניתן לתקן את הטעויות? תודה מראש על כל עזרה שתוכלו להתציע

תגיות:

11 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    תשובה
    1. תנסה ככה:
    rs.find "Course_Number =" & request("Course_Number"), false, 0, 1"

    2. לא הגדרת איזה חודש להציג (מאיזה תאריך). דוגמא:
    month1 = Month(Date)

    3. מועבר לצד שרת.

  2. Mister Man הגיב:

    שיניתי אבל עדיין יש אותה טעות
    למרות ששיניתי את התחביר של שורת הקוד הראשונה אני עדיין מקבל את אותה השגיאה על השורה…. מה יכול לגרום לכזאת טעות מוזרה?
    תודה רבה על התגובה המהירה אגב

  3. Mister Man הגיב:

    איך מפעילים את הפילטר?
    המסמך פתח בכך שהוא נועד לאלה "שבאמת מבינים" (ולצערי אני עדיין לא אחד מהם).
    מצאתי מסמך קטן "שכביכול" מסביר לי את המשמעות של הפקודה ואיך להפעיל אותה.. אבל זה לא עזר לי הרבה כי אני עדיין לא מבין את משמעותה ועדיין לא יודע איך להפעיל אותה.
    ניסיתי להוסיף לפני שורת הקוד שעושה לי בעיות את שורת הקוד
    rs.filter = "course_number=" & Request("course_number")
      ניסיתי גם לכתוב את זה בכמה דרכים שונות וזה עדיין לא פעל.
    כיצד משתמשים במאפיין הפילטר בשביל תיקון השגיאה?  
    אני מודה לכם (פעם נוספת) על עזרתכם.

  4. Mister Man הגיב:

    למה אני לא משתמש
    אני לא משתמש כי ניסיתי כבר להשתמש, וקבלתי את הטעות הבאה:
    [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Data type mismatch in criteria expression.
    הטעות כמובן נוגעת לשורה של ה-
    WHERE
    תודה רבה על האתר שנתת לי, אך בהשראתו כתבתי את ניסיוני הקודם להפעיל את החיפוש…. כלומר, אני פשוט לא מצליח להפעיל / מבין איך להפעיל את הפקודה.
    כיצד אני מפעיל את הפקודה / מתקן את פקודת ה-
    WHERE?
    תודה רבה מראש על כל עזרה שתוכלו להציע

  5. Mister Man הגיב:

    תיקון הודעתי הקודמת
    אני מתנצל על השרשור הנוסף, אך הבנתי שיתכן שתתקשו להגיב ללא קוד:
    בהנחה שאני מבצע את הפעולה עם
    WHERE

    SQLstr = "SELECT course_number FROM courses WHERE course_number= ‘" & Request("course_number") & "’"
           rs.Open SQLstr,conn          

    בהנחה שאני הולך רק בדרך זו, כיצד אני מציב את התנאי הקובע כי אם טור עם הערך הנמצא ב-
    WHERE
    אז…

    ניסיתי לעשות
    if rs("course_number") = "" Then
    אבל אני מקבל שגיאה על כך    
    כיצד ניתן להציב תנאי תקין? אגב, אשמח לדעת כיצד משתמשים בפילטר בכל זאת
    תודה ומתנצל פעם נוספת על השרשור  

  6. זהר פלד הגיב:

    אתה מקבל את הודעת מפני שאתה מנסה
    להשוות ערך מספרי מול מחרוזת.
    תעיף מה where את הגרשים מסביב לערך:


    SQLstr = "SELECT course_number FROM courses WHERE course_number= " & Request("course_number")

    ולהבא, תיישר את הקוד לשמאל (לחיצה על האייקון השמאלי ביותר בשורת האייקונים של התוכן)

  7. Mister Man הגיב:

    אם אני מבטל אני מקבל-


    Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error ‘80040e07’

    [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Data type mismatch in criteria expression.

    תודה על תגובתך, ואני אודה לך על כל רעיון אחר שביכולתך להציע לי לפתור את הבעיה

  8. BuildHome הגיב:

    השדה שאתה מנסה להשוות
    בשאילתה הוא מסוג מספר במסד נתונים?

    ניסית להריץ את השאילתה באקסס?
    SELECT course_number FROM courses WHERE course_number=x
    x = מספר שקיים במסד (כדי שיביא תוצאה מסוימת).

    אנא הצג קודים כקוד פורום (מיושר לשמאל) ולא כעברית.

שלח תשובה