שלח תשובה

זירת השאלות

456
צפיות
6
תשובות

שאלה בנושא המחיקה

,‏ 16 באפריל, 2007

הקוד הזה  מיועד למחיקה משני מקומות מבסיס נתונים מצד אחד ומתקיה בשרת מצד שני



מה צריך לתקן בקוד (הבעיה בקוד היא בלולאה של מחיקת מהתקיה בשרת )




SQL = "Delete From files Where id=" & Arr_ID(0)
            For i = 1 To Arr_Len
                SQL = SQL & " or id=" & Arr_ID(i)
                
            Next
            SQL = Replace(SQL,",","")
            Set cn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
            cn.Open TheDSN
            cn.Execute SQL
            cn.Close
            Set cn = Nothing        
            
            
            
            For i = 1 To Arr_Len
                  
            namfile = Arr_ID(0) or Arr_ID(i)
                
            VirtualDirectory = "filesdata/"&namfile
            PhisicalDirectory = Server.MapPath(VirtualDirectory)
            Upload.DeleteFile PhisicalDirectory
            Next
        

תגיות:

6 תשובות

  1. JUBRANO הגיב:

    וזאת השגיאה שהוא מציג
    קודם כל התכוונתי לקוד האם וא כתוב נכון? האם כך אמור לעבוד בדרך שהיא כתוב?

    שנית

    זאת ההודעה שהוא מציג


    Microsoft VBScript runtime error ‘800a01a8’

    Object required: ‘Upload’

    /pages/remove_files_and_data.asp, line 52

  2. זהר פלד הגיב:

    אז ככה:
    קודם כל, הקוד שלך דורש יעול קליל:

    SQL = "Delete From files Where id IN (" & Join(Arr_ID, ", ") &")"
    SQL = Replace(SQL,",","")
    Set cn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    cn.Open TheDSN
    cn.Execute SQL
    cn.Close
    Set cn = Nothing                    
    For i = 1 To Arr_Len
                      
                namfile = Arr_ID(0) or Arr_ID(i)
                    
                VirtualDirectory = "filesdata/"&namfile
                PhisicalDirectory = Server.MapPath(VirtualDirectory)
                Upload.DeleteFile PhisicalDirectory
                Next


    דבר שני, לא הגדרת את האובייקט upload.

  3. JUBRANO הגיב:

    למה ה JOIN החליף את
    הלולאה FOR

    מה אומר ה JOIN?

  4. JUBRANO הגיב:

    הוא לא מוחק מהשרת
    רק מהבסיס נתונים

  5. JUBRANO הגיב:

    הבעיה היא כך
    שבמחיקה מהבסיס נתונים היא לפי הID

    אבל המחיקה מהשרת היא לפי השם של הקובץ

    מה הפתרון?

  6. JUBRANO הגיב:

    הבעיה עדין לא נפטרה זהר
    הבעיה היא שהמחיקה מהבסיס נתונים לפי ה ID

    אבל המחיקה מתקית השרת היא היא לפי השם של הקובץ

    בגלל זה הקוד שתקנת לי אותי  לא עובד

    השאלה היא כאשר מעלים קובץ לתקית השרת ורוצים למחוק אותו

    איך מוחקים אותו איך נגשים לשמות של הקבצים ?

    והאם  הפונקציה SPILT תומכת בטקטס  ולא מספרים?

    זה הקוד שחשבתי שדרכו אוכל למחוק מהבסיס נתונים מתקית השרת ביחד

    הוא מציג גם שגיאה  הזו
    An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator!

    נא לבדוק אם הוא מתאים

    הוא מצורף בקובץ TXT

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!