שלח תשובה

זירת השאלות

501
צפיות
3
תשובות

בעיה בעידכון

,‏ 3 ביוני, 2008

עשיתי הכל כמו שצריך , וזה פשוט לא מעדכן
מה יכולה להיות הבעיה?:
(בASP)
—————————————————————————
<%
dim UserName, InfoName

UserName=Request.querystring("id")
InfoName=Request.querystring("fname")

set con = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
con.ConnectionString= "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=C:GalLevydbDB.mdb"

con.open
con.Execute "UPDATE Info SET fname=’" & InfoName & "’ WHERE id=’"& UserName &"’"

con.Close()
set con=Nothing
%>
—————————————————————————–
תודה מראש.

תגיות:

3 תשובות

  1. 2 דברים
    1. תיישר בבקשה את הקוד שמאלה

    2. תאמר זה בדיוק לא עובד, והאם חוזרת שגיאה. אם חוזרת שגיאה צריך שתביא אותה עם הגדרה ספציפית על איזה שורה היא בדיוק חוזרת.

    אגב, סתם מריפרוף אני רואה שאתה שולח לשאילתא ID עם מרכאות… אני מניח שה-ID הוא טיפוס מספרי, ולכן הוא צריך לבוא לשאילתא בלי המרכאות:


    con.Execute "UPDATE Info SET fname=’" & InfoName & "’ WHERE id="& UserID


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

  2. 3D0m הגיב:

    הסתדרתי כבר אבל…
    הסתדרתי כבר אבל בכל זאת רציתי להבין למה התכוונת כשלא צריך לשים גרשיים לטיפוס מספרי?
    במסד נתונים לא נכנסים הגרשיים לפי מה שאני רואה…

  3. נכון אבל
    אתה צריך להשוות כל משתנה לפי טיפוס הנתונים שלו. אתה יכול לאחסן את המספר "50" במשתנה סטרינג או במשתנה מספרי. כמובן שאם זה מספר נטו אז טיפוס מספרי יעיל יותר, אבל זה לא שאני מנסה להסביר.

    אם יש לך משתנה שהטיפוס נתונים שלו הוא מספרי, אתה צריך להשוות אותו למספר
    num=50

    אבל אם הוא היה סטרינג, אתה משווה אותו כסטרינג עם מרכאות
    num=’50’

    ובלי קשר, אם האינדקס של הטבלה שלך הוא ה-username – הטבלה שלך לא בנויה נכון.


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!