שלח תשובה

זירת השאלות

268
צפיות
14
תשובות

בעיה

,‏ 27 בפברואר, 2004

אז ככה…
אני משתמש בשיטת בחירה

SQL = "SELECT Top 5 KATAVA.id, KATAVA.subject,KATAVA.the_date,KATAVA.brief_text,KATAVA.hits,KATAVA.pic_des,"
SQL = SQL & " MANAGER.full_name FROM MANAGER INNER JOIN KATAVA ON MANAGER.id = KATAVA.manager_id"

ועל מנת לקבל את התוצאות של ה-sql אני משתמש ב

RecID = rsArray(0,i)
RecSubj = rsArray(1,i)
RecDate = rsArray(2,i)
RecBrief = rsArray(3,i)
RecHits = rsArray(4,i)
RecPic = rsArray(5,i)
RecAuthor = rsArray(6,i)

שכוללת שיכפול בעזרת לולאה.
עכשיו אני רוצה לחלק את השיטה הזאת לעמודים ואני לא כל כך יודע איך
למישהו יש רעיון?

תגיות:

14 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    זה צריך להיות ככה
    עמוד ראשון 5 הודעות ראשונות בטבלה
    עמוד שני 5 הודעות נוספות שנמצאות אחרי ה-5 הודעות הראשונות
    וכל הלאה

    SELECT Top 5 KATAVA.id, KATAVA.subject,KATAVA.the_date,KATAVA.brief_text,KATAVA.hits,KATAVA.pic_des,MANAGER.full_name FROM MANAGER
    INNER JOIN KATAVA ON MANAGER.id = KATAVA.manager_id
    WHERE KATAVA.id not in (SELECT TOP 5*x KATAVA.id FROM KATAVA ORDER BY KATAVA.id ASC)
    ORDER BY KATAVA.id ASC

    בתת שאילתא החלף את ה-X בערך מה-queryString פחות 1

  2. elad13 הגיב:

    אני מעוניין בחלוקה אוטומטית…
    אני מעוניין בחלוקה אוטומטית…
    למישהו יש רעיון?

  3. ניר טייב הגיב:

    מה ז"א חלוקה אוטומטית?
    גם כשאתה משתמש בחלוקה דרך ה-ADO זה לא נעשה אוטומטית
    למה אתה מתכוון ?

  4. elad13 הגיב:

    אני מתכוון לחלוקה…
    אני מתכוון לחלוקה כמו שיש כאן במאמר של חלוקה לעמודים
    מישהו בבקשה?

  5. ניר טייב הגיב:

    תעשה את מה שאמרתי לך…
    במאמר יש חלוקה לעמודים ברמת ה-ADO ז"א אחרי ששלפנו את כל הרשומות
    מתבצעת החלוקה לעמודים. טעות גדולה מבחינת המהירות של הדף!
    בדרך שאני הבאתי לך אתה יכול לשלוף אך ורק את הרשומות הראשונות הרלוונטיות למס’ העמוד. וגם תשתמש ב-getRows אחרת יהיו לך בעיות מהירות בעמ’

  6. elad13 הגיב:

    אהה הבנתי..
    אבל אני לא רוצה לרשום את מספר העמודים.. אני רוצה שמספר ההעומדים ירשם לבד.. אפשרי?

  7. elad13 הגיב:

    ילדה בלבן אמרה
    הכל מתבצע לבד…
    אז שאלתי מה הכוונה לבד..

  8. ניר טייב הגיב:

    אתה אמרת! אל תאשים אותה…
    הנה ציטוט :
    אבל אני לא רוצה לרשום את מספר העמודים.. אני רוצה שמספר ההעומדים ירשם לבד.. אפשרי?

  9. elad13 הגיב:

    התכוונתי ש..
    התכוונתי שזה יחלק את העמודים אוטומטית…

  10. elad13 הגיב:


    מישהו הבין את השאלה ויכול לעזור לי בבקשה?

שלח תשובה