שלח תשובה

זירת השאלות

328
צפיות
12
תשובות

שאלה בקשר לפורם שאני בונה

,‏ 12 באפריל, 2004

הכנתי קוד שמראה את כל ההודעות שיש כרגע אבל משתי טבלאות
טבלה 1 זה של המשתמשים והשניה של ההודעות
עכשיו הקוד מראה לי את כל ההודעות אבל כל פעם עם שם משתמש שונה !
למרות שבמסד הנתונים יש רק הודעה אחת !!!
הוא מציג את ההודעה 5 פעמים עם 5 שמות משתמש
אני רוצה שזה יופיע רק עם השם משתמש שרשם את ההודעה
איך עושים את זה ?????????????
הנה הקוד למי שצריך :


<html>
<%

Set conn = Server.CreateObject ("ADODB.Connection")
Set rs = Server.CreateObject ("ADODB.Recordset")
conn.open "myDSN"

sql = "SELECT godonodo.Login, Msgs.Topic ,Msgs.Body ,Msgs.Date ,Msgs.Time ,Msgs.Reps ,Msgs.ID FROM godonodo, Msgs order by DATE DESC, TIME DESC "
rs.open sql, conn,3,3
Session("Login") = rs("Login")
%>

<TABLE BORDER="4" dir=rtl>
<TH COLSPAN=150></TH>
<TR>
<TD>#</TD>
<TD>נושא ההודעה::</TD>
<TD>שם משתמש::</TD>
<TD>תאריך::</TD>
<TD>תגובות::</TD>
</TR>
<% Do While Not Rs.EOF %>
<TR>
<TD><% = rs("ID") %></TD>
<TD><A HREF="/View_msg.asp?ID=<%= rs("ID") %>"><% = rs("Topic") %></A></TD>
<TD><% = rs("Login") %></TD>
<TD><% = rs("Date") %>   ,   <% = rs("Time") %></TD>
<TD><% = rs("Reps") %></TD>


<%
Rs.MoveNext
Loop
Rs.close
%>

</TR>
</TABLE>

תגיות:

12 תשובות

  1. הבעיה שלך היא
    שלא הגדרת לו של מי ההודעה כי הוא לא יכול לזהות עכשיו אתה צריך לעשות משהו כזה:


    messages.userid = users.userid

    זה קוד מפורום שלי שנה אותו בהתאם לשלך

    מקווה שהבנת

  2. MasterMind הגיב:

    אוקיי עוד משהו
    אני עושה הרשמה אבל אני רוצה שהשם משתמש ורק השם משתמש
    יכנס לשלוש טבלאות, טבלה ראשונה של היוזרים השניה והשלישית של הפורום
    תודה מראש נועם צברי

  3. MasterMind הגיב:

    תכלס זו לא בעיה זו שאלה
    אני רוצה שכאשר משתמש ירשם השם משתמש שלו יכנס ל 3 טבלאות
    אבל רק השם משתמש !!!!! ולא שאר הדברים

  4. sza הגיב:

    אז אתה עושה משפט אינסרט ל3 טבלאות


    SQL1="insert into tbl1(userN) VALUES (Request("user"))"
    SQL2="insert into tbl2(userN) VALUES (Request("user"))"
    SQL3="insert into tbl3(userN) VALUES (Request("user"))"
    conn.Execute SQL1
    conn.Execute SQL2
    conn.Execute SQL3

    בהצלחה

  5. MasterMind הגיב:

    אוקיי
    אבל אני רוצה להכניס גם משתנים אחרים !!!!!!
    אז יהיה לי 4 משפטי INSERT זה לא יאט את השרת ?????

  6. sza הגיב:

    למה 4? אתה רוצה להוסיף לעוד טבלאות?
    אם יש טבלה בין ה3 שאתה מעדכן שאתה רוצה להוסיף בה עוד משתנים אתה עושה


    sql1="insert into tbl1(field1,field2,field3) values (val1,val2,val3)"

    אם אתה מעדכן כמה דברים באותה טבלה, אתה לא צריך לעשות עוד אינסרט, עוד אינסרט יפתח 2 רשומות שונות!! תזהר לא לטעות בזה…

    בהצלחה..

  7. MasterMind הגיב:

    אני מצטער שסתם הטרחתי
    אבל החלטתי להשתמש באובייקט רקורדסט דרך


    rs.ADDNEW
    ————–
    rs.UPDATE

    הנה מה שעשיתי

    rs.Open "Select * From godonodo", conn, 3, 3
    Rs.AddNew
    Rs.Fields("FName") = request.form("Fname")
    Rs.Fields("LName") = request.form("Lname")
    Rs.Fields("Login") = request.form("Login")
    Rs.Fields("Password") = request.form("Password")
    Rs.Fields("Admin") = false
    Rs.Fields("IPaddress") = Request.ServerVariables ("REMOTE_ADDR")
    Rs.Update
    Rs.Close

    וכדי להזכיר לכם אני רוצה שיכנס ל 3 טבלאות אבל רק השם משתמש

  8. sza הגיב:

    עדיף להשתמש בinsert בSQL
    אבל אם אתה רוצה בADDNEW פשוט תעדכן את הנתונים, לא צריכה להיות בעיה, בכל אופן לא הבנתי מה הטבלאות שלך, תפרט קצת…

  9. ניר טייב הגיב:

    כדי להוסיף ל-3 טבלאות עדיף SQL
    אחרת תצטרך בכל פעם לפתוח רקורדסט חדש כדי להכניס נתונים חדשים

שלח תשובה