שלח תשובה

זירת השאלות

435
צפיות
0
תשובות

עבודה עם REAL PLAYER ו-MEDIA PLAYER

,‏ 13 במרץ, 2005

שלום שלום,
כמה שאלות לגבי הפעלה של מולטימדיה באתר.
הצלחתי בעזרת JAVASCRIPT להפעיל באמצעות כפתור שיר מתוך MEDIA PLAYER. אבל:
אני רוצה שהמדיה פלייר יהיה ללא העיצובים של מייקורסופט וליצור כפתורים משלי שעושים PLAY, STOP, FULL SCREEN וכאלה.

אבל הדבר הכי חשוב הוא לראות את הסטטוס, אם הוא טוען, אם הוא נכשל, אם הוא בשלב ה-BUFFER.

קראתי ב-MSDN לגבי statuschange וכאלה אבל אני לא יודע איך אפשר לשלב אותם עם JAVASCRIPT כי אני בונה ב-ASP.

אודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא.

שאלה שניה,
איך עושים את אותו  הדבר ב-REAL PLAYER ?
ב-MEDIA PLAYER יש לו ID לדוגמא PLAYER וכדי לשנות את השיר כתובים לו ש-PLAYER.URL=SOMETHING ELSE

איך עושים את זה ב-REAL PLAYER ?

תודה

תגיות:

0 תשובות

    שלח תשובה

    חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

    שירות אחסון אתרים
    המקצועי של וובמאסטר!

    מומחים באירוח אתרי
    WordPress, Joomla, Drupal

    • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
    • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
    • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

    עכשיו במחיר היכרות:
    רק 420 ש"ח לשנה!