שלח תשובה

זירת השאלות

694
צפיות
0
תשובות

בעיות ב $_cookie, אשמח לעזרה…

,‏ 13 ביוני, 2010

1.
לא קרה דבר כזה די הרבה זמן ואין לי מושג מה לא תקין במקרה נוכחי.

2.
מדובר בבעיה של איתחול קוקי בשם mycookie לדוגמה בפרמטר 123

א. איתחלתי את הקוקי ב HEADER ללא ביצוע HTML OUTPUT ככה
setcookie("mycookie", "123", time()+60*60*30);
בדקתי באותו דף את הפלט של הקוקי ככה
$_COOKIE['mycookie']
הפלט עובד וזה מראה שהכל בסדר.

הבעיה היא כאשר אני הולך לדף אחר ועושה שם את הבדיקה של הפלט, זה לא מראה כלום !

כאילו לא עשיתי כלום. אפילו עשיתי print_r בכוונה לכל המערכת קוקיז, לא מוצאה שום דבר כאילו אין במחשב קוקיז.


מישהו יודע מה בעיה ?
תודה.


בברכה,
אלברט אמיר  (Web Developer)

אלמיר מערכות תוכנה.
www.almir.co.il

תגיות:

0 תשובות

    שלח תשובה

    חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

    שירות אחסון אתרים
    המקצועי של וובמאסטר!

    מומחים באירוח אתרי
    WordPress, Joomla, Drupal

    • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
    • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
    • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

    עכשיו במחיר היכרות:
    רק 420 ש"ח לשנה!