שלח תשובה

זירת השאלות

376
צפיות
6
תשובות

האם זה אפשרי…?

,‏ 24 בדצמבר, 2003

שלום לכולם!
האם הקוד הזה נכון?


<% if a="1" then %>
<script>

</script>
<% else %>
<html>

</html>
<% end if %>

הדף שמור כ- *.asp, והמשתנה a מתקבל ע"י Request.QueryString…
תודה, אלברט

תגיות:

6 תשובות

  1. X_Server הגיב:

    דהה
    ברור שזה נכון , למה זה לא יהיה?

  2. albert הגיב:

    אממממ
    בטוח?
    אני כבר משתגע!!!
    בניתי טופס שאם a=1 (לדוגמא) אז הוא מוסיף את הערכים לבסיס נתונים ומבצע קוד של JS… אם לא הוא מציג את הטופס…
    אבל משום מה זה לא עובד, ואני כבר מתחיל לאבד את הסבלנות….
    הנה הקוד בקצרה:

    if add="ok" then
    f_about = Replace(about, vbCrlf, "<br>")
    conn.Execute "INSERT INTO tbl (fname,email,icq,city,age,sex,about) VALUES (‘"&fname&"’,’"&email&"’,’"&icq&"’,’"&city&"’,’"&age&"’,’"&sex&"’,’"&f_about&"’)"
    conn.Close
    Set conn = Nothing
    %>
    <script language="JavaScript">
    window.opener.location.reload()
    window.opener.focus()
    window.close()
    </script>
    <% else %>
    הטופס…..
    <% end if %>

    * כל הנתונים מתקבלים ע"י Request.QueryString, ויש חיבור לבסיס נתונים וכו’…

  3. albert הגיב:

    תיקון קטן
    אמרתי a=1 אבל בקוד זה add=ok….
    ועוד משהו:
    sex מקבל ערכים של 0/1 (ניסיתי עם true/false לא עבד…)

    תודה לכל העוזרים, אלברט

  4. RiU הגיב:

    אם אני זוכר נכון זה אמור להיות
    0 ו -1 (מינוס אחד)

  5. albert הגיב:

    כלומר:
    0 זה true ו -1 זה false?
    ולמה אני לא מצליח להוסיף רשומה חדשה???
    אני מקבל שגיאת 500, והשרת לא נותן לי פרטים של השגיאה…

    תודה, אלברט

  6. RiU הגיב:

    לשאלה הראשונה כן
    ולראות את השגיאה כנס באינטרנט אקספלורר ל tools > internet options > advanced
    ושם תוריד את ה-וי מ – show friendly HTTP error messages

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!