שלח תשובה

זירת השאלות

320
צפיות
14
תשובות

העברת שינוי תיבת Input בחלון אחר

,‏ 7 במאי, 2004

אז ככה
יש לי דף שיש בו טופס
ושדה אחד בשם name לדוגמא
עכשיו באותו הדף יש לי לינק לחלון חדש שם נגיד מתקבל ערך ב ASP
איך אני יכול להעביר את הערך הזה לשדה name שנמצא בדף המקור ?


תודה !!
R

תגיות:

14 תשובות

  1. MasterMind הגיב:

    אם זה מה שהתכוונת …..
    אבל אני לא בטוח שזה בסדר הנכון !

    אם זה בצורת GET
    אז

    REQUEST.QUERYSTRING)(

    אם זה בצורת POST
    אז


    REQUSET.FORM)(

  2. RT-PRO הגיב:

    לא לא…ממש לא
    דוגמא :

    יש לי טופס ששלוח נתונים לדאטאבייס,
    עכשיו אחד מהנתונים זה שם של תמונה שנמצאת בשרת,
    עכשיו ליד השם יש אפשרות להעלות תמונה חדשה שפותחת חלון חדש,
    התמונה עולה ויש לי משתנה עם השם של הקובץ.
    עכשיו אני רוצה להעביר את המשתנה הזה(השם של הקובץ)
    לשדה המתאים בטופס
    שממנו פתחתי את הדף של העלאת התמונה.

    מצטער על הסיבוך ותודה על העזרה !
    R

  3. sirob הגיב:

    אפשר ככה אני חושב:
    החלון שיצר את החלון החדש ייקרא parent. ומכאן שפקודה כזו תשנה את הערך:

    parent.document.getElementByID("name").value = "bla"

    יכול להיות שצריך window.parent או משהו אחר אני לא הכי בטוח אבל זה הכיוון…

  4. כאשר החלון עם התמונה נפתח
    לפי מה אתה מזהה את התמונה?

  5. RT-PRO הגיב:

    לפי שם הקובץ שלה
    בחלון החדש יש לי כפתור טעינת תמונה שמעלה את התמונה שבחרתי מהמחשב, לשרת לתיקיה מסויימת, וערך בשם file שמקבל את שם הקובץ

    המטרה היא לשלוח את השם הזה לשדה המתאים בדף הראשון.

  6. sirob הגיב:

    מה הבעיה עם מה שאני כתבתי?
    זה לא עובד לך?

  7. RT-PRO הגיב:

    איך ואיפה בדיוק אני כותב את זה?
    ב JC אני לא משהו…

  8. sirob הגיב:

    אתה מריץ שורה בסגנון של מה שכתבתי..
    מהחלון הקטן שנפתח, כשהמשתמש לוחץ על "אישור" או מה שלא יהיה… ככה שהשורה הזאת משנה את הערך של השדה שאתה רוצה. אם תשים פה את הקוד אני אוכל להכניס לך את זה לתוכו….

  9. RT-PRO הגיב:

    קוד של הטופס המקורי הראשי או הקוד..
    או הקוד של הדף הקטן ?

  10. RT-PRO הגיב:

    אז ככה
    זה טופס השליחה

    בחלון הקטן,בסוף תהליך ההעלאה אני מדפס את שם הקובץ

    response.write file

שלח תשובה