שלח תשובה

זירת השאלות

374
צפיות
4
תשובות

בעיה בקוד.

,‏ 9 במאי, 2004

בעודי בונה את הקוד להלן ניתקלתי בכמה שגיאות, הן תוקנו, לאחר שתיקנתי את השגיאות הנ"ל הרצתי את הקובץ וקיבלתי שגיאה מוזרה אשר יחסה לרכיב html שגיאת php. חשבתי אולי כי תגיות הסקריפט אינן ממוקמות באופן נכון, אך עד מהרה נוכחתי לדעת כי הדבר לא כך.
חשבתי אולי כי ההיתבייתות של המהדר על שורת html ספונטנית, לכן ירדתי כמה שורות, והנה, המהדר יחס את השגיאה לשורה האחרונה, השערתי נכונה, ניסיתי להריץ את הקובץ על כמה שרתים אך עדין ללא הצלחה, הקוד:



<?php
$host="localhost";
$user="hackeye";
$db="hackeye_b";
$pass="";
$connect=mysql_connect($host, $user, $pass)or die("ìà äéúä àôùøåú ìäúçáø ìîñã äðúåðéí");
mysql_select_db($db, $connect) or die("äèáìä ùàìéä ðéñúä ìâùú àéðä ðâéùä");
//äöâú äôåøåí
if(isset($_GET[forumid]))
{
$forum_id=$_GET[forumid];
$forum_query="SELECT * FROM massages WHERE forum_id=$forum_id";
$select_forum=mysql_query($forum_query, $connect);
while ($line_db=mysql_fetch_row($select_forum))
{
foreach($line_db as $massage)
{
//ä÷éùåø ìäåãòä
print"<tr>";
// print ("<a href="forum.php?show=1&msgid=".$massage[id].""/>".$massage[sub].$massage[user].",".$massage[date]);
print"<tr>";
}
}
}//end of main if
else
{
// äöâú ääåãòä åùà÷ äéø÷åú
if(isset($_GET[show]) and isset($_GET[forum_id]))
{
$show=$_GET[show];
$idmsg=$_GET[idmsg];
switch($show){
case ‘1’:
if (! isset($idmsg))
{
print "òìééê ìöééï îæää äåãòä";
}
$massage_query="SELECT * FROM massage WHERE idmsg=$idmsg AND forum_id=$forum_id";
$select_tb_msg=mysql_query($massage_query, $connect);
while($line_db=mysql_fetch_row($select_tb_forum))
{
foreach($line_db as $massage)
{
print"<tr>";
print $massage[the_massage];
print"<tr>";
}
}


break;
case ‘2’:
print"<forum action="".$PHP_SELF."?action=newmsg" method="post">";
print "<input type="text" size="20" maxlength="60" name="titlemsg"><br><br>";
print "<textarea rows="20" cols="50" warp="physical" name="msg"></textarea>";
print"<input type="submit" value="ùìç àú ääåãòä" />";
print"</form>";
break;}//end of switch 2
}//end of main else
?>

תגיות:

4 תשובות

  1. oleg הגיב:

    אוריקס, כנס בבקשה.
    בתגובתך הקודמת לשאלתי הקודמת עניתה לי תשובה שהיטתייחסה לasp, תוכל בבקשה לחשוב גם על גרסאת php,
    אני מתכנת php, מן הסתם.

  2. אוריקס הגיב:

    נתתי לך קישורים שאם אני לא טועה
    התייחסו ל PHP. אם כן סבבה, אם לא אז אני לוידע כי אני לא מתכנת PHP.

  3. oleg הגיב:

    היתכוונתי לשאלתי בנוגע למספר
    תוצואותיה של שאילתה.

  4. oleg הגיב:

    up
    מוזר, עד כמה מהר יכולה הודעתי להגיע לתחתית הדף.

שלח תשובה