שלח תשובה

זירת השאלות

416
צפיות
20
תשובות

שאלה בקשר למערכת חדשות שיש פה באתר

,‏ 14 במאי, 2004

אז ככה קודם זה הקישור למערכת למי שלא יודע על מה אני מדבר:
http://www.webmaster.org.il/showArticle.asp?id=106

ויש לי כמה בעיות עם המערכת הזאת
1. שאני מוסיף הודעה זה נותן לי הודעת שגיאה:
סוג שגיאה:
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E10)
[Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] ‏‏פרמטרים מעטים מדי. דרושים 3.
/news/add_news.asp, line 40

ניסיתי לעשות כל מיני דברים זה לא הולך…

2. את המחיקה אני שיניתי להיכנס להודעה… ועשיתי את זה ככה:


<%

ID = Request.QueryString("ID")
dbf=Server.MapPath("news.mdb")
set my_conn= Server.CreateObject("ADODB.Connection")
my_Conn.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" + dbf
sql="select From news Where news.ID =" & ID & ";"
my_Conn.close
Set my_Conn = Nothing
%>
<div align="center">
<center>
<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="773" height="110">
<tr>
<td bgcolor="#FF00FF" height="16">
<p align="center"> 
<%
Response.Write rs("Title")
%>
</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor="#C0C0C0" height="85">
<p align="right"> 
<%
Response.Write " "& rs("full_news") &" "
%>
</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor="#FF66CC" height="8">
<p align="right"> </td>
</tr>
</table>
</center>
</div>
<p>
<P align="center">
<%
Response.Write "îàú: "& rs("author") &" "
%>
<br>
<br>
<hr>
</div>

<%
rs.Close
set rs=nothing
conn.Close
set conn=nothing
%>

ואני מתחבר אל זה ככה:
http://127.0.0.1/news/privet_news.asp?ID=1

מישהו יודע למה זה לא עובד או משהו?

תודה מראש

תגיות:

20 תשובות

  1. qazwsx הגיב:

    טוב אז ככה
    סידרתי את הבעיה שנייה אבל הראשונה עדין לא עובדת לי…
    זה עדין נותן לי שגיאה עם Execute….

  2. qazwsx הגיב:

    איך אני נותן הרשאה לקובץ מסוים?
    זאת אומרת שיש לי קובץ mdb ואני שולף ממנו נתונים וקורא ממנו והכל
    אבל אני לא יכול לעשות
    r.update
    זאת אומרת שאני לא יכול להוסיף דברים למסד נתונים
    פתחתי את הIIS והגדרתי קריאה וכתיבה אבל זה גם לא עוזר
    למישהו יש איזה רעיון?
    או מישהו יודע מה הבעיה?
    תודה מראש

  3. הרשאת כתיבה לתיקיה של ה-DB
    איזה שגיאה אתה מקבל בניסיון לעדכן? האם אתה בטוח שהבסיס נתונים הוא לא לקריאה בלבד בטעות? איך בדיוק נתת הרשאת כתיבה לתיקייה דרך ה-IIS?

  4. תביא את השגיאה שאתה מקבל,
    תפרט על איזה שורה אתה מקבל את השגיאה, תביא רק קוד רלוונטי לבעיה שאתה מציג (ואל את כל העמוד שלך), ובסוף תיישר את הקוד לשמאל ע"מ שיהיה קריא.

  5. qazwsx הגיב:

    סוג השגיאה זה:
    סוג שגיאה:
    Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005)
    [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] ‏‏אין אפשרות לעדכן. מסד הנתונים או האובייקט מוגדרים לקריאה בלבד.

    ודרך הIIS הגרדתי ככה:
    לחצץ ימני על הקובץ (דרך הIIS)
    מאפיינים
    קובץ
    סימנתי את:
    קריאה
    כתיבה

    זהו…

  6. MasterMind הגיב:

    תעשה ככה


    rs.open"your code" ,conn,3,3

    ובכדי להבים יותר תקרא במדור ASP על נעילות

  7. qazwsx הגיב:

    מה הקשר?
    לא יודע מה הקשר אני בכלל לא רוצה לשלוף… אני רוצה לעדכן לשלוף זה כבר שולף לי…
    הבעיה זה הלעדכן
    וחוץ מזה אני כבר עשיתי את זה… הקוד שלי זה ככה:


    Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    Conn.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath(".News.mdb")
    sql="select * from news"
    rs.open sql, conn,3,3

    rs.addnew
    rs("title")=title
    rs("author")=author
    rs("full_news")=full_news
    rs("full_news2")=full_news2
    rs("dete")=dete
    rs.update
    rs.close
    set rs=nothing
    conn.Close
    set conn=nothing

  8. qazwsx הגיב:

    זאת אומרת..
    לא לשלוף… אלא לנעול…
    כי כבר נעלתי…

  9. אוריקס הגיב:

    הודעתך האחרונה נמחקה
    נמאס לי לבקש ממך לשרשר שאלות.

  10. qazwsx הגיב:

    עוד שאלה קטנה
    למה שאני עושה

    session("enteradmin") = "ok"

    או שאני עושה

    request.cookies("enteradmin")

    זה לא רושם אותם?
    זאת אומרת שזה לא נותן להם ערך…
    מישהו יודע למה?
    תודה מראש

  11. אוריקס הגיב:

    קודם כל
    אחד זה סשן ואחד זה קוקיה, קרא על סשן ועוגיות במדריך ASP שבאתר.
    חוצמזה בקוד שלך אין שום פעולת פלט.

  12. qazwsx הגיב:

    כן אני יודע מה זה…
    אני יודע מה זה סשן ומה זה קוקיה, סתם נתתי דוגמא…

    עשיתי משהו כזה באתר שלי:
    סתם דף שמפעילים אותו זה יעשה:
    <%
    session("blabla")="ok"
    %>

    עכשיו עשיתי נגיד עוד דף שככה:

    <%if session("blabla")="ok" then%>
    בלה בלה
    <%else%>
    אין גישה…
    <%end if%>
    וגם אחרי שאני מפעיל את הדף הראשון זה אומר לי אין גישה…
    ולא הבנתי מה זה אי שום פעולת פלט? מה זאת אומרת?

שלח תשובה