שלח תשובה

זירת השאלות

20 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    בבקשה:


    <%
    Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    Set folder = fso.GetFolder(Server.mapPath(""))
    Set files = folder.Files

    dim c :c=0
    For Each file in Files
    Response.Write file.Name & "<BR>"
    c=c+1
    Next

    Response.Write("<br><b>Total Files</b>: "& c)
    Set files = Nothing
    Set file = Nothing
    Set fso = Nothing
    %>

  2. RT-PRO הגיב:

    Unterminated string constant


    Error Type:
    Microsoft VBScript compilation (0x800A0409)
    Unterminated string constant
    /db/show_pics.asp, line 3, column 48
    set folder = fso.GetFolder("Server.MapPath(""))
    ———————————————–^

    לא עובד….

  3. RT-PRO הגיב:

    כמה תיקוני הקלדה ופועל ,תודה !!

  4. mrmistory הגיב:

    תגיד לי…..
    יש לך לינק לקובץ FSO ?
    כאילו קובץ שאחרי התקנה המחשב שלי יוכל לתמוך בעבודה של File S O

  5. אוריקס הגיב:

    על ה IIS אמור להיות מותקן FSO
    נסה לעשות מה שכתוב כאן.

  6. mrmistory הגיב:

    יש לי שגיאה שלא קשורה לזה………
    אני חושב.


    Error Type:
    Microsoft VBScript runtime (0x800A01B6)
    Object doesn’t support this property or method: ‘GetFolder’

  7. mrmistory הגיב:

    הנה…….


    Set folder = fso.GetFolder(Server.mapPath("SITE/IMAGES"))

  8. mrmistory הגיב:

    רגע רגע….
    אוריקסו אמר שב-IIS זה כבר קיים

    זה מה שרשמתי בדף ASP

    <%
    Dim fso,folder,files
    Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    Set folder = fso.GetFolder(Server.mapPath("SITE/IMAGES"))
    Set files = folder.Files

    dim c
    c=0
    For Each file in Files
    Response.Write file.Name & "<BR>"
    c=c+1
    Next

    Response.Write("<br><b>Total Files</b>: "& c)
    Set files = Nothing
    Set file = Nothing
    Set fso = Nothing
    %>

  9. אוריקס הגיב:

    זה אמור להיות קיים.
    נסה להריץ את הקוד הבא:

    Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")

    אתה מקבל שגיאה?

  10. RT-PRO הגיב:

    Right Click ?
    איזה Event מטפל בארועי כפתור ימני ?

  11. mrmistory הגיב:

    אתה נותן לי משהו שרשום כבר שם……
    וזה מראה אותה שגיאה.
    תראה, את השורה הזאת רשומה לי, הראתי בהודעה קודמת.

    למה זה לא נותן לי להריץ את זה ?

  12. אוריקס הגיב:

    אני שואל אותך שוב
    כי לפני שמשתמשים באובייקט צריך לדעת אם הוא מותקן בכלל, אחרת, מן הסתם, לא ניתן להשתמש בו.

    ניסית לעשות מה שכתוב כאן?

  13. mrmistory הגיב:

    מוזר מאוד, עשיתי אותו דבר לפני זה..
    וזה לא עבד.

    3 פעמים עשיתי ועכשיו זה עובד, כנראה RESTART לא עשיתי.
    10X

  14. אוריקס הגיב:

    אתה מתבקש לשרשר שאלותיך
    זו לא פעם ראשונה ואתה לא חדש פה, הודעות חוזרות ימחקו.

שלח תשובה