שלח תשובה

זירת השאלות

20 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    בבקשה:


    <%
    Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    Set folder = fso.GetFolder(Server.mapPath(""))
    Set files = folder.Files

    dim c :c=0
    For Each file in Files
    Response.Write file.Name & "<BR>"
    c=c+1
    Next

    Response.Write("<br><b>Total Files</b>: "& c)
    Set files = Nothing
    Set file = Nothing
    Set fso = Nothing
    %>

  2. RT-PRO הגיב:

    Unterminated string constant


    Error Type:
    Microsoft VBScript compilation (0x800A0409)
    Unterminated string constant
    /db/show_pics.asp, line 3, column 48
    set folder = fso.GetFolder("Server.MapPath(""))
    ———————————————–^

    לא עובד….

  3. RT-PRO הגיב:

    כמה תיקוני הקלדה ופועל ,תודה !!

  4. mrmistory הגיב:

    תגיד לי…..
    יש לך לינק לקובץ FSO ?
    כאילו קובץ שאחרי התקנה המחשב שלי יוכל לתמוך בעבודה של File S O

  5. אוריקס הגיב:

    על ה IIS אמור להיות מותקן FSO
    נסה לעשות מה שכתוב כאן.

  6. mrmistory הגיב:

    יש לי שגיאה שלא קשורה לזה………
    אני חושב.


    Error Type:
    Microsoft VBScript runtime (0x800A01B6)
    Object doesn’t support this property or method: ‘GetFolder’

  7. mrmistory הגיב:

    הנה…….


    Set folder = fso.GetFolder(Server.mapPath("SITE/IMAGES"))

  8. mrmistory הגיב:

    רגע רגע….
    אוריקסו אמר שב-IIS זה כבר קיים

    זה מה שרשמתי בדף ASP

    <%
    Dim fso,folder,files
    Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    Set folder = fso.GetFolder(Server.mapPath("SITE/IMAGES"))
    Set files = folder.Files

    dim c
    c=0
    For Each file in Files
    Response.Write file.Name & "<BR>"
    c=c+1
    Next

    Response.Write("<br><b>Total Files</b>: "& c)
    Set files = Nothing
    Set file = Nothing
    Set fso = Nothing
    %>

  9. אוריקס הגיב:

    זה אמור להיות קיים.
    נסה להריץ את הקוד הבא:

    Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")

    אתה מקבל שגיאה?

  10. RT-PRO הגיב:

    Right Click ?
    איזה Event מטפל בארועי כפתור ימני ?

  11. mrmistory הגיב:

    אתה נותן לי משהו שרשום כבר שם……
    וזה מראה אותה שגיאה.
    תראה, את השורה הזאת רשומה לי, הראתי בהודעה קודמת.

    למה זה לא נותן לי להריץ את זה ?

  12. אוריקס הגיב:

    אני שואל אותך שוב
    כי לפני שמשתמשים באובייקט צריך לדעת אם הוא מותקן בכלל, אחרת, מן הסתם, לא ניתן להשתמש בו.

    ניסית לעשות מה שכתוב כאן?

  13. mrmistory הגיב:

    מוזר מאוד, עשיתי אותו דבר לפני זה..
    וזה לא עבד.

    3 פעמים עשיתי ועכשיו זה עובד, כנראה RESTART לא עשיתי.
    10X

  14. אוריקס הגיב:

    אתה מתבקש לשרשר שאלותיך
    זו לא פעם ראשונה ואתה לא חדש פה, הודעות חוזרות ימחקו.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!