שלח תשובה

זירת השאלות

252
צפיות
1
תשובות

תאריכים

,‏ 30 במאי, 2004

אני מאכסן אתר על ברינקסטר, ואני מוציא ממנו את השעה בעזרת הפונקציה
time() בVBS
הבעיה היא שהשרת נמצא בארה"ב לכן יש הבדל של שבע שעות בין הזמן בישראל לעומת הזמן שם.
איך אני אוכל לגרום לפונקציה time להציג לי את הזמן בישראל?
ואיך עושים את אותו הדבר לגבי תאריך ב date()? (הוספת יום או חודש לתאריך)

תגיות:

1 תשובות

  1. שולחי הגיב:

    תשובה:
    פה מסבירים בדיוק מה שאתה צריך:

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!