שלח תשובה

זירת השאלות

11 תשובות

  1. netanel_16 הגיב:

    אממ..
    ככה


    Set FSO = Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject") ‘יוצר את אובייקט ה FSO
    Set Folder = FSO.GetFolder("c://www") ‘התיקייה שממנה נקרא את הקבצים

    For Each File in Folder.Files ‘עובר עם לולאה על כל הקבצים בתיקייה ומדפיס את השם שלהם
    Response.Write File.Name
    Next

    עוד על FSO כאן

  2. albert הגיב:

    שגיאה :
    קודם כל תודה רבה רבה על העזרה, שנית אני מקבל את השגיאה הבאה:

    Server object error ‘ASP 0177 : 800401f3’

    Server.CreateObject Failed

    /albertha/feedback/files.asp, line 9

    Invalid ProgID. For additional information specific to this message please visit the Microsoft Online Support site located at: http://www.microsoft.com/contentredirect.asp.

    מה הבעיה?

    תודה, אלברט

  3. האובייקט לא מותקן
    או שלא כתבת את השם שלו נכון.

  4. albert הגיב:

    =>
    איך אני יכול אם האובייקט מותקן או לא?
    ומה הבעיה כאן?

    <%
    Set FSO = Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    Set Folder = FSO.GetFolder(Server.MapPath("images"))
    For Each File in Folder.Files ‘עובר עם לולאה על כל הקבצים בתיקייה ומדפיס את השם שלהם
    Response.Write(File.Name)
    Next
    %>

    תודה, אלברט

  5. albert הגיב:

    ==>
    אופס, סליחה, כנראה שהייתי כ"כ לחוץ ששכחתי לכתוב חצי מההודעה…
    אז ככה:
    איך אני יכול לדעת אם האובייקט (FSO) מותקן או לא?(בשרתים חינמיים, כגון: websamba)
    ומה הבעיה בקוד הבא:

    <%
    Set FSO = Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    Set Folder = FSO.GetFolder(Server.MapPath("images"))
    For Each File in Folder.Files ‘עובר עם לולאה על כל הקבצים בתיקייה ומדפיס את השם שלהם
    Response.Write(File.Name)
    Next
    %>

    וזאת השגיאה:(אני חושב שכבר כתבתי אותה)

    Server object error ‘ASP 0177 : 800401f3’

    Server.CreateObject Failed

    /files.asp, line 9

    Invalid ProgID. For additional information specific to this message please visit the Microsoft Online Support site located at: http://www.microsoft.com/contentredirect.asp.

    תודה, אלברט

  6. כבר אמרתי
    השגיאה אומרת שהאובייקט לא מותקן.

    וכדי לדעת אם הוא אמור להיות מותקן על השרת, חפש באתר של חברת האחסון או תשלח להם מייל…

  7. albert הגיב:

    אמרת:
    "האובייקט לא מותקן או שלא כתבת את השם שלו נכון"
    לכן הבאתי את הקוד שלי כדי לראות אם יש לו בעיה…
    אם השגיאה אומרת שהאובייקט לא מותקן אז בכל מקרה אי אפשר להריץ את הקוד…
    בכל זאת, האם יש שגיאה בקוד שהבאתי?

    תודה, אלברט

  8. netanel_16 הגיב:

    מה יעזור לך לדעת אם יש בקוד שגיאה
    אם אתה לא יכול להישתמש בו?
    ואין שגיאה בקוד..

  9. albert הגיב:

    זה מה שאמרתי:
    אם השגיאה אומרת שהאובייקט לא מותקן אז בכל מקרה אי אפשר להריץ את הקוד…|סהדגש|
    ואגב, כבר יש לי שרת שתומך בו: 7Host- לכל מי שרוצה לעבוד עם האובייקט הזה…

  10. albert הגיב:

    עוד שאלה:
    טוב הסתדרתי עם השרת עכשיו לדבר האמיתי.
    איך אני יכול לבחור משתי תיקיות שני קבצים?
    כלומר, נגיד יש לי תיקיה בשם folder1 כשאני רוצה לקבל את שם של הקובץ אני כותב file.name, זה פשוט…
    אבל אם יש לי שתי תיקיות: folder1, folder2, איך אני יכול לקבל שם של קובץ מתיקייה מסויימת? האם זה ככה: folder1.file.name / folder2.file.name?

    תודה, אלברט

שלח תשובה