שלח תשובה

זירת השאלות

385
צפיות
19
תשובות

JS

,‏ 2 בינואר, 2004

שלום לכולם!
כשאני / הגולש חוץ על תמונה היא אמורה להיפתח בעמוד חדש ולשנות את הגודל של הדף לגודל של התמונה (window.resizeTo), אבל משום מה העמוד לא בדיוק משתנה לגודל של התמונה… ואם מנסים לראות תמונה אחרת מקבלים את שגיאה בקובץ המצורף…
הנה הסקריפט ותמונה שכשלוחצים עליה היא אמורה לפתוח תמונה גדולה בעמוד חדש.

–head–
<script>
function viewPic(name)
{
viewPic = window.open("","","resizable=0,location=0,directories=0,status=0,menubar=0,scrollbars=0,toolbar=0");
viewPic.document.write("<center>");
viewPic.document.write("<img alt=’לחץ פעמיים בכדי לסגור את החלון.’ id=’pic’ OnDBLclick=’window.close()’ onload=’window.resizeTo((pic.width+1), (pic.height+1))’ src="+name+">");
viewPic.document.write("</center>");
return false;
}
</script>
–body–
<img src="img1.jpg" onclick="viewPic(‘img2.jpg’)">

מה הבעיה?
תודה לכל העוזרים, אלברט

תגיות:

19 תשובות

  1. תעלה את זה בתור קובץ
    וקשר את זה לתמונה אמיתית ברשת כדי שנוכל לראות על מה מדובר.

  2. albert הגיב:

    בבקשה, אין בעיה
    הנה הכתובת:
    "גלריית תמונות לצורך ניסוי"

  3. jonatan44 הגיב:

    2 דברים
    1)זה עובד לי מצויין
    2) התמונה לא עובדת לי

  4. כי בילבלת אותו
    1. לא הגדרת את המשתנה שמכיל את הרפרנס לחלון (עם var)
    2. לרפרנס לחלון נתת אותו שם כמן לפונק’…

    ראה קובץ מצורף.

  5. albert הגיב:

    2 דברים:
    א. באתר של itzik1 הוא השתמש באותו שם לשניהם…
    ב. למה החלון לא משנה את גודלו בדיוק לגודל התמונה?

    תודה, אלברט

  6. jonatan44 הגיב:

    2 תשובות
    1)תראה דוגמא של הקוד
    2) פשוט תיקבע גודל לתמונה

  7. albert הגיב:

    ואם יש לי תמונות בגדלים שונים?
    אני לא יודע מה הבעיה…
    החלון משנה את גודלו, אבל לא כמו שצריך…
    מישהו יודע למה?

    תודה, אלברט

  8. MCG הגיב:

    אני ממליץ שתסמן את גודל הטבלה וגודל
    החלון באותו משתנה….

  9. albert הגיב:

    מה ז"א?
    מה הקשר של טבלה לגודל של החלון?
    אתה יכול לתת לי דוגמא?
    אני רוצה שכאשר התמונה מסתיימת להעלות, החלון ישנה את גודלו לגודל של התמונה, למה זה לא עובד לי כראוי?

    תודה לכ העוזרים, אלברט

  10. אצלי הוא משנה את הגודל שלו
    בדיוק לגודל התמונה.

  11. albert הגיב:

    באמת? אז איך זה שאצלי זה לא?
    מה הבעיה במחשב שלי?

  12. albert הגיב:

    הנה הבעיה:
    אני מצרף קובץ המראה את גודל התמונה ואת גודל החלון לאחר השנוי לגודל התמונה.

    תודה לכל העוזרים, אלברט

  13. albert הגיב:

    הנה הקובץ:
    לא יודע למה בפעם הקודמת זה לא צירף לי….

  14. אז זה בדיוק אותו גודל
    רק שגודל החלון כולל את פס הכותרת וגבולות החלון.
    תן לו עוד כמה פיקסלים כדי שכל התמונה תופיע.

  15. זהר פלד הגיב:

    בשביל מה? יש availWidth…
    כלומר, השטח הניתן לניצול בחלון, וכמובן גם גובה אותו דבר…

  16. albert הגיב:

    אתה יכול לפרט יותר?
    אתה יכול להסביר לי איך בדיוק אניעושה את זה?

    תודה, אלברט

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!