שלח תשובה

זירת השאלות

9 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    עושים זאת ע"י המאפיין
    text-decoration בצורה הבאה:

    text-decoration: underline;

  2. דניאל ר הגיב:

    תודה, ושאלה קטנה.
    בקובץ css יש לי את הדבר הבא:


    a:hover {
    text-decoration: none;
    }

    זה עושה קו תחתון נעלם ברגע שסמן העכבר על הקישור.
    מה עושים במיקרה כזה?

  3. BuildHome הגיב:

    לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה
    לעשות…
    אם אתה רוצה שיהיה לו קו תחתי אז תשנה את הקוד שלך לזה:

    a:hover {
    text-decoration: underline;
    }

    מקווה שהבנתי אותך.
    להבא פשוט תפרט יותר.

  4. דניאל ר הגיב:

    יש לי שאלה נוספת
    מקווה ששרשרתי נכון, אם לא אני מצטער.

    יש לי בעיה בטופס מסוים שאני מנסה לבנות.
    יש לי דף שממנו שולחים טקסט, ויש לי דף שממנו אפשר להעלות קבצים (upload).
    עד כאן הכל טוב, אך יש בעיה מסוימת. הדף של שליחת הטקסט נמצא אצלי בשרת ואילו הדף של העלאת הקבצים נמצא בשרת אחר.

    איך אני יכול לאחד את שניהם (נגיד בפריים) כך שברגע שאני אלחץ על לחצן השליחה, שני הדפים ישלחו, כלומר, בלחיצה יעלה הקובץ לשרת 1 והטקסט יעלה לשרת 2.

    תודה.

  5. BuildHome הגיב:

    כן, שרשרת נכון
    ובנוגע לשאלתך, לא ניתן לשלוח את הטופס לשני עמודים שונים.
    בתוך בטופס תעשה קישור להעלאת קובץ וזה יפתח חלון פופ-אפ עם טופס נוסף ולאחר עליית הקובץ לשרת חלון הפופ-אפ ייסגר.

  6. דניאל ר הגיב:

    תודה.
    חשבתי על זה.
    אבל חשבתי שיש עוד דרך שאני לא מכיר.

    תודה בכל אופן

  7. אוריקס הגיב:

    באמת שאני לא יודע אם כן או לא
    אבל אל תעשה את זה בכל מקרה… זה רק יכול לגרום בעיות.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!