שלח תשובה

זירת השאלות

248
צפיות
7
תשובות

קבלת נתונים מאובייקט

,‏ 12 בינואר, 2004

יצרתי אובייקט בדף מסויים ע"י JS שהמשתמש מזין לו ערך
איך אני יכול לקבל את הערך שלו בדף אחר על מנת לבצע חישובים עם הערך הנ"ל

תגיות:

7 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    תרשה לי לנסח את השאלה טוב יותר…
    אם באמת הבנתי את הכוונה – השאלה הנכונה היא: איך מעבירים ערך כלשהו מדף אחד לדף אחר בצד לקוח בלבד?

    התשובה לזה, היא או עוגיות, או מסגרת נסתרת, או userData.

  2. idv הגיב:

    לא בדיוק
    יצרתי אובייקט datepicker באמצעות סקריפט בצד הלקוח.
    אני רוצה לקבל את התאריך שהמשתמש בחר לתוך דף ASP על מנת להשתמש בו בשאילתה ולהציג חזרה את הנתונים למשתמש

  3. כדי להעביר נתונים מהלקוח לשרת
    יש לבצע קריאה חוזרת לשרת,
    ע"י שליחת טופס, לחיצה על קישור, מעבר לעמוד אחר, XMLHTTP וכו’.

  4. idv הגיב:

    קצת (הרבה) סיבכת אותי
    לא מכיר XMLHTTP יש אפשרות אחרת?

  5. זהר פלד הגיב:

    שליחת טופס, מעבר לעמוד הבא…
    כל אותן אופציות אחרות שהילדה הזכירה…

    אני לא יודע אם כבר הכינו כאן את המאמר על ההבדלים בין צד לקוח לצד שרת, אבל אם לא, חפש ב FAQ של תפוז את המשפט "אי שם פה בסביבה", וקרא את ההודעה שלי בנושא שם.

  6. idv הגיב:

    אוקיי על מנת לחדד את השאלה
    יש לי בדף HTML את השורות הבאות:


    <script type="text/javascript">
    var d = new Date();
    var dp = new DatePicker(d);
    document.body.appendChild(dp.create());

    </script>

    ניסיתי לעטוף את הנ"ל ב FORM אבל ברגע שאני מריץ את הדף אני מקבל הודעת שגיאה – IE can’t open sit… oparation aborted
    איך אני יכול לשלוח את הערך של ה dp לדף אחר?

  7. זהר פלד הגיב:

    לא הבנתי,
    אתה מנסה להכניס בלוק סקריפט בתוך טופס? בשביל מה?
    שים אותו ב Head של ה HTML שלך, שם המקום שבו הוא אמור להיות.

    חוצמזה, אני חושב שאי אפשר לענות בצורה ברורה יותר על השאלה שלך ממה שכבר ענינו, הילדה ואני.

שלח תשובה