שלח תשובה

זירת השאלות

312
צפיות
19
תשובות

עזרה בבקשה !!! מה לא בסדר בסקריפט ?

,‏ 13 ביולי, 2004



<%

Frompay1 = request.form("Frompay1")
Tpay1 = request.form("Topay1")
Frompay2 = request.form("Frompay2")
Topay2 = request.form("Topay2")
Frompay3 = request.form("Frompay3")
Topay3 = request.form("Topay3")
Frompay4 = request.form("Frompay4")
Topay4 = request.form("Topay4")
Frompay5 = request.form("Frompay5")
Topay5 = request.form("Topay5")


%>

<!– ============ קוד ASP בניית מערך השגיאות ============= –>


<center>
<table dir=rtl  cellspacing=4 cellpadding="4" border="1" width="320" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#CCD2DD">
    <tr>
    <td dir=rtl  align=right valign="top" bgcolor="#E9EBEF">
<br>
<%
””””””””””””””””””””””””’
‘  טופס להצגת השגיאות שנעשו בטופס
””””””””””””””””””””””””’

response.write "<font class=size3><b>הצגת הטעויות שנעשו במילוי הטופס :</b></font><br><br>"
For i=0 to Ubound(errorMSG,1)
    if errorMSG(i) <> "" then
%>  
    <font class=size2><b><%=errorMSG(i) %></b></font><br>

<%
end if
Next
%>
<br>
    </td>
    </tr>
</table>
</center>






<%
‘ חיבור למסד הנתונים
””””””””””’
connStr = "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _
         "Dbq=" & server.mappath("db/shop.mdb") & ";"  & _
          " Uid=Admin;" & _
          "Pwd=;"

‘ הגדרת חיבור
Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")

‘ ביצוע חיבור
conn.Open connStr

‘ הגדרת רקורדסט
Set rs = Server.CreateObject("ADODB.RecordSet")


‘ ביצוע שאילתת הוספה
SQL = "Insert Into payment (total1,payment1,total2,payment2,total3,payment3,total4,payment4,total5,payment5)"
SQL = SQL & "Values (‘" & Frompay1 & "’,’" & Topay1 & "’,’" & Frompay2 & "’,’" & Topay2 & "’,’" & Frompay3 & "’,’" & Topay3 & "’,’" & Frompay4 & "’,’" & Topay4 & "’,’" & Frompay5 & "’,’" & Topay5 & "’)"


‘ הזנת הנתונים
conn.execute SQL

‘ הכל בסדר נזין את הנתונים

%>
                response.write "<br><font class=size3 color=#52A5D6><b>תנאי תשלום </b><font>"
    response.write "<br><br><font class=size3 color=#000000><b>הנתונים הוזנו בהצלחה</b><font>"
    response.write "<br><font class=size3><b></b><font>"
    response.write "<br><br><br><A class=menu HREF=menu.asp>חזור לתפריט מנהל</A>"


<%
‘ סגירת החיבור והרקורדסט
conn.close
%>



הסקריפט נועד להוספה אך הדף לא עולה לי בכלל
את הערכים הוא מקבל מדף אחר שנשלח אליו

תודה מראש למי שעוזר

תגיות:

19 תשובות

  1. תבדוק אם הערכים מגיעים לדף הזה
    על ידי הדפסת הערך במשתנה שלהם…

  2. savirs הגיב:

    משום מה הנתונים לא מגיעים
    איך אני יכול לדעת מה הבעייה ?

  3. תבדוק…..
    תבדוק בדף שבו נקלטים הנתונים, אם הם אכן נקלטים, על ידי הדפסת הערך שבמשתנה לאחר קליטת הנתונים.

  4. savirs הגיב:

    עזרה בבקשה !למה הסקריפט הזה לא עובד
    אני מנסה להעביר נתונים מטבלה אחת לטבלה אחרת ולמחוק את הנתונים שנמצאים בטבלה הראשונה
    ולאחר מכן לעבור לדף אחר


    <%
    ‘ חיבור למסד הנתונים
    ””””””””””’

    connStr = "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _
             "Dbq=" & server.mappath("../db/shop.mdb") & ";"  & _
              " Uid=Admin;" & _
              "Pwd=;"

    ‘ הגדרת חיבור
    Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")

    ‘ פתיחת חיבור
    conn.Open connStr

    id=request.querystring ("id")

    ‘ הגדרת רקורד סט
    Set rs = Server.CreateObject("ADODB.RecordSet")

    ‘ ביצוע שאילתת בחירה של אותה מכירה שנעביר לארכיון
    rs.Open "SELECT * FROM orders WHERE order_id=" & id

    ‘ שאילתת הוספת נתונים לטבלת הזמנות הראשית
    sql = "INSERT INTO archive (order_date,userID,firstname,lastname,email,phone,address,cctype,ccnumber,ccexpire,totalend,tzehut)"
    sql = sql & "Values (‘" & strNow & "’,’" & userID & "’,’" & fname & "’,’" & lname & "’,’" & email & "’,’" & phone & "’,’" & address & "’,’" & cctype & "’,’" & strCCnumber & "’,’" & strCCexpire & "’,’" & subtotal & "’,’" & strTZehut & "’)"

    ‘ ביצוע הכנסה של המכירה לארכיון
    conn.execute(sql)

    ‘ מחיקת רכישה ממסד הזמנות
    conn.execute "DELETE * FROM orders WHERE order_id=" & id

    ‘ סגירת החיבור והרקורדסט
    conn.close

    response.redirect "archive.asp"
    %>

  5. BuildHome הגיב:

    תגדיר לא עובד
    למושג "לא עובד" יש משמעויות רבות.

    אני מניח שמופיעה לך שגיאה (לפי השאילתה הראשונה), תציג אותה.

  6. savirs הגיב:

    הדף לא מעבד את השאילתות ולא …
    ולא מפנה לדף האחר

  7. תציג את ה- error שמתקבל
    יכולות להיות הרבה סיבות מדוע השאילתה לא מתבצעת.

  8. savirs הגיב:

    זו בדיוק הבעיה שלי
    הדף פשוט לא מוצג ואין שום שגיאה

    אם הייתה שגיאה הייתי מנסה לבדוק ולמצוא אבל לא מוצג כלום
    פשוט כלום

  9. savirs הגיב:

    תודה למי שניסה לעזור – הסתדרתי
    הייתה לי טעות בשאילתת ההוספה לטבלה השניה

  10. savirs הגיב:

    גיבוי מסד הנתונים מי יודע ?
    יש לי מסד נתונים ואני רוצה לגבות אותו

    איך אני מבצע גיבוי של מסד הנתונים ?

    תודה מראש למי שיעזור

  11. Deviation הגיב:

    Access?
    פשוט תעתיק את הקובץ *.mdb וזהו..

  12. savirs הגיב:

    הכוונה הייתה בשרת איך אני מגבה
    אם יש לי קובץ אקסס – מסד נתונים באתר – על השרת
    ואני רוצה לגבות אותו למקום אחר

    רצוי על הדיסק של המשתמש שהוא בעצם האדמינסטרטור של המערכת

    מישהו יכול להפנות אותי למקום שיש דוגמא או הדרכה אות שאם הוא יודע שידריך אותי בעצמי ?

    האם בעזרת FSO אפשר לעשות זאת ואם כן אז איך ?

    תודה רבה

  13. Deviation הגיב:

    כן אפשר
    א. אם זה שרת שמכבד את עצמו אז יש גיבוי יומי לדברים כאלו

    ב. תיצור משימה מתוזמנת שתקרא לקובץ ASP שבעצם יעתיק את המסד למיקום שתבחר.

    נ.ב.
    פעם הבאה תפרט מה צריך ולא רק "איך אני מגבה", תודה.

  14. BuildHome הגיב:

    אפשר עם FSO..הנה קוד דוגמא

    Set FSO = Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    FSO.CopyFile Server.MapPath("database/db.mdb"),Server.MapPath("database_backup/"),True
    Set FSO = Nothing

  15. savirs הגיב:

    בטוח שזה מגבה ? ואם כן איך אני יודע
    איך אני יודע שתהליך הגיבוי מסתיים ומציג זאת למנהל המערכת ?

    תודה רבה

  16. BuildHome הגיב:

    אתה רוצה להיות בטוח?
    תשנה את הקוד כך שיתאים לך (התקיות ושם המסד), תריץ את הקוד.
    אם לא תקבל שגיאה הקוד התבצע ותוכל למצוא העתק גיבוי שלו בתקייה השניה.

    כך שאם לא התקבלה שגיאה בעת העתקת המסד אל התקיה השניה אז הכל הלך תקין ותציג הודעת פלט מתאימה.

  17. savirs הגיב:

    ניסיתי את הקוד וזה פשוט לא מעתיק
    והשגיאה שמוצגת היא משהו עם הרשאות

    דיברתי עם חברת האחסון והם אמרו לי שהתיקיה משוחררת 777 כלומר לקריא כתיבה ומחיקה כך שלא צריכה להיות בעיה ובכל זאת זה לא מצליח

    תודה רבה למי שיכול לעזור וגם לאלו מנסים

שלח תשובה