שלח תשובה

זירת השאלות

274
צפיות
5
תשובות

איך אני עובד בלולאה על אותיות …

,‏ 26 ביולי, 2004

המחרוזת יש לי מחרוזת ואני רוצה לעבור על תו תו ולבדוק אותו
איך אני עושה את זה ב VBS
תודה לעוזרים 🙂

תגיות:

5 תשובות

  1. mrmistory הגיב:

    אתה רוצה קוד או כיוון ?…
    קודים מוכנים בדלת ממול.
    במקרה ואתה צריך כיוון אז תשתמש ב for לדוגמא ושם הכניס תנאי הבא.


    ‘ פה יש תנאי לבדיקת תו במחרוזת
        if mid(YourString,1,i)="משהו" then
           רשום מה שבא לך
       end if

  2. xgamer הגיב:

    מה הקשר קוד מוכן?
    ביקשתי שתבנה לי איזה מערכת משהו?
    אני ביקשתי שתסבירו לי איך לעבור על אות אות בלולאה
    למשל ב c אני יודע עושים ככה

    for i=0; i<שחכתי את הפקודה של מס תווים ; i++
          if str[i]=משהו;
        תעשה משהו

    וזהו אני רוצה לדעת איך עושים את זה ב vbs

  3. mrmistory הגיב:

    קשור ועוד איך….
    לא צריך לשגע אותי עכשיו פה, קבל עזרה ולילה טוב.

    רשום FOR כזה


    for i=1 to Len(YourString)

    next

    ובין FOR ל-NEXT את מה שרשמתי לך בהודעה הקודמת.

  4. xgamer הגיב:

    לרענן חלון מחלון אחר?
    אני רוצה לעשות מדף פופ אפ לינק שיסגור את החלון של עצמו  ויתן ריפרש לחלון
    שפתח אותו…
    אשמח לדרך איך עושים את זה

  5. eLisHa הגיב:

    ככה…
    בחלון החדש
    <script language="Javascript">
    function Bla(){
    opener.history.go(0)
    window.close()
    }
    </script>
    אתה מוסיף ל BODY את זה:
    <body ONLOAD="Bla()">

    וזהו…
    מקווה שעזרתי

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!