שלח תשובה

זירת השאלות

376
צפיות
6
תשובות

wml (wap) וצד שרת

,‏ 30 ביולי, 2004

בניתי דף wml פשוט ויפה, עד עכשיו יופי טופי.
איך מכניסים לתוכו תיכנות צד שרת על מנת לקשר אותו עם בסיס נתונים?
אני עובד עם PHP וMySQL.

תודה לעונים!

תגיות:

6 תשובות

  1. הנה דוגמה לשילוב של WML ו- PHP
    <?php
    // send wml headers
    header("Content-type: text/vnd.wap.wml");
    echo "<?xml version="1.0"?>";
    echo "<!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN""
    . " "http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml">&quot;;
    ?>

    Here is a code example using php:

    <wml>
    <card id="card1" title="Hello World!">
    <p>
    <?php
    // format and output date
    $the_date = date("M d Y");
    print $the_date;
    print "<br/>Welcome to a PHP-enabled site!";
    ?>
    </p>
    </card>
    </wml>

    אני מקווה שזה יעזור…

  2. bnayal הגיב:

    אז רגע
    פשוט שומרים את זה כקובץ PHP ודואגים שהפלט יהיה תיקני של wml?
    מגניב ופשוט, תודה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!