שלח תשובה

זירת השאלות

300
צפיות
30
תשובות

קראתי את המאמר בJS על תיבת טקסט עם

,‏ 1 באוגוסט, 2004

עריכה ומאד נהנתי ממנו.

אבל יש לי שאלה אחת בתמונה כשאני מוסית תמונה ועושה את הפקודה הבאה:


<span onclick="document.getElementById(‘editor’).focus();document.execCommand(‘insertimage’,false,’smiles/smiley22.gif’)"><img border=0 src=smiles/smiley22.gif></span>


הוא מראה לגולש את התמונה אם אפשרות להגדיל את התמונה. ואני רוצה למנוע ממנו את האפשרות הזו איך אניעושה את זה??

ועוד שאלה:
מה זה השורה הזו?



<META HTTP-EQUIV="Pragma" CONTENT="no-cache">

תגיות:

30 תשובות

  1. יוסיש הגיב:

    המאמר
    קישור למאמר אולי זה יעזור למישהו

    הנה

  2. savirs הגיב:

    השורה הזו
    מורה לדפדפן שלא לשמור את הדף הזה בזכרון הקש שלו
    שלא ישמור תוכן ולא את התמונות שהדף מצביע או מקושר אליהם

  3. יוסיש הגיב:

    שאלה חדשה
    בניתי סקר, וגמרתי אבל איך אני עושה גרף? שמראה כמה אחוזים הצביעו לכל שאלה??

  4. אמממממ
    אתה יכול לבצע חישוב כזה:
    100 חלקי סך כל המצביעים, כפול מספר המצביעים לכל שאלה.

    זה יראה בערך כך:

    pcount= ? ‘תחשב את סך הכל האנשים שהצביעו בסקר
    leng=pcount100*" & rs ("answer1") & "
    leng= leng*3
    <img src="yourimage.gif" height="20" width=" & leng & ">

    הסבר קצר:
    את ה- pcount תחשב באמצעות חיבור של כל המצביעים בסקר.
    החישוב בשורה השנייה הוא: 100 חלקי סך כל המצביעים, כפול מספר המצביעים לכל שאלה.   שים לב: החישוב הזה יתבע עבור כל תשובה בסקר.
    בשורה השלישית הכפלתי בשלוש סתם כדי שלא יצא מצב שבמידה ולתשובה אחת יש רק אחוז אחד, גודל התמונה יהיה פיקסל אחד.
    בשורה הרביעית הצבתי את זה בתור תמונה. אם במקום לרוחב אתה רוצה שהתוצאות יהיו לאורך, תחליף בין הערכים של הגובה והרוחב.

    מקווה שזה ברור…. בהצלחה

  5. יוסיש הגיב:

    אתה בטוח??
    עשיתי כך וכל התשובות יצאו לי אפס. יש משהו אולי הפוך בקוד??

    ועוד שאלה: איך עושים את זה באחוזים?

  6. יוסיש הגיב:

    סליחה… זה תמיד קורה לי…
    תמיד אחרי שאני עובר על הקוד כמעט שעה ואז מתייאש ואחרי שאני כותב תגובה בפורום מיד אני רואה את הבעיה. עשיתי לחלק במקום חלקי, …. טעות שלי..

    אבל איך אני עושה את זה באחוזים???

  7. ואם אתה רוצה
    גם להציג את התשובה מספרית- תדפיס את המשתנה
    response.write " " & leng & "%"

  8. יוסיש הגיב:

    זה לא הגיוני… שזה באחוזים
    הנה התוצאות:

    מאוד.   36%
    היינו מסתדרים בלי.  9%
    לא  9%
    בכלל לא!  13.5%

    וזה לא הגיוני שזה מתוך מאה אחוז.

    הנה מספר המדרגים לכל שאלה:
    מאוד.  8
    היינו מסתדרים בלי. 2
    לא 2
    בכלל לא! 3

    סה"כ מצביעים 15 איש

  9. יוסיש הגיב:

    אה.. שכחתי לכתוב
    שמה שאתה הכפלת בשלש הכפלתי בשלושים שהגרף יראה גדול יותר.

  10. PhoenixBoy הגיב:

    יש לי רעיון בשבילך!!!
    שמע… תוסיף משתנה שהוא יקבל את הגודל
    הוא יכפיל אותה בשלושים והוא זה שיראה את הגרף.
    בנוסף יהיה עוד משתנה שהוא האחוז המדויק והאמיתי של התשובות.
    אם לא הבנת או שאתה צריך עזרה במשהו תגיד לי…

  11. PhoenixBoy הגיב:

    הנה הקוד:
    שיניתי את הקוד שלו… וגם אמרת שהכפלת בשלושים אז שיניתי את זה להכפלה בשלושים….


    pcount= ? ‘תחשב את סך הכל האנשים שהצביעו בסקר
    leng=pcount100*" & rs ("answer1") & "
    graph= leng*30
    <img src="yourimage.gif" height="20" width=" & graph & ">

  12. יוסיש הגיב:

    לא עוזר
    הנה התוצאות:
    מאוד.   54%
    היינו מסתדרים בלי.  16.2%
    לא  10.8%
    בכלל לא!  16.2%
    סה"כ מצביעים: 18

    והנה זה מחולק לפי מצביעים:
    מאוד.  10
    היינו מסתדרים בלי. 3
    לא 2
    בכלל לא! 3

    אתה רואה זה לא מתוך מאה אחוז. וגם כשעשיתי שאלה חדשה ורק מצביע אחד הצביע אז זה הראה לי 3% במקום מאה אחוז.

  13. יוסיש הגיב:

    אולי יש הבדל בין / ל
    כשעשיתי יצא לי אפס

    והתצואה שבהודאה הקודמת זה עם /

  14. טעות קטנה…
    במקום השורה הזאת:
    pcount= ? ‘תחשב את סך הכל האנשים שהצביעו בסקר
    leng=100pcount*" & rs ("answer1") & "
    leng= leng*3
    <img src="yourimage.gif" height="20" width=" & leng & ">

    במקום לעשות pcount100, צריך לעשות הפוך…
    זה השתנה כשרשמתי את זה…

  15. שוב טעיתי…
    התשובה שנתתי לך עכשיו היא התשובה הנכונה…..

  16. יוסיש הגיב:

    בסדר הסתדרתי ועוד שאלה
    וד"א לא הכפלתי בשלש כי אם אני אכפיל בשלש זה יראה לי לדוגמא 75% במקום 25%

    ועוד שאלה אפש למנוע ממנו לכתוב את התוצאה : 83.666667% ובמקום זה יראה לי פשוט 83% או 84%???

  17. כך:


    pcount= ? ‘תחשב את סך הכל האנשים שהצביעו בסקר
    leng=100pcount*" & rs ("answer1") & "
    leng= math.round(leng)
    <img src="yourimage.gif" height="20" width=" & leng & ">

  18. יוסיש הגיב:

    השגיאה לא בשורה הזו השגיאה בשורה:


    leng= math.round(leng)

  19. אממממ
    כי השורה הזאת היא ב- JavaScript….
    תעשה זאת כך:

    pcount= ? ‘תחשב את סך הכל האנשים שהצביעו בסקר
    leng=100pcount* & rs ("answer1")
    <img src="yourimage.gif" height="20" width=" & Round(leng) & ">

    זה אמור לעבוד….

  20. savirs הגיב:

    דוגמא לעיגול של מספרים MSDN

    Dim var1, var2, var3, var4, var5

    var1 = Round(1.5)      ‘ var1 contains 2

    var2 = Round(2.5)      ‘ var2 contains 2

    var3 = Round(3.5)      ‘ var3 contains 4

    var4 = Round(0.985, 2) ‘ var4 contains 0.98

    var5 = Round(0.995, 2) ‘ var5 contains 1.00

  21. יוסיש הגיב:

    טעות שלי… ותודה
    והנה הסתדרתי. כי לא הייתי צריך להכניס את Round(leng)  בתוך הרוחב של התמונה….. אלא בתור ההצגה והקוד שלי נראה כך:


    pcount= ? ‘תחשב את סך הכל האנשים שהצביעו בסקר
    leng=100pcount* & rs ("answer1")
    <img src="yourimage.gif" height="20" width=" & leng & ">
    Response.Write" & Round(leng) & ""

    ותודה רבה לכם על כל היחס הזה אין לי מילים….

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!