שלח תשובה

זירת השאלות

283
צפיות
18
תשובות

איך אני יכול לקרב את הטקסט לתמונה ?

,‏ 2 באוגוסט, 2004

איך אני מקרב את הטקסט לתמונה ואת התמונה מקרב יותר לשוליים ?
ליתר דיוק: איך אני מקטין את המרווח את המרווח שסביב התמונה שמפריד ביינה לבין שוליי הדף והטקסט.
נ.ב: צרפתי דוגמה , אם זה יעזור …
פשוט ראיתי פעם באיזה שהו מקום הסבר על זה …

תגיות:

18 תשובות

  1. MCG הגיב:

    מצאתי את הפיטרון בhtml אבל …
    אבל אני מעוניין בcss
    הנה הפיטרון ב html:


    hspace="0" vspace="0"

    מישהוא יכול לתת לי את זה בcss ?

  2. MCG הגיב:

    עוד בעיה
    אתם יכולים לתרגם לי את זה , כדי שגם בנטסקייפ זה יעבוד:


    document.all["tagid"].style.visibility = 'hidden'

  3. dark phoenix הגיב:

    פשוט
    פשוט אל תשבור שורה… חבל שלא הסתכלת בקוד מקור:


    <img src="111.jpg" style="float:left;" alt="111" width="111" height="111" class="en">text upper image<br/>text upper image line2

  4. MCG הגיב:

    מה הוא תג OBJECT ???
    עד כמה  שהבנתי:
    -הוא דומה לתג applet…
    -הוא יכול להכיל דברים אחרים חוץ מג'ווה אפפלט…
    -הוא יכול לתקשר לקבצי מדיה ולהפעיל אותם במסך …

    מיישהוא יכול להסביר לי איך הוא פועל ???

  5. MCG הגיב:

    עוד שאלה מה הוא פונט דינמי …
    נתנו לי את הקוד הזה:


    <LINK REL="FONTDEF" SRC="http://www.yoursite.com/fonts_folder/font1.pfr"&gt;
    <LINK REL="FONTDEF" SRC="http://www.yoursite.com/fonts_folder/font2.pfr"&gt;
    <LINK REL="FONTDEF" SRC="http://www.yoursite.com/fonts_folder/font3.pfr"&gt;
    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="http://www.truedoc.com/activex/tdserver.js"&gt;
    </SCRIPT>

    ואת הלינק הזה:
    http://www.truedoc.com/webpages/intro/

    אבל עדיין לא הבנתי כלום … , משהו מוכן להסביר לי …

  6. BuildHome הגיב:

    זה בעצם
    מאפשר לך להשתמש עם פונט מסוים שאינו מותקן במחשב הלקוח בתוך עמוד אתרך למרות שללקוח אין את הפונט מותקן במחשבו.

  7. MCG הגיב:

    אז למה אני לא רואה תוצאות באתר ???

    *אם אנחנו כבר מתעשקים בזה אז הנה לינק שקשור להכנסת פונט לדף:
    http://www.sigall.co.il/weft.asp

  8. BuildHome הגיב:

    התבלבלת
    אין קשר במה שיש בקישור הראשון שהבאת ובין לקישור אצל סיגל.
    אולי התוצאה אמורה להיות זהה אך הקודים שונים לגמרי.

  9. MCG הגיב:

    אצל סיגל זה עובד רק באקספלורר ואצלם
    זה לא עובד בכלל …

  10. MCG הגיב:

    תגידו: אתם מתכוונים לענות לי על
    כל השאלות ???

  11. MCG הגיב:

    בעיה בקוד … בjs …
    *פתחתי אשקול חדש כי הקודם מפוצץ !

    אז ככה:
    ניסיתי לעשות "שגיאה" שתופיאה אצל כל הדפדפנים שלא תומכים בעיברית..

    הקוד שניסיתי לעשות הוא:


    <script type="text/javascript"><!–
    document.write('
    <form action="./" method="get" ><input id="onerror_no4_2" type="hidden" value="ע" size="1" maxlength="1" /></form>//  –></script>

    <script type="text/javascript"><!–
    if(document.getElementById('onerror_no4_2').value!='ע'){document.write('
    <div style="border-width:1px;border-style:solid;border-color:red;"><span style="font-weight:600;">Error !</span> , site error no.4, hebrow error !<br /><a href="./files/error.htm">For more information Click Here</a> .<br />you can report to this email: pcdcmail@walla.com<br /></div><br />else{document.write(");};
                //  –></script>

    במילים פשוטות:
    בסקריפט הראשון כתבתי תיבת טקסט מוסתרת שבה כתוב "ע" .
    בסקריפט השני יש תנאי שאם בתיבת הטקסט לא רשום "ע" אז תכתוב ""(הטקסט הרצוי , אני לא אפרט עכשיו …)"" , ואם אחרת (אם זה כן שווה ל "ע") אז תכתוב "" (כלום!)

    כלומר , רציתי ליצור התאמה בין שני הסקריפטים כי בדפדפנים ישנים האותיות משתנות לג'יבריש ואם הייתי עושה התאמה בין ג'יבריש ל "ע" (אז היינו יודעים האם הדפדפן תומך בעיברית …)
    אבל לצערי הרב גם ה "ע" הראשונה וגם השניה משתנות לג'יבריש בדפדפנים הישנים ולכן לא נכתבת השגיאה שקבענו כי שתי ההשוואות תואמות …

    למישהוא יש רעיון כלשהו לשיפור / לתיקון ?

  12. אוריקס הגיב:

    אנחנו לא חייבים לך כלום
    אם זה לא ברור לך…

  13. jonatan44 הגיב:

    מממ
    דבר ראשון, כתוב בקידוד אוניברסלי (יוניקוד), זה יחסוך לך הרבה מאמץ.
    דבר שני, אני לא כל כך טוב בJS אבל אולי אפשר ליבדוק אם יש למשתמש את הקידוד העברי (במיקרה ואתה לא מישתמש ביוניקוד).

  14. MCG הגיב:

    לא חשוב מצעת , אבל ממש תודה לכם …
    (חייב לכם …)

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!