שלח תשובה

זירת השאלות

338
צפיות
11
תשובות

בעיה ב-JAVA SCRIPT

,‏ 3 באוגוסט, 2004

שלום!
ניסיתי להכין כתובת שמשתנה על פי true או false, אז ככה עשיתי:


  document.getElementById(i).src = folder + "/" + herf + end;


עכשיו הכתובת שיוצאת לי היא:
www.domain.net/images/[object]_off.gif
(הכתובת מומצאת)
איך אני יכול לעשות שבמקום object יופיע המשתנה "herf"?
תודה רבה

תגיות:

11 תשובות

  1. MCG הגיב:

    כנ"ל !!! + הערה קטנה בפנים
    עד כמה שהבנתי , החלק הזה בקוד:
    "/"
    הוא תוספת שאתה רוצה לכתוב לכתב …
    אז ככה , לפי תקן w3 כל סימן כזה בjs חייב להיכתב ככה:
    "/"

    ובקשר ליתר הקוד , אז אני ממליץ לך לבדוק אם כל המשתנים במקום (נ.ב: את המשתנים צריך לציין ליפני שמפעילים את הפקודה)
    ובקשר לשם האלמנט תוודה שבאמת האלמת הוא כזה והערך הוא גם כזה וגם תוודה שיש רק תג אחד עם שם כזה אחרת נוצרת בעיה … (אני חושב שצריך לרשום all במקום הgetElementById זה לא עובד בנטסקייפ וחברי מוזילה …
    אבל אני לא בתוח בזה)

  2. dark phoenix הגיב:

    הנה


    <script language="JavaScript">
        function hideDiv(id,a,herf) {
        rem=0;
            if(rem==0)
            {
                document.getElementById(id).style.display=’none’;
                document.getElementById(a).src = "images/" + herf  + "_off.gif";
                rem=1;
            }

            else
            {
                document.getElementById(id).style.display=’block’;
                document.getElementById(a).src = "images" + herf  + ".gif";
                rem=0;

            }

        }
    </script>

    זה הקוד… הוא אמור לעשות שה-div שמספר הזיהוי שלו הוא 1 יעלם, והתמונה תשתנה.
    הנה הקריאה לפונקציה:


    onclick="hideDiv(1,100,info)"

    תודה רבה לעוזרים

  3. dark phoenix הגיב:

    אה התבלבלתי
    ה-rem=0; נמצא מעל הפונקציה, ולא בתוכה…

  4. MCG הגיב:

    אמרת שהתבלבלת ותיקנת את עצמך …

  5. dark phoenix הגיב:

    לא תיקנתי את עצמי
    לא תיקנתי את עצמי, רק רשמתי שהייתה טעות בהודעה שרשמתי, אבל זה לא משנה… עוד לא נפתרה הבעיה

  6. MCG הגיב:

    עוד משהו …
    id
    לא יכול להתחיל במספר ! (חובה באות או ב _ )

  7. MCG הגיב:

    מצעתי! , סוף סוף , הנה הפיטרון
    ההסבר , נלך שורה שורה (ששיניתי):
    1-

    <script type="text/javascript"><!–

    //  –></script>

    חובה לציין את סוג הסקריפט (זה מה שמתבקש אל ידי w3 ולא את השפה)

    2-

    var rem=0;

    חובה להדגיש שrem הוא משתנה

    3-


                document.getElementById(a).src=’images/’+herf+’_off.gif’;

    כאשר כותבים סקריפט , חובה להחליף את הסימן הזה / או הסימן הזה בזה:


    /

    *כלומר:
    זה:

    וזה:
    /
    ביחד

    4-


                document.getElementById(a).src=’images/’+herf+’.gif’;

    כנ"ל כמו בסעיף 3

    5-

    javascript:hideDiv(‘n1′,’n100′,’info’);

    בקוד שקורה לפונקציה מומלץ לכתוב את שם בספה שבה אתה משתמש

    עוד הערות:
    *שמות של תגים ושל משתנים מתחילים באותיות אנגליות או בסימן _ ובשום אופן לא במספרים או סימנים (אחרי התו השני ,כולל התו השני, ניתן לכתוב גם מספרים)
    *נתונים שמשווים לתוך משתנה חייבים להיות במרכעות , לדוגמה:


    info

    היה צריך להיות:

    ‘info’

    הנה הקוד בשלמותו:


    <script type="text/javascript"><!–

    var rem=0;

    function hideDiv(id,a,herf){

        if(rem==0)
        {
                document.getElementById(id).style.display=’none’;
                document.getElementById(a).src=’images/’+herf+’_off.gif’;
    rem=1;
        }

        else
        {
                document.getElementById(id).style.display=’block’;
                document.getElementById(a).src=’images/’+herf+’.gif’;
    rem=0;
        }

            };

    //  –></script>

    הנה קוד קריאה לפונקציה:

    javascript:hideDiv(‘n1′,’n100′,’info’);

    —–נקווה שעזרתי——-
    ———-mcg———–

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!