שלח תשובה

זירת השאלות

315
צפיות
13
תשובות

FSO

,‏ 15 בינואר, 2004

שלום לכולם!
בניתי גלריית תמונות בעזרת האובייקט FSO בלי שום שימוש בבסיס נתונים והשאלה שלי היא:
איך אפשר (אם בכלל) לחלק FSO לעמודים?
כלומר כמו שמחלקים RecordSet לעמודים כששולפים מבסיס נתונים אותו דבר אני רוצה כשיש לי רשימה מלאה של קבצים…
ניסיתי לעשות את זה בעזרה מערכים דו-מימדיים אבל כמו תמיד….
יש למישהו רעיון?


תודה לכל העוזרים, אלברט

תגיות:

13 תשובות

  1. jonatan44 הגיב:

    סתם שאלה
    אין לי ממש תשובה ברור לשאלה שלך
    אבל למה שתירצה להישתמש ככה בגלרית תמונות?
    (אפשרי אבל לדעתי סתם מיותר,לא?)

  2. אפשר הכל
    איך? זה תלוי בצורת העבודה שלך.

  3. albert הגיב:

    אממממ
    ל- jonatan44: למה סתם מיותר? יש לך רעיון יותר טוב?
    ל- השפוי האחרון: מה הכוונה "תלוי בצורת העבודה שלך"?

    תודה, אלברט

  4. albert הגיב:

    שאלה נוספת:
    שלום לכולם!
    (שאלה זו אינה קשורה לשאלה הקודמת וזה לא אומר שהיא נפתרה)
    למה כשאני כשאני עוטף את הקוד הבא ב- if הוא לא מבצע את הקוד שמופיע האדום?

    <%
    for i=1 to 4
    %>
     <input type="radio" name="hit" value="h<%=i%>"><font class="sur_ans"><%=rs("a"&i)%></font></input><br>
    <%
    next
    %>
    <%
    for i=1 to 4
    ‘ הנה התנאי שהוספתי
    if not rs("a"&i) = "" then
    %>
     <input type="radio" name="hit" value="h<%=i%>"><font class="sur_ans"><%=rs("a"&i)%></font></input><br>
    <%
    end if
    next
    %>

    *rs מציין RecordSet והוא מוגדר קודם לכן.

    תודה, אלברט

  5. כי התנאי לא מתקיים
    לכן הוא בכלל לא מגיע לקוד המסומן באדום

  6. albert הגיב:

    הוא כן:
    התנאי מתקיים!
    הוא כותב הכל חוץ מהקטע האדום וזה מה שמשגע אותי…
    מה עושים?

    תודה, אלברט

  7. זה לא נחמד במיוחד,
    ובכל מקרה תצטרך לעבור על כמעט כל תיקיית הקבצים בכל פעם:

    – לולאה שתשלוף 20 קבצים
    – לדף הבא אתה שולח את שם הקובץ האחרון שנשלף
    – בלולאה, הפעם, אתה עובר על כל הקבצים עד שאתה מגיע לקובץ שקיבלת, ומתחיל להציג רק מהקובץ שאחריו
    – וכך הלאה…

    זה אומר שבשביל להציג את הדף הראשון תעבור על 20 קבצים, בשביל השני על 40 וכך הלאה (מס’ העמוד*מספר הקבצים המוצגים בדף).
    הייתי שולקת להעביר את זה לבסיס נתונים.

  8. albert הגיב:

    =>
    בגלל שלא אצטרך לעבור כל פעם מחדש על כל השמות בתיקייה וכו’, אני רציתי להשתמש במערכים…
    ולגבי להעביר את שמות הקבצים לבסיס נתונים, כמובן שגם אני בהתחלה חשבתי על זה…אבל אם נגיד את מוחקים/מוסיפים תמונה? איך נסדר את בסיס הנתונים מחדש? גם על זה חשבתי, שיהיה דך שמשווה את כל השמות שיש בתיקייה ואת כל השמות שיש בבסיס נתונים ואם הוא רואה שיש הבדיל: למחוק את כל השמות שיש בטבלה ולהריץ לולאה שמוסיפה כל מחדש (כמובן את הדף הכבד הזה מרית רק כשאנחנו משנים משהו בתיקייה)… אבל אני לא רוצה להשתמש בבסיס נתונים, זה כל המטרה שלי -> דף אחד של גלרייה שמטלפת באינסוף של תיקיות תמונות בלי בסיס נתונים ובגלנים…
    ברשותכם אני מעלה קובץ טקסט של כל הקוד (קצת ארוך) והייתי רוצה לקבל עליו תגובה… כתבתי הערה ליד כל משתנה מה הוא עושה…

    תודה, אלברט

  9. צר לי
    אבל אין לי שום כוונה לעבור על 200 שורות קוד.

    אבל לא מבינה את הבעיה שלך עם בסיס נתונים-
    הסקריפט שמוסיף תמונה – מוסיף את השם שלה גם לבסיס הנתונים
    הסקריפט שמוחק – מוחק גם מהטבלה.

  10. albert הגיב:

    =>
    אוקיי, ידעתי שאף אחד לא יעשה דבר כזה… לא משנה…
    הבעיה בבסיס נתונים היא הבסיס נתונים עצמו.
    מה זא "סקריפט שמוסיף תמונה"? אני/אנחנו לא מוסיפים(מעלים) תמונה אחת אחת, אלא הכל בבת אחת(ב-FTP כמובן)…
    אז… אין שום דרך "לחלק" את הרשימה של שמות הקבצים לעמודים?
    (חוץ מהמערכים שאני לא יודע אם זה בדיוק עובד)?

    תודה, אלברט

  11. albert הגיב:

    פליז…
    התנאי מתקיים, הוא מבצע הכל חוץ מהקטע האדום… מה עושים?
    תודה לכל העוזרים, אלברט

שלח תשובה