שלח תשובה

זירת השאלות

320
צפיות
19
תשובות

תיבת טופס דינמית

,‏ 5 באוגוסט, 2004

בקישור כאן מציגים תבניות של אתרים כאשר בוחרים אחד מתוך הרשימה הנגללת מופיע מבלי שהדף מתרענן או שנערך שינוי כלשהו .
ניסיתי לבדוק את הקוד באמצעות המקור שלו אך המקור לא עובד .
כיצד אפשרי לעשות דבר דומה ?

תגיות:

19 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    ממש לא בעיה…
    פשוט משנים את המאפיין src של התמונה באירוע onChange של ה selectBox.

  2. prince01 הגיב:

    איך בדיוק
    הבנתי את הרעיון הכללי אבל אני רוצה כבר עכשיו ליישם . (תודה אגב)
    תוכל לרשום לי דוגמא לאירוע (לא אכפת לי איזה שמות תקבע , רק לצורך העניין) .

    תודה מראש אחי 🙂

  3. BuildHome הגיב:

    משהו כזה

    <select name="sel" OnChange="theimg.src=this.value;" size="4">
            <option value="img1.gif">תמונה1</option>
            <option value="img2.gif">תמונה2</option>
            <option value="img3.gif">תמונה3</option>
    </select>
    <img id="theimg" src="default-img.gif">

  4. prince01 הגיב:

    תודה אחי
    את הthis.value אין צורך לשנות נכון ?

  5. prince01 הגיב:

    אוקיי, עובד ! תודה
    אני מבטל את השאלה הקודמת

  6. prince01 הגיב:

    שאלה אחרת ..
    כיצד אוכל בתוך הselectBox לצור אופצייה אחת שאי אפשר יהיה לבחור אותה ? שתהיה disabled בלועזית .. 🙂

  7. prince01 הגיב:

    ועוד שאלה קטנה
    מצטער על העומס ..

    אני רוצה שהתמונה שתתחלף בעת הבחירה בתוך הסלקטבוקס תהווה גם קישור ..
    וגם הקישור כל פעם יתחלף בעת הבחירה בסלקט .. כיצד אוכל לעשות זאת ?

  8. זהר פלד הגיב:

    בתשובה לשתי השאלות האחרונות שלך,
    קבל קובץ דוגמא.
    שים לב לקרוא את כל ההערות בקוד.

  9. prince01 הגיב:

    תודה זהר 🙂 שאלה חדשה וטרייה
    איפה אפשר למצוא סקריפט (js) אשר סופר אחורה כל יום עד השעה 20:00 בדיוק ורושם : נתעדכן בעוד ** שעות ** דקות ו** שניות . ?
    כמובן שלא אצטרך להכניס כל יום את התאריך המדוייק של מחר כדי שיספור מחדש, סקריפט שיעבוד על בסיס קבוע – כל יום יספור עד 20:00 .

  10. prince01 הגיב:

    בעיה מציקה בתוך selectBox
    יש לי שני טבלאות  : פינות ודפים .
    בפינות יש לי רשימה של שמות ופרטים .
    ויצרתי טופס להוספת דף חדש לטבלת הדפים כאשר השתמשתי בSelectBox על מנת לקבוע לאיזה פינה הדף ישתייך .
    (הקוד הרלוונטי ארוך , אז אציג את הבעיה) .
    עכשיו הבחירה בסלקט עובדת לי מצויין והדף משוייך כמו שצריך לפינה שאני בוחר.
    באותו סקריפט שהשתמשתי בסלקטבוקס לקבוע לאיזה פינה הדף ישוייך השתמשתי גם בטופס העריכה של הדף הקיים שלי.
    לדוגמא : אני יוצר דף חדש (בשם חדשות) באמצעות טופס ומשייך אותו לפינת המחשבים.
    כעת יש לי בעיה, אני רוצה לשנות את השיוך של דף החדשות, אני רוצה שהוא יהיה בפינת אקטואליה. אני נכנס לדף העריכה וכאשר אני משנה את הבחירה בסלקטבוקס הוא בעצם לא משנה לי דבר ואפילו קובע לי שהדף לא ישוייך לשום פינה.

    הקוד של הSelectBox שהשתמשתי בבניית דף חדש ועריכת דף קיים :


    <select name="p_id" dir="rtl">
            <%
                rsCatalog.MoveFirst
                while not rsCatalog.EOF
            %>
                    <option value="<%= rsCatalog("pinot_id") %>"><%Response.Write rsCatalog("pname")%>
            <%
                rsCatalog.MoveNext
                wend
            %>
            </select>

    כיצד אוכל לתקן את הבעיה ? בעצם, כיצד לשנות את הסקריפט בסלקטבוקס של דף העריכה ?

  11. prince01 הגיב:

    לעזאזל, טעיתי בפורום – אפשר להעביר?
    מנהלים – אפשר להעביר את האשכול לפורום צד שרת ? תודה ומתנצל על חוסר הריכוז

  12. תראה את שאילתת העדכון.
    בעיקרון אתה צריך רק לשנות את הid של הפינה הנוכחית ברשומה המתאימה בטבלת הדפים.

  13. prince01 הגיב:

    נו זה ברור אחי ..
    אבל כיצד אפשר בדף העריכה שזה יבחר ID שונה ?
    (כל עניין התיאום – קשרי גומלין בין הטבלאות פעיל)

  14. נו אז תראה את שאילתת העידכון שלך!
    הselect לא יאפשר לי לעזור לך

  15. prince01 הגיב:

    קבל ..
    זה החיבור שלי (יש גם אינקלוד של פרטיי DB בלי קשר למה שאני מציג):


    <%
    ‘******************************************************
    ‘Copyright©2000-2002 MetaLinks.com @ http://metalinks.com
    ‘******************************************************  

    set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    Conn.Open ConString

    set rsCatalog = Conn.Execute("select * from pinot")
    %>
    <%
    fid=request.querystring("fid")
    ‘declare some jobs
    Dim Conn, RS, SQL
    SQL = "SELECT * FROM fpages where fid=" &fid  
    Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    ‘ms access dsnless connection
    Conn.Open "DBQ=" & Server.Mappath("../../../_private/magazine.mdb") & "; Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};"
    Set RS = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    RS.Open SQL, Conn
    %>

  16. זהר פלד הגיב:

    אני מניח שבאתרים של סקריפטים מוכנים
    אפשר לבנות סקריפט כזה לבד, זה לא כל כך מסובך…
    כל מה שצריך זה אובייקט date וטיפטיפה חשבון…

  17. BuildHome הגיב:

    שרשר שאלותיך
    בפעם האחרונה – שרשר שאלותיך!
    שאלות לא משורשרות יימחקו ללא אזהרה.

  18. prince01 הגיב:

    חחח אחי לא הבנת אותי …
    קודם כל יפה האזהרה, אני שמח שמלמדים לקח .
    אבל המקרה שלי מיוחד : הוספתי את ההודעה בטעות לפורום הלא נכון וביקשתי להעבירה (העניין לא בוצע) , אז זה לא היה תלוי בי .
    לא תכננתי שההודעה תופיע כאן (קשורה לצד שרת) ..

    סליחה מראש בילד

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!