שלח תשובה

זירת השאלות

28 תשובות

  1. איזה מסגרת?
    לא אמורה להיות מסגרת, אבל אם יש לך אתה עושה:

    <style type="text/css">
    a:link, a:visited { border:0px }
    </style>

  2. זה לא עובד תראה בתמונה:
    שמתי את זה כמו שאמרת וזה עדיין נשאר

  3. נו!
    זה לא עבד כי זה היה תמונה בקישור ולא קישור טקסטי.
    תעשה ככה:


    <style type="text/css">
    img { border:0px; margin:0px }
    </style>

    זים את זה בין תגיות הhead שלך.

  4. איך עושים תפריט שזז כשיורדים בדף?
    אני רוצה לעשות תפריט כזה בצד שכל פעם שמישהו יזוז לתחתית העמוד הוא יזוז גם ללמטה

    אני מדבר על HTML

    תודה מראש
    אלון

  5. jonatan44 הגיב:

    מממ…
    עברתה על שני חוקי הפורום,שירשור שאלות ובקשת קודים מוכנים.
    אי אפשר להבטיח לך סיכוי טוב לתגובה.

  6. לא נכון….
    לא ביקשתי קוד
    שאלתי איך עושים!
    איזה שפה ואיך אני יכול לדעת!

  7. BuildHome הגיב:

    שרשר שאלותיך
    שאלות לא משורשרות יימחקו!

  8. איך עושים שיהיה גודל מוגדר לחלון?
    אני רוצה חלון HTML עם גודל מוגדר ובלי כל הסרגלי כלים
    וגם שלא יכולו לשנות את הגודל של החלון
    איך עושים?

    תודה מראש
    אלון

    מצטער עם זה יצא מחובר להודעה הקודמת, פשוט אני לא יודע להשתמש טוב במערכת הזאת

  9. BuildHome הגיב:

    ככה

    <span style="cursor:hand" onClick="window.open(‘page.html,’title’,’width=600,height=400,toolbar=no,location=yes,directories=yes,status=yes,menubar=no,scrollbars=yes,resizable=no,copyhistory=yes’)">קישור</span>

    אתה יכול לשנות הגדרות נוספות בהתאם.

  10. ואפשר לעשות כמה כאלה באותו עמוד?
    זה לא יפריע אחד לשני?

    לשרשר את שאולותי זאת אומרת לכתוב כל הזמן באותו נושא?

  11. זה לא יפריע…
    וכן… לשרשר שאלות הכוונה לשאול שאלות תחת אותו נושא.

  12. עשיתי כמו שאמרת אבל זה לא עובד
    לוחצים על הקישור וזה לא עושה כלום

    הנה הקוד:

    <span style="cursor:hand" onClick="window.open(‘pong/pong.htm,’סנייק’,’width=600,height=400,toolbar=no,location=yes,directories=yes,status=yes,menubar=no,scrollbars=yes,resizable=no,copyhistory=yes’)"><font size="5">פינג פונג<br><img src="http://planet.nana.co.il/allon2004/pong.jpg"></font></span&gt;

    תודה

  13. איפה כתוב?
    ואיך מציגים קוד בצורה נוחה יותר בפורום זה?

  14. ניסיתי כמ שאמרתם וזה לא עובד.
    עשיתי ככה וזה לא עובד


    <span style="cursor:hand" onClick="window.open(‘pong/pong.htm,’סנייק’,’width=600,height=400,toolbar=no,location=yes,directories=yes,status=yes,menubar=no,scrollbars=yes,resizable=no,copyhistory=yes’)"><font size="5">פינג פונג<br><img src="http://planet.nana.co.il/allon2004/pong.jpg"></font></span&gt;

    תודה מראש
    ומקווה שרשמתי נכון את השאלה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!