שלח תשובה

זירת השאלות

11 תשובות

  1. Ami הגיב:

    בעיה
    אני מנסה לשלוף מהטבלה של הפורומים כל פורום ששהמשתמש כתב בו הודעה כדי להראות באיזה פורומים הוא מתכתב.
    עשיתי select top 5 כדי שיראה רק 5 אבל זה מראה לי פעמיים את אותו פורום אם הוא כתב פעמים…
    איך ניתן להראות רק אחד?

  2. Ami הגיב:

    בעיה
    הקוד:

    Select DISTINCT ForumName from Forum

    אבל אני צריך לעשות

    Where Id ='" & request.string("id")

    ואני לא יכול להוסיף שליפת משתנים או להישתמש ב*.
    מה ניתן לעשות?

  3. Alo הגיב:

    לא הבנתי
    מה הבעיה?
    פשוט תוסיף את השורה השניה בסוף…

  4. אוריקס הגיב:

    נסה כך:


    Select DISTINCT ForumName from Forum Where Id =" & request("id")

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!