שלח תשובה

זירת השאלות

284
צפיות
15
תשובות

יש לי בעיה

,‏ 27 באוגוסט, 2004

הי !

יש איזה משהו שאני לא מבינה :
אז ככה..
באתר שאני בונה , אני מציגה מוצרים למשתמש ונותנת לו לבחור מוצר ולבחור כמות (כלומר כמות מוצרים) , ואני שומרת את הכמות בטבלה במסד הנתונים

המשתמש יכול לעדכן כמות ,ואני צריכה לעשות עם הכמות הזאת חישובים .
הבעיה היא : למה שאני מנסה להשוות בן הכמות שהמשתמש הכניס בתיבת טקסט לבין הכמות ששמרתי קודם במסד הנתונים  למרות שאני מכניסה כמות שווה
הוא אומר לי שזה לא שווה.

אני אדגים : קבלת  הכמות ע"י המשתמש:


Response.Write "<td align=center><input type=text OnKeyPress=checkIT(" & rs2("items.lngItemNumber")& ") name=Q" & counter & " value=" & Quant



קריאת הכמות שהוקלדה:


quantity=Request.Form("Q" & counter2 )


קריאת הכמות שהיתה במסד הנתונים

dbQuntity=rs2("quantityChoose")


השוואה פשוטה בן הכמויות ב-IF פשוט אומרת שהכמויות לא שוות למרות שעידכנתי  בדיוק את אותו מספר!!!!

ההשוואה:


if dbQuntity=quantity then
Response.Write "!!!!!!!!!we are equal!!!!!!!!!<br>"
else
Response.Write "!!!!!!!!!we are not equal!!!!!!!!<br>"
end if


למה זה קורה??

מישהו יכול לעזור??

תודה לכולם

תגיות:

15 תשובות

  1. beti הגיב:

    רק כדי להבהיר..
    הדוגמאות שנתתי מתבצעות כמובן בתוך לולאות..
    ובמסד הנתונים יש מוצר ולכל מוצר את המחיר שלו

  2. תנסי ככה:


    if clng(dbQuntity)=clng(quantity) then
    Response.Write "!!!!!!!!!we are equal!!!!!!!!!<br>"
    else
    Response.Write "!!!!!!!!!we are not equal!!!!!!!!<br>"
    end if

    או ככה

    if cstr(dbQuntity)=cstr(quantity) then
    Response.Write "!!!!!!!!!we are equal!!!!!!!!!<br>"
    else
    Response.Write "!!!!!!!!!we are not equal!!!!!!!!<br>"
    end if

  3. beti הגיב:

    הסתרת והצגת עמודות של טבלה
    שלום לכולם !!

    יש לי בעיה : אני רוצה להציג טבלה ומכייון שהיא ענקית (אני משתמשת בפסי גלילה) הייתי רוצה להציג 6 עמודות שלה נאמר מתוך 12 וששת הנותרים יפתחו רק כאשר ילחצו על על כפתור או קישור ,
    הרעיון הוא פשוט להסתיר ולהציג צד שמאלי של הטבלה הענקית  בעזרת הקישור או הכפתור למישהו יש מושג איך אני עושה זאת???

  4. Alo הגיב:

    רעיון >>>
    תתן לתאים השמאליים את הערך "style="display:none ואז בלחיצה על כפתור תפעיל פונקציה שמבטלת את ההסתרה שלהם:  "" = object.style.display ואם אתה רוצה באותה פונקציה תסתיר את התאים הימניים.
    בהצלחה!

  5. beti הגיב:

    הצלחתי להסתיר רק שורה אחת ו…

    בעיקרון אני רוצה להציג טבלה ובה מספר שורות וכאשר ילחצו על קישור מסויים
    אז מספר שורות יוסתרו וכאשר ילחצו שוב אז השורות שהוסתרו יוצגו מחדש  
    הצלחתי להסתיר רק שורה בודדת אחת(נעזרתי בקוד של ילדה בלבן -אגב תודה רבה) ואין לי מושג איך
    אפשר להסתיר מספר עמודות בו זמנית
    אם מישהו יוכל להציע לי רעיון זה ממש יעזור לי


    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    <!–
        function showDiv(d_id)
        {
            d_id.style.display= d_id.style.display == "" ? "none" : ""
        }
    //–>
    </SCRIPT>
    </HEAD>

    <BODY>
    <span style="CURSOR: hand" onClick="javascript:showDiv(d_1)">>להסתרת שורות לחץ
    כאן></span>

    <TABLE style="WIDTH: 242px; HEIGHT: 55px" cellSpacing=1 cellPadding=1 width=242
    border=1>
      
      <TR>
        <TD>1 שורה</TD>
        <TD>*</TD>
        <TD>*</TD></TR>
      <TR>
        <TD>2 שורה</TD>
        <TD>*</TD>
        <TD>*</TD></TR>
      
      <TR id="d_1">
        <TD>3 שורה</TD>
        <TD>*</TD>
        <TD>*</TD></TR></TABLE>

    </BODY>
    </HTML>

    תודה רבה לכל העוזרים

  6. beti הגיב:

    אופס..כתבתי איך אפשר להסתיר עמודות
    הכוונה היתה איך אפשר להסתיר מספר שורות בו זמנית

  7. beti הגיב:

    בבקשה תעזרו לי …
    אני כבר ממש ממש מיואשת

    תודה לכולם!

  8. xgamer הגיב:

    תיתן לשורה הנוספת שאתה רוצה להסתיר
    גם ID זהה

  9. ההסבר שלך לא מובן..
    אני לא מבין מה את מנסה לעשות.

  10. beti הגיב:

    לא משנה כבר הסתדרתי
    בכל אופן תודה לכולם

  11. beti הגיב:

    איך הופכים כפתור submit לקישור?
    אולי זאת שאלה טיפשית..
    אבל תסלחו לי אני רק מתחילה ללמוד ASP

    השאלה היא יש לי כפתור SUBMIT ואני רוצה שבמקום כפתור זה יופיע כקישור
    איך עושים זאת?


         <INPUT id=submit2 type=submit value="בחר סעיפים" name=submit2>

    זהו הכפתור איך אהפוך אותו שיוצג בצורת קישור ולא ככפתור?

    תודה לכולם

  12. בטי….
    אם את שואלת שאלה, ומוצאת את התשובה – תפרסמי בפורום את התשובה, ואנחנו נוסיף את השאלה והתשובה ל"שאלות הנפוצות", וכך נוכל לעזור ולחסוך מאיתנו את אותה שאלה בעתיד.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!