שלח תשובה

זירת השאלות

242
צפיות
12
תשובות

שליפת נתונים …

,‏ 3 בספטמבר, 2004

התחברתי פעמיים למסד שלי (אקסס) ובפעם הראשונה שלפתי את הרשומה החדשה ביותר , כך :



SELECT TOP 1 * FROM fpages WHERE p_id = "&strParam2&" ORDER by fid DESC


בפעם השנייה, ממש באותו דף לאחר ששלפתי את הרשומה, אני רוצה לשלוף את יתר הרשומות .
אני שולף כך :


SELECT * FROM fpages WHERE p_id = "&strParam&" order by p_id desc


אבל מן הסתם מופיע לי גם הרשומה החדשה ביותר שלי במסד .
השאלה שלי היא :
כיצד אני שולף את כל הנתונים החל מהרשומה השנייה החדשה ביותר במסד ..?

תודה לעוזרים :]

תגיות:

12 תשובות

  1. talg14 הגיב:

    אפשר לישאול..
    למה בדיוק אתה עושה פעמיים פתיחה? אם בעצם אתה רוצה להמשיך את הראשון? אם אתה רוצה ליחד אותו לעשות לו סתם נגיד כתב בולט יש דרכים פשוטות יותר מאשר פתיחה פעמיים

  2. prince01 הגיב:

    מה שאני רוצה זה
    בעצם להדגיש את הרשומה הראשונה (החדשה ביותר) ולהציג את כל השאר אחריה ….
    כיצד זה אפשרי ?

  3. Ami הגיב:

    ככה:


    <%
    i = 0
    do while not rs.eof
    i = i + 1

    if i = 1 then
    הודעה ראשונה
    else
    כל ההודעות
    end if

    rs.movenext
    loop
    %>

  4. prince01 הגיב:

    שאלה שנייה
    (שלא תחשבו שזה קשור לשאלה שהצגתי לא לפני הרבה זמן בפורום, זה שונה) .

    כיצד אוכל להכניס נתונים (רשומות) למסד הנתונים שלי (אקסס) ולאפשר להציג אותם רק בשעה 20:00 של אותו יום ?
    כאילו, אני מכניס נתונים נגיד ב12:00 וב17:35 אך הכל מוצג אך ורק ב8 בערב ..

    יש כל מיני שיטות,
    הראשונה שניסיתי היא פקודת התנאי שבודקת את הזמן (אם השעה הנוכחית גדולה מ20 או קטנה מ8 בבוקר אזי הצג נתונים) .

    יש שיטה אחרת ?
    משהו שיעבוד לי ?

  5. prince01 הגיב:

    ובמקביל עוד שאלה קטנטונת
    כיצד אני מציג 15 תווים ראשונים מתוך שדה מסויים ברשומה שבתוך הטבלה שלי ?

  6. BuildHome הגיב:

    עם Right או Mid
    str = Right(str,15)
    str = Mid(str,1,15)

    right יציג לך את הנתונים מצד ימין (לשפה העברית).
    במידה ויש נתונים באנגלית הוא לא יציג אותם.

    mid יציג את הנתונים גם אם בעברית או באנגלית (אין חשיבות לשפה).

  7. prince01 הגיב:

    תודה, אבל בנוגע לשאלה הראשונה
    אמרתי כי השתמשתי כבר בפונקציית הHour והיא עושה לי בעיות כל פעם מחדש …
    שאלתי היא האם יש שיטה אחרת לבדוק את הזמן ולהציג מ8 ..?

  8. אתה יכול בדרך עקיפה
    להציב את הערך של הפונקצית hour במשתנה. זאת סתם דרך עקיפה, אך בת’כלס זה אותו דבר.

  9. prince01 הגיב:

    זה מה שעשיתי .. בכל אופן
    אין לי צורך יותר ביישום הרעיון הזה, ויתרתי על המדור הזה באתר שלי.

    תודה בכל אופן לטל,Ami, talg14 וכמובן buildhome .

  10. talg14 הגיב:

    דרך אגב…
    בישביל לעשות נגיד שרשומה ראשונה תיהי נגיד בולט אתה עושה ככה


    <% if i(או כל דבר אחר) = "1" then %>
    כאן אתה עושה מה שאתה רוצה לראשון…
    <% else%>
    כל הרגיל
    <End if %>

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!