שלח תשובה

זירת השאלות

450
צפיות
8
תשובות

Marquee

,‏ 18 בספטמבר, 2004

שכחתי איך עושים כשMouseOver – שהכתובית תעצור (this.stop אם אני לא טועה) וכשהMouseOut – שהכתובית תמשיך (this.start אם אני לא טועה) ..

איך עושים את זה בדיוק ?
פשוט פרח מזכרוני

תגיות:

8 תשובות

  1. prince01 הגיב:

    סודר, לא משנה .. שאלה אחרת
    פרסמתי אותה גם בצד שרת אבל זה לא באמת קשור לשם ..

    נכון יש את שיטת פתיחת הודעות באותו דף (כמו הפורום הזה) – והסקריפט לזה פורסם בפורום תכנות ASP בתפוז ?
    אני משתמש בשיטה הזאת ליצירת תפריט-עץ .

    השאלה היא :
    נגיד לחצתי על תמונה והיא פתחה את הDIV שלה , כיצד אפשר לשנות את התמונה בעת הלחיצה ולהחזירה לתמונה הראשונה בעת סגירת ההודעה ?

    מקווה שהייתי ברור ..

  2. BuildHome הגיב:

    די פשוט
    <script type="text/javascript">
        function changePic(picID) {
            var pic = document.getElementById(picID).src;
            pic = pic.substring(location.href.lastIndexOf("/")+1,pic.length)
            pic = pic == "minus.gif" ? "plus.gif" : "minus.gif"
            document.getElementById(picID).src = pic;
    }
    </script>

    <img src="plus.gif" id="img1" OnClick="changePic(this.id)">
    <img src="plus.gif" id="img2" OnClick="changePic(this.id)">

    plus.gif = ההודעה סגורה
    minus.gif = ההודעה פתוחה

  3. prince01 הגיב:

    סבבה, עובד אבל לא במקרה שלי ..
    ראשית, סקריפט יפה , תודה על ההשקעה ידידי
    שנית, בעת הלחיצה על הפלוס התמונה משתנה למינוס, וכשאני לוחץ בחזרה על המינוס זה לא חוזר לפלוס (פתיחת וסגירה של הDIV שלי) .
    מה שאני בונה זה בעצם תפריט-עץ כזה , כך שאני תמיד צריך לשמור על אופצייה לסגור את המינוס ולהחזירו לפלוס .

    איך אוכל לעשות זאת ?

  4. BuildHome הגיב:

    אולי תראה
    קצת קוד פלט שלך?
    אנסה להתאים את הפונקציה שכתבתי לעיל לקוד הספציפי שלך. קצת קשה להבין ממילים.

  5. prince01 הגיב:

    הנה >>>
    בתוך הHEAD


    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    <!–
        function showDiv(d_id)
        {
            d_id.style.display = d_id.style.display == "none" ? "" : "none"
        }
    //–>
    </SCRIPT>

    בתוך הBODY

    <span style="cursor:hand; font-weight:700" onClick="javascript:showDiv(d_2)"> ראשי
    </span>
    <Div style="display:none" id="d_2">
    תת קטגוריה
    </div>

  6. prince01 הגיב:

    לצד המילה "ראשי"
    מופיעה תמונה plus.jpg .

  7. BuildHome הגיב:

    אז מה הבעיה?
    <script type="text/javascript">
        function showDiv(theID) {
            document.getElementById(theID).style.display = document.getElementById(theID).style.display == "none" ? "" : "none"
            var pic = document.getElementById("img_"+theID).src;
            pic = pic.substring(location.href.lastIndexOf("/")+1,pic.length)
            pic = pic == "minus.gif" ? "plus.gif" : "minus.gif"
            document.getElementById("img_"+theID).src = pic;
    }
    </script>

    <span style="cursor:hand; font-weight:700" onClick="javascript:showDiv(d_1)"><img src="plus.gif" id="img_d_1"> ראשי
    </span>
    <Div style="display:none" id="d_1">
    תת קטגוריה
    </div>
    רק שים לב שאתה שולח ערך לפונקציה showDiv הוא צריך להיות בתוך גרש יחיד משני צדדיו ולא בלי כמו בפעם הקודמת.
    עכשיו אמור לעבוד לך.

    אגב, מוטב שתשנה את סיומת הקובץ מ-jpg ל-gif.

  8. prince01 הגיב:

    בילד, מלך ישראל !
    תודה, וגמר חתימה טובה אחי .

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!