שלח תשובה

זירת השאלות

242
צפיות
14
תשובות

יש לי שאלה

,‏ 30 בספטמבר, 2004

בניתי עמוד של הורדות בasp שניתן להוסיף לן הורדות והכל פועל טוב..
אני רוצה להוסיף לו שהוא יתחלק לעמודים כל 9 הורדות.
שמתי את הקוד של חלוקה לעמודים ויש בעיה.
יש הודעת שגיעה שאומרת שיש בעיה בשורה 76 שזאת השורה:


rs.Open "Select * From fullgame", conn, 3, 1, 1

זאת השורה (אני לא יכל להביא את כל הקוד כי אני לא על המחשב שלי)…
אז מה הבעיה?
ולא הבנתי מה זה המספרים 3, 1, 1 זה העמודות שהוא בוחר מהם?
בבקשה עזרו לי…
אני מהבוקר מיתעסק בחלוקה לעמודים הזאת ולא מצליח..
למדתי את כל המדריכים שאמרו לי לילמוד וכד’..

תגיות:

14 תשובות

  1. אוקיי..
    מתוך הקוד שנתת אי אפשר לפתור לך את הבעיה כ"כ..
    ולידע הכללי שלך – המספרים מציינים סוג סמן וסוג נעילה.
    הייתי יכול להתחיל להסביר לך, אבל יש כבר מדריך טוב

    כשתהיהי על המחשב שלך, זה יעזור אם תיתן עוד קוד.

  2. BuildHome הגיב:

    טעות
    תשנה את זה לזה
    rs.Open "Select * From fullgame", conn, 3, 1

    בנוגע למשמעות המספרים, יש FAQ טוב בתפוז:
    http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=130&QID=122

  3. somebody הגיב:

    תודה…
    אני לא יכול להביא בנתיים את הקוד כי יש לי בעיה באינטרנט במחשב שלי אז אני מישתמש באינטרנט שבמחשב של אח שלי..
    ורק ביום ראשון יסדרו לי.
    אני אני הנסה להביא את הקוד

  4. somebody הגיב:

    הינה הקוד
    הינה הקוד הבאתי אותו על דיסקת מהמחשב שלי.
    אזז  ישתנו כל מיני סימנים..


    <%
    Dim currPage,i,pCount, numRecs
    currPage = 1
    numRecs = 9
    if Not request("currPage") = "" then
    currPage= request("currPage")
    end if
    rs.Open "SELECT * FROM fullgame",conn,3,1
    rs.PageSize = numRecs
    rs.CacheSize = numRecs
    if Not rs.EOF Then
    pCount=rs.pageCount
    rs.AbsolutePage=CurrPage
    End If
    Do While Not rs.EOF AND i < rs.pagesize
    i=i+1
    rs.MoveNext
    Loop
    rs.Close

    for i = 1 to pCount
    if Cint(i) = Cint(currPage) then
    Response.Write " <b>"& i &"</b> "
    Else
    Response.Write " <a href=""thePage.asp?currPage="&i&""">"& i &"</a> "
    End If
    Next
    %>

    זה הקוד..
    מה הבעיה בו?
    לא שיניתי את currPage ביגלל שככה היה כתוב שזה צריך להיות..
    מה הבעיה??

  5. BuildHome הגיב:

    אוקי
    1. לא מופיעה שגיאה?
    2. אני לא רואה שאתה מנסה להדפיס משהו (אתה רק מעלה את i ב-1).
    3. חבל שהקוד לא משורשר.

  6. somebody הגיב:

    לא בנתי ממש מה כתבת אבל לא משנה
    אני כותב 1 על 1 מה שכתוב כי מאיפה לי לדעת מה משנים?
    אני רק משנה מה שאני צריך למשל כמו כל כמה משחקים זה ישתנה..
    מה אני עוד צריך לשנות שם<?
    ומה הבעיה בורה שכתבתי באתחלה? אצלי שורה 76 בדף.

  7. BuildHome הגיב:

    תראה
    אני לא יכול לדעת מהי שורת השגיאה למרות שאמרת "שורה 76".
    תדגיש אותה בקוד שהצגת.

    עכשיו, כשאתה קורא מאמר אתה צריך ללמוד ממנו ולהבין איך עושים ואיך כותבים.
    ככה תדע מה אתה צריך ומה לא ואילו ערכים צריכים להיות לכל משתנה.

  8. somebody הגיב:

    הינה שורה 76 מודגשת
    שורה 76 מודגשת:


    <%
    Dim currPage,i,pCount, numRecs
    currPage = 1
    numRecs = 9
    if Not request("currPage") = "" then
    currPage= request("currPage")
    end if
    rs.Open "SELECT * FROM fullgame",conn,3,1
    rs.PageSize = numRecs
    rs.CacheSize = numRecs
    if Not rs.EOF Then
    pCount=rs.pageCount
    rs.AbsolutePage=CurrPage
    End If
    Do While Not rs.EOF AND i < rs.pagesize
    i=i+1
    rs.MoveNext
    Loop
    rs.Close

    for i = 1 to pCount
    if Cint(i) = Cint(currPage) then
    Response.Write " <b>"& i &"</b> "
    Else
    Response.Write " <a href=""thePage.asp?currPage="&i&""">"& i &"</a> "
    End If
    Next
    %>

    [
    מה לא צריך להיות?

  9. BuildHome הגיב:

    נסה
    להחליף את השורות
    rs.PageSize = numRecs
    rs.CacheSize = numRecs

    בזה:
    rs.CacheSize = rs.PageSize
    rs.PageSize = numRecs

    ואם לא עזר אז תציג את השגיאה המדויקת.

  10. somebody הגיב:

    שאלה
    בניתי טופס של הוספת משחקים ועשיתי בטופס תאו ר(לתאר את המשחק).
    ואני רוצה שמתי שהמישתמש יורד שורה עושה אנטר ככה זה גם יהיה לאחר שזה ישלח באתר.
    כאילו.

    נגיד והוא כותב:

    המשחק ככה וככה..
    יש בו ככה כההב
    הוא כיף.

    זה ישלח את זה לטופס כמו שהוא כתב
    ולא כמו שזה שולח אצלי
    דוגמא:
    אצלי זה שולח ככה:

    המשחק ככה וכהה..יש הו ככה כההב הוא כייף.

    מה אני צריך לעשות כדי שזה לא יעשה ככה אלה ירד שורה כל פעם שהמישתמש יורד שורה.?

  11. Dj NaSh הגיב:

    TextArea
    בדאטהבייס Access,
    אתה צריך להשתמש בתגית TextArea, שבה זה קולט את ירידת השורות.
    כשאתה מכניס אח"כ את הנתונים ל-DB, מומלץ שהשדה יהיה שדה Memo, שקולט את ירידות השורה.

  12. BuildHome הגיב:

    Replace
    תשתמש בפונקציה הנ"ל על מנת לבצע את ירידות השורה בפלט המוצג ללקוח.
    str = Replace(rs("str"),chr(13),"<br>")
    מאמר על הפונקציה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!