שלח תשובה

זירת השאלות

304
צפיות
18
תשובות

עזרה בבקשה, ברצוני לקשר קובץ פלאש!

,‏ 9 באוקטובר, 2004

הי שוב, עזרתם לי מאוד בפעם שעברה מקווה שאולי גם הפעם תוכלו לעזור לי בבקשה.

יש לי אתר והכנתי באנר בקובץ פלאש,
אבל אין לי מושג בפלאש אני מכין קבצי גיף והופך אותם עם תוכנה לקובץ פלאש.
בקיצור אני עושה gif2swf ועכשיו מה שמתקבל זה בדיוק אותו הדבר כמו גיף רק בקובץ פלאש.
ככה שהבאנר לא לחיץ לא הכנתי אותו דרך התוכנה פלאש.

וברצוני לגרום לפלאש להיות לחיץ, נסיתי כל מני דרכי קישורים ולא מצליח לא יודע איך לעשות זאת
זה פשוט לא נותן לי אפשרות של לחיצה על הקובץ.
אז במידה ויש איזה קוד שאיתו אפשר לקשר קובץ פלאש שיהיה לחיץ אני אשמח מאוד לדעת בבקשה.

תגיות:

18 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אתה אמור להגדיר את הקישור והלחיצה בתוכנת פלאש ולא ב-HTML כיוון שזה לא אפשרי.

  2. THE BLUE DRAGON הגיב:

    וואלה! איזה באסה.
    מה רק בתוכנת פלאש אפשר להגדיר שיהיה לחיץ?
    אין איזו קומבינה כלשהי אחרת בבקשה?

  3. THE BLUE DRAGON הגיב:

    טוב תודה רבה! בפלאש אתה איך?
    עכשיו אני ידע שאין לי בשביל מה לשבור את הראש ולנסות סתם כמו עד עכשיו.

    בפלאש במקרה אתה מבין?
    למה הורדתי פלאש הוספתי את הקובץ גיף שיצרתי ועכשיו אני לא יודע איך אני מוסיף קישור ושומר בבקשה?

  4. BuildHome הגיב:

    אני לא מתעסק בפלאש
    ושאלות בנוגע לתוכנות יש לפנות לפורום המתאים.

  5. THE BLUE DRAGON הגיב:

    סבבה תודה!
    ובשביל לשמור על הסדר ולא לפתוח הודעה נוספת אשמח אם תעזור לי בעוד משהו בבקשה!
    אני רוצה לעשות טקסט שזז כלפי מעלה.
    אני יודע איך עושים שיזוז הצידה עם הקוד: <MARQUEE>
    עכשיו אני צריך לדעת בבקשה איך עושים שזה יהיה כלפי מעלה בבקשה?

  6. BuildHome הגיב:

    תשובה
    <marquee style="width:300px;height:150px;direction:rtl;" align="center" behavior="scroll" direction="up" loop="-1" scrolldelay="45">
    טקסט עולה כלפי מעלה
    </marquee>

  7. shay3434 הגיב:

    בנוגע לשאלתך הראשונה
    אני חושב שאפשר לעשות זאת בxml איכשהו אבל אני ממש ממש לא בטוח..

    בנוגע לשאלה השניה:
    תגדיר את התמונה ככפתור ותן לה בפעולת אקשן go to url, והכנס כתובת.
    אם לזה התכוונת…

  8. THE BLUE DRAGON הגיב:

    תודה רבה לכם שוב עזרתם לי מאוד!
    בקרוב אני יסיים ויראה לכם במה עזרתם לי =)

  9. prince01 הגיב:

    הקישור שרצית אפשרי בהחלט …
    מניסיון רב עם עבודה בפלאש (בקרוב תראו באתר שאני פותח) , פעולת הקישור נפוצה מאוד ועדיפה על פני קביעת היעד במהלך הכנת הכפתור או המצגת .
    דוגמא :


                  <!–url’s used in the movie–>
    <a href="http://www.yoururl.com"></a&gt;
    <!–text used in the movie–>
    <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0&quot; width="464" height="55" id="baaner" align="middle">
    <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
    <param name="movie" value="yourflash.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
    <embed src="baaner.swf" quality="high" bgcolor="#fbfbff" width="464" height="55" name="baaner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer&quot; /></object>

    בהצלחה !

  10. THE BLUE DRAGON הגיב:

    מממ…לא מסתדר לי.
    זה הקישור לפלאש שלי:
    http://www.members.lycos.co.uk/neonil/ILTA22.swf

    האם אתה יכול לתת דוגמא עם הפלאש שלי ונגיד שיקשר לאתר הזה פה בבקשה?

    הנה מה שעשיתי וזה לא עובד לי:
    <html>
    <a href="http://www.webmaster.org.il"></a&gt;
    <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0&quot; width="468" height="60" id="baaner" align="middle">
    <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
    <param name="movie" value="http://www.members.lycos.co.uk/neonil/ILTA22.swf&quot; />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
    <embed src="http://www.members.lycos.co.uk/neonil/ILTA22.swf&quot; quality="high" bgcolor="#fbfbff" width="468" height="60" name="baaner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer&quot; /></object>
    </html>

  11. BuildHome הגיב:

    שים את הקוד בין |הקוד| ל-|סקוד|
    כך שהוא יוצג כקוד פורום מיושר לשמאל ויהיה קריא.

  12. THE BLUE DRAGON הגיב:

    הנה


    <a href="http://www.webmaster.org.il"></a&gt;
    <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0&quot; width="468" height="60" id="baaner" align="middle">
    <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
    <param name="movie" value="http://www.members.lycos.co.uk/neonil/ILTA22.swf&quot; />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
    <embed src="http://www.members.lycos.co.uk/neonil/ILTA22.swf&quot; quality="high" bgcolor="#fbfbff" width="468" height="60" name="baaner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer&quot; /></object>

  13. THE BLUE DRAGON הגיב:

    הנה האתר שלי.
    ILTA-AGENCY.com

    תודה רבה למי שעזר לי!
    (טקסט עם גלילה בצד וקודים ועזרה נוספת)

    =)

  14. shay3434 הגיב:

    נחמד.
    תבקש ביקורת בפורום ביקורת אתרים והמלצות….

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!