שלח תשובה

זירת השאלות

402
צפיות
10
תשובות

איך אני מוסיף קובץ סאונד לאתר?!

,‏ 18 באוקטובר, 2004

אני בונה אתר לזכרו של עוזי חיטמן… אני רוצה לשים קטע שיר שלו ברקע… איך אני עושה את זה? ומה הפורמט של השיר העדיף ביותר חוץ ממידי?

תודה מראש!

תגיות:

10 תשובות

  1. shay3434 הגיב:

    בקשר לשאלה על הפורמט
    תלוי מה אתה רוצה..
    אם אתה רוצה שיר עם מילים וארוך רצוי שהוא יהיה בmp3 כיוון שהוא שוקל הכי קצת..

  2. pashpash הגיב:

    תודה אבל…
    זה לא פועל אולי בגלל הSP2?
    ואם אפשר אני גם רוצה שיהיה כפתור השתק…

    תודה מראש…

  3. BuildHome הגיב:

    ה-SP2 חוסם את רוב הדברים
    תגדיר משהו כזה:
    <bgsound src="yourFile.mp3" loop="-1" ID="sound">
    <span style="Cursor:Hand;" OnClick="document.getElementById(‘sound’).src=”;">הפסק</span>
    <span style="Cursor:Hand;" OnClick="document.getElementById(‘sound’).src=’yourFile.mp3′;">המשך</span>

  4. THE BLUE DRAGON הגיב:

    וואי מצויין רק עוד משהו בבקשה!
    וואי גם לי זה מאוד עוזר!
    רק עוד משהו בבקשה.

    הכנסתי תמונה של פליי וסטופ במקום טקסט והכל פועל נפלא!
    אבל אני רוצה שזה יהיה תמונה אחת שמשתנה כאשר לוחצים עליה.
    יעני אני שם שזה מנגן תמונת אנימצייה ואז שאני ילחץ על זה אז זה יעבור לתמונה הרגילה.

    כאילו שזה מנגן יראו שזה זז ושזה לא זה יפסיק לזוז.
    איך אני עושה זאת מגדיר שכאשר לוחצים זה יעבור לתמונה השניה בבקשה?
    כמו שכל האתרים עושים זאת בפלאש רק שאין לי מושג בפלאש ככה שאם יש אפשרות זה ממש יעזור לי.

  5. זהר פלד הגיב:

    תעשה את זה בפונקציה,
    ותוסיף לה החלפת תמונות פשוטה. יש ב FAQ, לדעתי, ואם אין, זה הזמן להוסיף.

  6. THE BLUE DRAGON הגיב:

    מממ…אין לי מושג איך.
    אשמח אם תתן דוגמא בבקשה למה אני לא מבין ממש ב HTML בבקשה.

  7. זהר פלד הגיב:

    אם אתה לא מבין ב HTML,
    אז אין הרבה טעם שאני אתן לך דוגמא, כי אותה בטוח לא תבין – זה JS.

    בעקרון אתה צריך לשלב שני דברים בלחיצה על לינקכפתורwhatever…
    אחד מהם הוא החלפה של המאפיין src של התמונה, והשני הוא הפסקההתחלה של המוסיקה.

    את שני הדברים האלו תוכל למצוא ב FAQ, החיבור ילך בערך ככה:


    <script…

    function startStopMusic(imgObj, musicObj) {
    imgObj.src= (imgObj.src==’stop.jpg’)? ‘start.jpg’ : ‘stop.jpg’ ;
    document.getElementById(‘musicObj’).src = (document.getElementById(‘musicObj’).src==’yourFile.mp3′) ? ";" : "yourFile.mp3" ;
    }

    </script>
    .
    .
    .

    <img src="stop.jpg" style="Cursor:Hand;" OnClick=startStopMusic(this, ‘sound’)"/>

  8. avibraha הגיב:

    מוסיקה רק לאתר הבית
    איך אני מוסיף מוסיקת רקע רק לדף הכניסה של האתר הדף הראשי ושלא תושמע בדפים אחרים של האתר

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!