שלח תשובה

זירת השאלות

451
צפיות
8
תשובות

בבקשה עזרה Server.CreateObject

,‏ 25 באוקטובר, 2004

מה לא בסדר בקוד הזה אני מנסה להעתיק קובץ מספריה לספריה בשרת

וזה לא עובד לי

מה לא תקין בסקריפט הנ"ל



<%
Set FSO = Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
FSO.CopyFolder "..dbshop.mdb","..db2shop.mdb",True
Set FSO = Nothing
%>


הוא לא מציג את הדף בכלל

תגיות:

8 תשובות

  1. savirs הגיב:

    בבקשה עזרה – עדכון רשומות
    באתר בפינת המאמרים ישנו מאמר על מחיקת רשומות באופן גורף באמצעות תיבות סימון – כלומר כל רשומה שלידה מסמנים את התיבת בחירה היא תמחק

    ניסיתי לעשות אותו דבר אבל לא מחיקה של רשומות אלה עדכון רשומות

    ופשוט יש לי בעיה עם זה

    הקוד שכתבתי הוא :

    <%

    ‘ חיבור למסד הנתונים
    connStr = "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _
             "Dbq=" & server.mappath("../db/shop.mdb") & ";"  & _
              " Uid=Admin;" & _
              "Pwd=;"

    ‘ יצירת אובייקט חיבור
    Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")

    ‘ פתיחת תקשורת
    conn.Open connStr

    ‘ מציאת הערך שנשלח מהטופס
    toSale =trim(Cint(request.querystring ("serial")))

    ‘ עדכון מבצע בטבלת מוצרים
    ‘ conn.execute "UPDATE products SET sale=’מבצע’ WHERE serial IN (" & Request.Form("serial") & ")"

    ‘ סגירת החיבור והרקורדסט
    conn.close

    ‘ הפניה לדף צפיה במוצר
    response.redirect "Admin_Product_Sale_View.asp"

    %>

    אציין כי דף ההפנייה תקין
    הערך לא מתקבל מהטופס למרות שנשלח – בדוק

    תודה רבה למי שעוזר
    וגם למי שמנסה לעזור

  2. savirs הגיב:

    בבקשה ! מכל התותחים ב- ASP
    השאלה נשאלה בהודעה הקודמת

    ועוד בעיה

    איך עושים שבאותו דף יהיו שני לחצים שאחד יהיה מחיקת מבצע
    והשני יהיה הוספת מבצע

    האם אני חייב שני דפים שונים ?

    או שאפשר לעשות זאת בדף אחד ?

  3. BuildHome הגיב:

    אני רואה שרוב
    הקוד שלך הוא כהערות…
    הדפסת את הערך מהטופס כמו שצריך?
    יש שגיאה?

    חסרים קצת פרטים.

  4. savirs הגיב:

    הבעיה היא בהוספה


    conn.execute "UPDATE products SET sale=’רגילה’ WHERE serial IN ‘" & toSale &"’"

    עדכון רגיל מתבצע בלי בעיה

    עדכון גורף שאני רוצה לעשות

    הדף לא מוצג בכלל כלומר יש בעיה במשפט ה-SQL שרשמתי

  5. BuildHome הגיב:

    אני מניח
    שהשדה serial הוא מסוג מספר כך ששמת מסביבו בשאילתה גרש יחיד משני צדדיו.
    נסה להסירם.

  6. savirs הגיב:

    השדה הנ"ל הוא טקסט ולא מספר
    כך שהגרש היחיד הוא לפי עניות דעתי הוא במקום

    אם תקרא את המאמר של מחיקה גורפת באמצעות תיבות טקסט

    http://www.webmaster.org.il/showArticle.asp?id=45

    אני רוצה לעשות אותו דבר אבל לא פעולת מחיקה אלה שינוי נתונים update

    עם שימוש במילה IN

    האם אני יכול ואיך צריך לכתוב את השאילתא

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!