שלח תשובה

זירת השאלות

202
צפיות
15
תשובות

2 שאלות

,‏ 4 בנובמבר, 2004

1.איך אני מבצע בדיקה האם בטבלה שדה כןלא מסומן או לא ואם כן אני מסמן מראה למשתמש וי בשדה ואם לא זה ריק.
מה הערך שאני צריך לשים באותו שדה???
2. משום מה אני רואה כשישנה שגיאת סקריפט רק את מספר השגיאה ולא את הפירוט איך אני מסדר את זה???
תודה.

תגיות:

15 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    2 תשובות:
    1) על איזה מסד נתונים מדובר?
    אם זה אקסס אז true או false אמורים לעבוד.
    אם זה מסד אחר, איזה מסד זה?

    2) על איזה סקריפט מדובר? צד שרת או צד לקוח?
    באיזה שפת סקריפטים אתה משתמש?
    אתה יכול לתת דוגמא?

  2. פחן הגיב:

    תשובות
    1.מדובר על מסד מסוג access האם תוכלו להדגים לי איך נראה משפט הבדיקה?
    2. הכוונה היא כאשר אני פותח את האקספלורר לעמוד כל שהוא שבניתי אני רואה רק את מספר השגיאה ולא את השגיאה במלל.(asp למשל)

  3. זהר פלד הגיב:

    עוד תשובות:
    1)

    SELECT columns
    FROM tableName
    WHERE booleanColumn=false;

    לגבי 2, השגיאה היא בצד השרת?
    אם תוכל לתת דוגמא, אפילו כלינק, זה יעזור לנו להבין את השאלה יותר טוב.

  4. פחן הגיב:

    לגבי שאלה 1:
    אני ינסה להציג את הקוד שבניתי ואולי ככה זה ימחיש:

    set rs5=Server.CreateObject("adodb.recordset")
    sql5="select * from ye_sta where yeshuv= " & yeshuv
    ‘Response.Write sql
    rs5.Open sql5,conn
    if rs5.eof or rs5.bof then
    ‘if rs5("mir")="true" then
    ‘response.write "<input type=checkbox name=mir value=1 checked>   מרפאה"
    ‘else
    ‘response.write "<input type=checkbox name=mir value=1 >   מרפאה "
    ‘end if
    |סקוד
    זה הקוד ובו אני אומר למשתמש לשלוף את השדה שבו הישוב שווה לערך הישוב.
    אח"כ אני בודק אם זה true אז שיסמן שזה מסומן ואם לא אז ריק.
    האם כך הקוד צריך להיות.

  5. זהר פלד הגיב:

    ישר את הקוד לשמאל.
    הוא בטוח לא צריך להיות מיושר לימין.

  6. פחן הגיב:

    מיושר


    set rs5=Server.CreateObject("adodb.recordset")
    sql5="select * from ye_sta where yeshuv= " & yeshuv
    ‘Response.Write sql
    rs5.Open sql5,conn
    if rs5.eof or rs5.bof then
    ‘if rs5("mir")="true" then
    ‘response.write "<input type=checkbox name=mir value=1 checked>   מרפאה"
    ‘else
    ‘response.write "<input type=checkbox name=mir value=1 >   מרפאה "
    ‘end if

  7. אוריקס הגיב:

    true הוא לא סטרינג אלא קבוע
    ולכן ההשוואה מתבצעת ככה:

    if(rs5("BooleanField") = true) Then
       Response.write("OK!!!!!")
    end if

  8. פחן הגיב:

    בעייה ב-iis
    ה iis שלי ב-default web site במצב stopped אני מנסה לפתוח אותו והוא נותן לי שגיאה:


    "Unexpected Error 0x8ffe2740 Occurred"

    מה עושים???

  9. פחן הגיב:

    שיניתי את הפורט ל-8080
    עכשיו הוא נותן לי לעשות start לאתר אבל שאני מנסה לעשות וליצור פרויקט חדש ב-visual uinterdev  הוא אומר לי:


    unable to connect web server 127.0.0.1


    איך אני פותר את הבעייה הזו??
    תודה

  10. פחן הגיב:

    הוא נותן לפתוח פרויקט אבל
    כאשר אני מנסה להציג דף שבניתו בתוכנה הרשומה למעלה הוא מבקש שם משתמש וסיסמא מישהו יודע מה זה ומאיפה אני מביא את השם משתמש והסיסמא.??
    תודה

  11. פחן הגיב:

    אל תתייחסו לשאולות עד עכשיו
    אני מנסה לפתוח דף והוא נותן לי את השגיאה הבאה על פתיחת ה-dns


    sql setconnectattr failed

    מה זה אומר ואיך מסדרים את זה???
    תודה

  12. אוריקס הגיב:

    תן קוד בבקשה
    אתה כבר צריך לדעת שאי אפשר לענות ככה.

  13. פחן הגיב:

    הקוד הוא


    <%@ Language=VBScript %>
    <%
    set conn=Server.CreateObject ("adodb.connection")
    conn.Open "dsn_name"||סדום

  14. פחן הגיב:

    אוריקס
    אולי יש לך רעיון למה זה???
    ומה אומרת השגיאה הזו?

  15. זהר פלד הגיב:

    איך קראת ל DSN שלך ב ODBC?
    תוודא שהוא ב System DSN ושהשם שלו בדיוק אותו דבר (גם case sensitive לא יזיק, גם אם לא יועיל).

    אה, ותעתיק את הודעת השגיאה במלואה.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!