שלח תשובה

זירת השאלות

382
צפיות
7
תשובות

יש אפשרות ב EXECCOMMAND לשנות פונט?

,‏ 7 בנובמבר, 2004

יש אפשרות ב EXECCOMMAND לשנות פונט???

כי קראתי את המאמר במדור JS…
וניסיתי לעשות ויצא אחלה…
עכשיו אני רוצה למשל לעשות שינוי פונט….
האם אפשר בעזרת EXECCOMMAND לעשות שינוי פונט???

או שאני חייב להוסיף ל innerHTML ואז לעשות לינק לסיום הפונט הנוכחי???

בתודה, איליה…

נ.ב

לא שירשרתי כי זה לא הקפיץ את ההודעה הקודמת…

תגיות:

7 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון.
    ועל איזה מאמר מדובר?
    (יש לא מעט מאמרים באתר, אני לא הולך לחפש את המאמר שקראת, אם לא תתן לו לינק).

  2. iliakap2002 הגיב:

    הנה…
    http://www.webmaster.org.il/showArticle.asp?id=173

    מלמדים שם על EXECCOMMAND…

    יש שם כל מיני שטויות… אז תהיתי אם אני יכול לעשות גם שינוי פונט…
    כי הכל פונט אחד…. ניסיתי כמה דברים שהמצאתי מהראש שלי…
    לא הצליח לי…. אז אם אתם יודעים… יש איזה פקודה לשינוי פונט???
    או שאני אהיה חייב לעשות ב INNERHTML???

  3. BuildHome הגיב:

    תשובה
    כמובן שאפשר, לדוגמא:
    document.execCommand("FontName","true","David");

  4. iliakap2002 הגיב:

    תודה רבה!!! 🙂
    תודה!!!סופסוף מישהו ענה לי!!! תודה!!!

  5. iliakap2002 הגיב:

    יש לי בעיה מוזרה…
    כתבתי את הפונקציה הבאה:


    function check()
    {
      var err;
      
      err="השגיאות שלך הן:"

      if (GetElementById(‘username’)=="")
      {
        err=err+ "לא הזנת שם משתמש"
      }
      
      if (GetElementById(‘password’)=="")
      {
        err=err+ "n לא הזנת סיסמא"
      }
      
      if (GetElementById(’emial’)=="")
      {
        err=err+ "n לא הזנת כתובת דואר אלקטרוני"
      }

      if (GetElementById(‘siteadd’)=="http://&quot😉
      {
        err=err+ "n לא הזנת את כתובת אתרך"
      }

      if (GetElementById(‘tiur’)=="")
      {
        err=err+ "n אתרך לא מתואר"
      }
      if (GetElementById(‘username’)!="" && GetElementById(‘tiur’)!="" && GetElementById(‘siteadd’)!="http://" && GetElementById(’emial’)!="" && GetElementById(‘password’)!="")
      {
        err=""
      }

      if (err!="")
      {
        alert(err)
      }
      else
      {
        return false;
      }
    }

    עכשיו הכל טוב ויפה… ואין שום שגיאה…
    אבל הגדרתי את הכפתור של שליחת הטופס ככה:


    <input type="submit" name="send" value="שלח" onclick="check();">

    אבל הבעיה… שהוא לא בודק את הטופס…. כלומר גם אם כל השדות רייקים הוא ממשיך האלה ולא אומר כלום….
    יש למישהו רעיון למה??

    תודה מראש לעוזרים…

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!