שלח תשובה

זירת השאלות

242
צפיות
4
תשובות

שאלה לי

,‏ 7 בנובמבר, 2004

אני עושה טופס של עידכון.
ואני רוצה שנגיד ואני יעלה משהו לא טוב אז אני יכל לתכן אותו
אז עשיתי הכל ועכשיו כדי לעדכן אני צריך שהטופס ישלח לעמוד שיעדכן את המידע ואת הID של הפריט שאני רוצה לעדכן.
את המידע עשיתי שישלח זה פשוט, אבל אני לא מצליח לישלוח את הID של הפריט שאני רוצה לעדכן.

עשיתי משהו אבל אני בטוח ב90% שזה לא טוב כי זה לא פועל זה מה שעשיתי:


<form action=updatenews?=<%=id%> id="">

מה ניתן לעשות כדי שזה ישלח את הID ?

תגיות:

4 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    שרשור משתנים
    <form action="updatenews?id=<%=id%>" method="post">

    ASP PAGE
    —————
    SELECT [fields] FROM [tbl] WHERE id="&Request.QueryString("ID")
    סה"כ ידע בסיסי.

  2. somebody הגיב:

    יש לי שאלה..
    עשיתי באתר שלי מימשק ניהול ולכל אזור באתר יש מנהל יש 5 אזורים שלכל אזור ישמספר קטגוריות.
    במימשק ניהול אני רוצה לעשות למשל שמנהל הורדות יהיה לו ראשי קטגוריות נגיד:
    "הורדות מלאות"
    "דמו"
    וכו…
    אז אני רוצה שמתי שלוחצים נגיד על "הורדות מלאות" אז יפתח מיתחת לראש הקטגוריה כל ההורדות שיש בה שיהיה ניתן לערוך ולימחוק אותם.
    עד לזה שזה ניפתח הצלחתי אבל אני לא יודע אך לעשות שזה יראה את נגיד את כל "ההורדות המלאות".
    באקסס שלי יש טבלה של הקטגוריות באתר טבלה של המנהלים ועוד 5 טבלות של הורדות אונליין וכו…
    עכשיו השאלה:
    איזה קוד אני יכול לשים כדי שהשרת ידעה שצריך להראות את טבלת הורדות ולא את טבלת אונליין.
    זה הקוד שאני עשיתי אני לא בטוח שזה נכון:


    if admin="הורדות" than
    sql = "select * from dawload"
    set rsadmin = server.createObject("ADoDB.Recordset")
    rsadmin.Open sql,conn,3,3
    and if
    if admin="אונליין" than
    sql = "select * from online"
    set rsadmin = server.createObject("ADoDB.Recordset")
    rsadmin.Open sql,conn,3,3
    and if
    if admin="עזרים לבוני אתרים" than
    sql = "select * from aid"
    set rsadmin = server.createObject("ADoDB.Recordset")
    rsadmin.Open sql,conn,3,3


    ויש עוד המשך….
    מה לא טוב פה?
    מה אני יכל לעשות כדי לעשות את מה שאני רוצה לעשות אפשר דרך…
    תודה מראש לכל העוזרים!

  3. זהר פלד הגיב:

    קודם כל, השאלה שלך לא ברורה.
    דבר שני, בקוד הזה שהבאת יש טעות שממש צורמת לי לעיניים:
    אתה כותב קוד ארוך ומיותר, ובנוסף, המבנה של הטבלה שלך לא ממש נכון.
    אתה רוצה להסביר לי למה בכל תנאי אתה כותב מחדש את היצירה של ה recordset, כשאתה יכול בכלל ליצור אותו אחרי כל התנאים? הרי אתה במילא תמיד קורא לו rsadmin… ובכלל, למה כל התנאים האלו כשאתה יכול להשתמש ב select case?
    בנוסף, הייתי מציע לך להוסיף טבלת הרשאות ב DB, שבה לכל רמה של הרשאה יהיה שם ומספר (נאמר, מנהל כללי מקבל 1, מנהל מדור הורדות 2, מנהל מדור אונליין יקבל 3, וכו'). זה תכנון קצת יותר נכון של מסד הנתונים.

    קבל תיקון לקוד הזה, ותנסח את השאלה שלך בצורה ברורה יותר.


    select case admin
        case "הורדות":
       tableName = "dawload"

        case "אונליין":
       tableName = "online"

        case "עזרים לבוני אתרים":
       tableName = "aid"

    end select

    strSql = "SELECT * FROM " & tableName
    set rsadmin = server.createObject("ADoDB.Recordset")
    rsadmin.Open sql,conn,3,3

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!