שלח תשובה

זירת השאלות

279
צפיות
7
תשובות

קצת עוגיות

,‏ 1 בדצמבר, 2004

איך מכניסים קידוד עברי לעוגיה?
ולמה הקוד הבא לא פועל?

<%@ Language="JavaScript" codePage=1255 %>
<%
var d=new Date()
d.setDate(d.getDate()-1);
d=d.getDate()+"/"+(d.getMonth()+1)+"/"+(d.getFullYear()+1);
if (!Request.Cookies("user")()) Response.redirect("index.asp");
else Response.Cookies("user").Expires=d
%>

תגיות:

7 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    מה אתה שואל?
    למה הקוד לא פועל או איך מקודדים בעברית? בשביל קידוד עברי אפשר:
    1. לעשות escape אח"כ unescape.
    2. להמיר ל ASCII ולהחזיר לעברית בהצגה.

  2. תודה
    1. לא פועל
    2. איך אפשר לעשות עם JS?
    ד"א זאת עוגיית שרת שאני מנסה לקרוא בלקוח…

  3. אוריקס הגיב:

    תשובות:
    1. לא פועל זה כללי מידי… תפרט יותר.
    2. אם אתה רוצה להמיר את המחרוזת שלך לערכי ASCII אתה צריך להשתמש ב charCodeAt:


    alert("a".charCodeAt(0));

  4. אוריקס הגיב:

    התשובה שלי לא שלמה
    בשביל לעשות הפוך (כלומר לשאוב מערך ה ASCII את התו עצמו) אתה צריך להשתמש בשיטה הסטטית של המחלקה סטרינג fromCharCode:


    alert("e".charCodeAt(0) + " " + String.fromCharCode(101));

  5. אוריקס הגיב:

    וכמובן
    ש escape יהיה הרבה יותר יעיל.

  6. לא בדיוק הבנתי…
    ניסיתי את הדרך עם escape לא עבד לי…
    ולא כל כך הבנתי את הדרך השניה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!