שלח תשובה

זירת השאלות

344
צפיות
7
תשובות

קצת עוגיות

,‏ 1 בדצמבר, 2004

איך מכניסים קידוד עברי לעוגיה?
ולמה הקוד הבא לא פועל?

<%@ Language="JavaScript" codePage=1255 %>
<%
var d=new Date()
d.setDate(d.getDate()-1);
d=d.getDate()+"/"+(d.getMonth()+1)+"/"+(d.getFullYear()+1);
if (!Request.Cookies("user")()) Response.redirect("index.asp");
else Response.Cookies("user").Expires=d
%>

תגיות:

7 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    מה אתה שואל?
    למה הקוד לא פועל או איך מקודדים בעברית? בשביל קידוד עברי אפשר:
    1. לעשות escape אח"כ unescape.
    2. להמיר ל ASCII ולהחזיר לעברית בהצגה.

  2. תודה
    1. לא פועל
    2. איך אפשר לעשות עם JS?
    ד"א זאת עוגיית שרת שאני מנסה לקרוא בלקוח…

  3. אוריקס הגיב:

    תשובות:
    1. לא פועל זה כללי מידי… תפרט יותר.
    2. אם אתה רוצה להמיר את המחרוזת שלך לערכי ASCII אתה צריך להשתמש ב charCodeAt:


    alert("a".charCodeAt(0));

  4. אוריקס הגיב:

    התשובה שלי לא שלמה
    בשביל לעשות הפוך (כלומר לשאוב מערך ה ASCII את התו עצמו) אתה צריך להשתמש בשיטה הסטטית של המחלקה סטרינג fromCharCode:


    alert("e".charCodeAt(0) + " " + String.fromCharCode(101));

  5. אוריקס הגיב:

    וכמובן
    ש escape יהיה הרבה יותר יעיל.

  6. לא בדיוק הבנתי…
    ניסיתי את הדרך עם escape לא עבד לי…
    ולא כל כך הבנתי את הדרך השניה

שלח תשובה