שלח תשובה

זירת השאלות

423
צפיות
6
תשובות

Session – PHP

,‏ 3 בדצמבר, 2004

שלום,

ניסיתי להשתמש ב session ללא הצלחה.
ניסיתי ליצור אותה כך:



$_SESSION[‘login’]=’1′;


ואז, עשיתי בדיקה האם ה session קיים (במקרה זה: כדי לבדוק האם המשתמש התחבר) כך:


<?
if (isset($_SESSION[‘login’]))
{
echo "good";
}
else
{
echo "not logged";
}

?>


אבל בכל זאת הוא מחזיר את "not logged", מה אני לא עושה בסדר ביצירת ה session?


תודה מראש,
עומר.

תגיות:

6 תשובות

  1. omer הגיב:

    תודה!
    פשוט עד עכשיו עשיתי את הפעולה הזאת רק בעמוד הראשון מסתבר שצריך אותה כל פעם שקוראים ל session.

    תודה רבה

    עומר.

  2. omer הגיב:

    מידע שנשלף ממסד נתונים ומוצג כתמונה
    לא פעם נתקלתי בכזה דבר
    לדוגמא: כאן.
    איך עושים כזה דבר ב – ASP?
    האם זה אפשרי?

    תודה מראש,

    עומר.

  3. BuildHome הגיב:

    אפשר עם רכיב מתאים
    כגון AspJpeg.

    אני בעבר עשיתי משהו דומה והאמת, זה די פשוט.
    באתר יש הסבר מלא על כל הרכיב ועל מאפייניו ושיטותיו ואף דוגמאות.

  4. omer הגיב:

    תודה
    הבעיה היא שהשרת לא תומך באובייקט זה.
    ראיתי נדמה לי ב FAQ שאפשר לעשות שטקסט יוחלף עם תמונות של אותיות, ואז אפשר לעשות תבנית קבועה ולשים את הטקסט (שיוחלף עם תמונות) במקום מסויים. האם זה יחזיר את אותה התוצאה?

    עומר.

  5. jonatan44 הגיב:

    אתה יכול לעשות
    תמונת רקע ל div או table, ולירשום בעזרת QS עליה, בעזרת FSO אתה לא יכול לעשות כלום (אל תישכח שתמונה נישמרת בפורמט בינארי, ולא פורמט txt רגיל)

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!