שלח תשובה

זירת השאלות

220
צפיות
16
תשובות

אממ יש לי שאלה

,‏ 11 בדצמבר, 2004

אני עשיתי מערכת של גלריה עם ניהול אבל בניהול אני רוצה מתי שאני יוסיף חדשות אז מתי שזה מציג את החדשות שיהיה רשום את שם המנהל שעידכן..
איך אני יכול לעשות את זה?
תודה לכל העוזרים מראש.

תגיות:

16 תשובות

  1. prince01 הגיב:

    תבנה מערכת משתמשים .
    תבנה טבלה של משתמשים .
    בכל פעם שמשתמש כלשהו מתחבר לניהול, תשלוף את הSession שלו (שיקבל את השם משתמש) ותכניס לתוך שדה כלשהו בטבלת החדשות.

  2. זהר פלד הגיב:

    קרא איך להציג שאלה בקישור
    בראש הפורום.
    כמו כן, על איזה טכנולוגיית צד שרת מדובר?

  3. somebody הגיב:

    זה לא בעיה
    תירא מה אתה צריך לעשות:
    במיסד נתונים שלך אם זה אקסס אין לי מוסג כי לא אמרת אז בטבלה של החדשות תעשה עמודה של מה שאתה רוצה ששם יהיה כתוב מי הוסיף את החדשות לדוגמא adminadd או כל דבר אחר.
    בעמוד שאליו מגיע כל המידע אחרי הfrom אחרי שלחצת הוסף חדשות או לא יודע מה תעשה נגיד:


    admin=sassion("admin")

    או אך שקבעת שיקרה השדה של הניהול שרושמים את שם המשתמש ותעשה באזור שמעדכן הכל לרשומות בטבלה תוסיף את הנגיד:


    rs("adminadd") = admin

    ואז זה יוסיף את מי שהוסיף את החדשות לטבלה ואז יהיה לך מי כתב את החדשות…
    (אני יודע שזה לא כל כך ברור אם ביכלל אבל לא היה לי עצבים להתחיל לנסח..)
    בהצלחה…!

  4. TheShield הגיב:

    יש עוד דרך עם עוגיות
    במידה ואתה משתמש בעוגיות כדי לזהות את המשתמשים בפאנל אתה יכול בהתחברות להכניס את שם המשתמש ל-Cookie (השם משתמש שהמשתמש ניסה להתחבר איתו, הרי אתה יוצר את העוגיה רק אם המשתמש נמצא ב-DataBase).

    ושהמשתמש יוסיף חדשה פשוט תשלוף את הערך של העוגיה ותכניס אותו למסד לשדה המתאים.

    מתן.

  5. 0mrit הגיב:

    >>שאלה אחרת
    אני עשיתי טופס שמוסיפים חדשות ..
    בקיצור.. עשיתי כותרת ותאור החדשות..
    משום מה זה לא מכניס לי את הכותרת למסד הנתונים..
    תראו את הקוד שמכניס את הנתונים


          SQLstr="INSERT INTO news(ntitle,ndesc,addby)"
          SQLstr= SQLstr & " VALUES('"&Request.QueryString("ntitle")&"','" & Request("ndesc") & "','"
          SQLstr= SQLstr & Request("addby") & "')"
          Response.Write SQLstr
          conn.Execute SQLstr
          conn.Close
          Set conn = Nothing
          Response.Redirect "news.asp"

    תודה לכל העוזרים מראש

  6. זהר פלד הגיב:

    קרא איך להציג שאלה…
    זו הפעם השניה שאני מבקש ממך.
    לא תהיה פעם שלישית.
    בנוסף, במאמרים במדור ASP יש מאמר שנקרא "איך לדבג SQL". קרא אותו, הפנם, ויישם.

  7. זהר פלד הגיב:

    מה הודעת השגיאה שאתה מקבל?
    תבין, התאור "משום מה זה לא מכניס לי…"
    הוא לא תאור שעוזר לנו להבין את הבעיה.
    אם לא תראה לנו מה הודעת השגיאה, לרוב לא נוכל לדעת מה הבעיה… למעשה, רוב אלו שעונים קבוע על שאלות בפורומים בכלל לא מנסים למצוא את הבעיה ללא הודעת שגיאה, כי אנחנו כבר מזמן הפנמנו את העובדה שצריך לדעת מהי…

    תבין, הודעת שגיאה הוא כלי שבא לעזור לך כמתכנת (או כמדבג) למצוא את התקלה ולתקן אותה בצורה הקלה ביותר. לכן היא מכילה את מספר השורה, תיאור השגיאה ושאר ירקות…

  8. 0mrit הגיב:

    אבל אין לי שום הודעת שגיאה
    הוא פשוט לא מכניס את הכותרת

  9. זהר פלד הגיב:

    מה אתה מקבל ב Response.write?
    נסה להריץ את המשפט שאתה מקבל ב Response.write ישירות על מסד הנתונים.

  10. 0mrit הגיב:

    שחכתי איך עושים את זה
    אתה יכול להזכיר לי איך?

  11. זהר פלד הגיב:

    אתה פשוט מעתיק את המשפט מהדפדפן,
    ומדביק אותו לתוך מסד הנתונים, ביצירת שאילתה.

    על איזה מסד נתונים מדובר?

  12. זהר פלד הגיב:

    אז לך ליצירת שאילתה באתצוגת עיצוב,
    האקסס יפתח לך חלון של יצירת שאילתה, תכנס שם לתצוגת SQL, ושם תדביק את המשפט שהעתקת מהדפדפן.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!