שלח תשובה

זירת השאלות

430
צפיות
12
תשובות

למה שאני עושה טופס שליחת פרטים זה ל

,‏ 15 בדצמבר, 2004

אני די חדש ומתחיל בתחום בניית אתרים אני בניתי כמה אתרים עם התוכנה Microsoft Office Publisher 2003  

ושאני עושה שם טופס שליחת פרטים שימלאו שם : מספר טלפון וכו’ ושילחצו שלח זה ישלח לי את זה לדואר אלקטרוני אבל זה לא עובד !

מה אני צריך לעשות ?

דרך אגב אני מאחסן בחינם אצל ליקוס אז אני הבנתי שצריך תמיכה ב PHP  אז השאלה האם בחבילה החינמית שלהם הם נותנים תמיכה

תודה מראש לכל העוזרים

תגיות:

12 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    בראש הדף של הפורום
    יש שורה אדומה וקישור לידה. קרא איך מציגים שאלה ותשאל שוב, בצורה שבה נוכל גם לענות לך.

  2. גבר1223 הגיב:

    תודה על ההיתיחסות
    האמת שאני קראתי לפני ששאלתי אבל לא כל כך הבנתי מה לא עשיתי בסדר אולי פיסוק ?

    אני מצטער סליחה על הבורות אבל לא עשיתי תואר ראשון בלשון ככה שאני לא ממש יודע לדייק בפיסוק אם יש עוד משהוא בבקשה תגיד לי שאני אוכל לתקן את הטעות

    תודה מראש

  3. somebody הגיב:

    לא הבאת קוד מקור או קישור לעמוד….
    כדי שניראה מה הבעיה למה היא ניגרמת..
    ולא הבאת את הבעיה
    יכולות להיות הרבה סוגים של בעיות

  4. גבר1223 הגיב:

    הינה קישור לדף
    http://members.lycos.co.uk/avodakla/

    כמו שכתבתי אני מתחיל כך שאני לא יודע מה הבעיה חוץ מיזה שהוא לא עובד !

    ושוב תודה לכם על העזרה אני מקווה שעכשיו זה בסדר

    נ.ב

    מה שכתוב שהטופס לא פועל זמנית זה אני כתבתי על זה אבל זה לא אמור להפריע

  5. זהר פלד הגיב:

    תראה, תשמע, תבין אותי דוקטור…
    אנחנו כאן כדי לעזור ולהעזר.
    אבל יש גם גבול למה שאנחנו (או לפחות אני) מוכנים לעשות.

    אני לא אפתח חלון דפדפן חדש ואדביק לו את הכתובת אם אתה מתעצל להכניס אותה כלינק להודעה שלך.

    אני לא אעבור על עמוד שלם שבנית בשביל למצוא טעות אחת.

    אני לא אנסה בכלל להבין שאלות על טעויות בקוד בלי לראות את הקוד הרלוונטי, כי זה חסר משמעות.

    אני לא אנסה בכלל לענות על שאלות על שגיאות, בלי לראות את הודעת השגיאה, בדיוק מאותה הסיבה של המשפט הקודם.

    אני יכול להמשיך ככה עם עוד כמה נקודות, אבל אני בטוח שהכוונה כבר ברורה עכשיו.
    תעזור לנו לעזור לך – תמצא את קטע הקוד הרלוונטי, תעתיק אותו מיושר לשמאל להודעה שלך, תעתיק את הודעת השגיאה שאתה מקבל, גם היא מיושרת לשמאל,
    ואז יהיה על מה לדבר.
    לכן שלחתי אותך מן ההתחלה לקישור שמדבר על איך להציג שאלה.

  6. גבר1223 הגיב:

    הודעת שגיאה פלוס שאלה
    ההודעת שגיאה שאני מקבל מיליקוס

    The page cannot be found

    It may no longer exist.
    It may have moved to another web address.
    It may be a restricted area.

    Please check your spelling to make sure you’ve typed the correct web address. One wrong character can prompt a "The page cannot be found" message.
    Lycos Tripod UK Team

    אני ממש מצטער אם טעיתי שוב וזה לא מה שבקשת

    בקשר ללינק אני שמתי ומישום מה הוא לא מופיע

    בקשר

    לדף מקור אני לא יודע איך להוציא את זה כי כמו שאמרתי בהתחלה אני משתמש בתוכנה לבניית אתרים ואז מעלה את האינדקס ואת האינדקס פילס לאתר איחסון וזהו

    אז אם תוכל בבקשה להסביר לי מה לעשות איך להוציא את הקוד מקור מדף HTML אני יודה לך מאד

    האם תוכל לתת לי קובץ טקסט או משהוא כזה מוכן שכל מה שאני יצתרך זה לשנות לאימיל שלי  ולשים אותו באתר איחסון

    וזהו

    אני צריך שיהיה רק שלוש תיבות טקסט

    שם: משפחה: ומספר טלפון: וכפתור שלח שברגע שימלאו וישלחו זה יגיע לדואר אלקטרוני שלי

    ואם בכל זאת תוכל לענות לי על השאלות

    מה צריך שהאתר איחסון יתמוך בשביל שזה יעבוד
    והאם החבילה החינמית של ליקוס תומכת בזה

    תודה רבה מראש

    אני עשיתי את כל המאמצים לכתוב את ההודעה לפי בקשתך אבל אם בכל זאת יש משהו שלא עשיתי כמו שצריך אני מבקש סליחה מראש ואם תוכל בכל זאת לעזור לי כי אני ממש לא מזלזל או משהוא כזה פשוט אני לא ממש מכיר את המערכת פורומים הזאת

    ושוב תודה על ההיתיחסות

  7. nevoki הגיב:

    בבקשה
    יש לך בעיה בקוד form סמתי לב כתבת


    <form action=–WEBBOT-SELF– method=post>

    אתה אמור לכתוב


    <form action="theweb.asp/php" name="xxx" method="post">

    כאשר הaction לאן יוביל הדף האחרי השליחה
    הname זהו השם של הטופס
    וmethod סוג השליחה!
    מקווה שעזרתי , נבו

  8. זהר פלד הגיב:

    ההודעה אומרת שהדף לא נמצא.
    כדי לראות את קוד המקור של דף HTML תן קליק ימני על הדף (בכל מקום, רק לא על תמונה), ולך ל view sourse.
    קוד המקור יפתח לך ב notepad.

    לגבי קודים מוכנים, אין כאן דבר כזה. אם מישהו מקבל קוד אז זה לצורך הדגמה בלבד.

    בכל אופן, יש לך שתי אופציות לשלוח מייל מטופס.
    או באמצעות action שיוביל ל mailto:yourMail@domain.com, כאשר כמובן yourMail@domain.com אתה מחליף בכתובת האמיתית שלך,
    או באמצעות צד שרת. לגבי php אני לא יודע לתכנת בה, אבל יש כאן מספר אנשים שכן (לפחות אחד)
    ולגבי התמיכה של השרת שלך בשליחת מייל, אין לי מושג, צריך לשאול שם.

  9. גבר1223 הגיב:

    קוד מקור של הטופס מה הבעיה ?

    <form action=–WEBBOT-SELF– method=post>
    <!–webbot bot="SaveResults" s-email-address="orel1223@bezeqint.net"
        s-email-format="TEXT/PRE" b-email-label-fields="TRUE"
        s-email-Subject="עבודה ואיכות חיים!" s-builtin-fields="Date Time"
        b-email-subject-from-field="FALSE"–>
    <![endif]><!–[if gte vml 1]><v:rect id="_x0000_s1082" alt="" style=’position:absolute;
    left:488.25pt;top:18.98pt;width:133.72pt;height:25.16pt;flip:x;z-index:25;
    visibility:visible;mso-wrap-edited:f;mso-wrap-distance-left:2.88pt;
    mso-wrap-distance-top:2.88pt;mso-wrap-distance-right:2.88pt;
    mso-wrap-distance-bottom:2.88pt’ fillcolor="#339 [1]" stroked="f"
    strokecolor="navy [0]" o_cliptowrap="t">
    <v:stroke color2="white [7]">

  10. גבר1223 הגיב:

    למה הדף לא קופץ לעמוד הראשון ?
    ?
    וסליחה על הספאם פשוט אני חושב שיש כאן איזה באג במערכת שזה לא קופץ

  11. adamfr הגיב:

    עזרה.. איך משים תג META בקוד JS ???
    אז עוד שאלה… די דחוף.. יש לי תג META שמרענן את הדף כל 5 שניות ויש לי פונקציה שפותחת תפריטץץץ אני רוצה להוסיף בסוף הפונקציה (ב JS) פקודה שתשנה לי את ה content של ה META שמרענן את הדף.. ה META נראה ככה:


    <meta name="refresh" http-equiv="refresh" content="4">

    את ה name הוספתי רק בשביל לנסות לשנות את ה content אבל ללא הצלחה… אני רוצה משהו בסיגנון "window.refresh.content=’11’" כאילו שישנה את ה content ל 11 שיקח לו יותר זמן להתרענן אבל זה לא פקודה חוקית ואני צריך מישהו שיתן לי את הפקודה שבדיוק עושה את הדבר הזה!!!

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!