שלח תשובה

זירת השאלות

330
צפיות
12
תשובות

שלום! אני זקוק לעזרה בקשר לתנאים ב

,‏ 18 בדצמבר, 2004

VBS.

אוקיי, לעניין. הבעיה הינה בהרשמה (עזרתם לי בה פעם במסד נתונים).
הבעיה: התנאים לא מתבצעים כמו שצריך, כלומר, שתנאי אחד מתקיים, ולא מבצעים משו' בתנאי לדוג': בהתחלה לא ממלאים כלום, מופיע ארור, אבל אם שוב שולחים את הטופס, בלי למלא, זה לא עושה ארור.
הנה הקוד של הטופס:


<%
Dim u, p1, p2, e1, e2, m, d, a, p
u = request.querystring("u")
p1 = request.querystring("p1")
p2 = request.querystring("p2")
e1 = request.querystring("e1")
e2 = request.querystring("e2")
m = request.querystring("m")
d = request.querystring("d")
a = request.querystring("a")
p = request.querystring("p")
%>
<html dir="rtl">
<head><title>הרשמה – Powered By AspCode &copy</title></head>
<body>
<font face="arial" size="2">
<b>שגיאות:</b><br>
<%=m%><br>
<%=p%><br>
<b>שדות ריקים:</b><br>
<%=u%><br>
<%=p1%><br>
<%=p2%><br>
<%=e1%><br>
<%=e2%><br>
<%=d%><br>
<%=a%><br>
<form action="dones/register.asp" method="post" OnSubmit="check()">
<br>
שם משתמש:
<input type="text" name="user" id="user">
<br>
סיסמא:
<input type="password" name="pass" id="pass">
<br>
אימות סיסמא:
<input type="password" name="pass2" id="pass2">
<br>
דוא"ל:
<input type="text" name="email" id="email">
<br>
אימות דוא"ל:
<input type="text" name="email2" id="email2">
<br>
כתובת האתר:
<input type="text" name="address" id="address">
<br>
תיאור האתר:
<textarea style="font-family: arial;font-size: 10;" name="description" id="description" rows=10></textarea>
<br>
<input type="submit" value="שלח">
<input type="reset" value="נקה">
</table>
</form>
</body>
</html>

הקוד שבא אחרי זה:
(אני אפרסם בהודעה הבאה, פה זה לא נותן..)

תגיות:

12 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    קרא איך להציג שאלה
    בקישור בראש דף הפורום.

    (בקיצור, תהיה יותר ספציפי וברור)

  2. העקרב הגיב:

    בעיה בתנאים.
    משום מה, נגיד אני שולח ת'טופס בלי למלא כלום…
    ואז זה עושה לי שגיאה שלא מיליתי סעיפים, אבל, אם אני עושה שוב שלח (בלי לשנות כלום) זה לא עושה שגיאה..

  3. זהר פלד הגיב:

    אני לא מצליח להבין
    מה בכלל גרם לך לעשות את כל זה בצד השרת.
    ולידציה מהסוג הזה עושים בצד הלקוח.

    ואם אתה בכל זאת רוצה לעשות את זה גם בשרת, למה ככה?
    בשביל מה כל דבר אתה שואל פעמיים?
    אתה מבזבז משאבים וזמן ריצה יקר לחינם.

  4. MasterMind הגיב:

    הוא לא עד כדי כך יקר
    צוחק…..
    ובאמת  אני מעדיף יותר לעשות את הבדיקות האלה בצד לקוח(יותר יעיל)
    ותגיד בדיוק מה הבעיה בתנאים ?
    מה הם לא מתקיימים ?  תסביר את עצמך!
    ואולי כדי שתעשה דבר כזה
    תשלח את המידע לדף עם הבדיקות בלבד….
    ותדפיס משתנים  ותרענן (כאן אמרת שיש בעיה)
    אם הם ריקיים ולא מציג לך שגיאה אז יש באמת בעיה

    תעשה את זה  ותחזור אלינו

    אבל הכי חשוב  צד לקוח|!!!!! יותר יעיל

  5. אוריקס הגיב:

    Heh
    אתה חייב לעשות וואלידציה גם בשרת…

  6. העקרב הגיב:

    עשיתי בצד – לקוח, תודה.
    אם אני אצטרך בצד לקוח עזרה, אני אבקש פה

  7. העקרב הגיב:

    בטח :), אני החלטתי להשתמש בJS,
    החלטה טובה או להחליף?!

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!