שלח תשובה

זירת השאלות

192
צפיות
14
תשובות

בעיה בפתיחת דף שקשור לפריים….

,‏ 30 בינואר, 2004

הנה הדף איך שהוא נראה לפני שגולש מחובר למערכת.
http://wmh.walla.co.il/clubs/2004/1/30/465935/untitled.jpg

והנה מה שקורה אחרי שאני לוחץ על "התחבר"
http://wmh.walla.co.il/clubs/2004/1/30/465935/untitled2.jpg

אתם רואים שיש בעיה, איך אני יכול לעשות ככה שעל ידי לחיצה על "התחבר" יפתח חלון (לא חדש) על החלון שאני עובד עליו ?
תודה מראש ושבת שלום.

תגיות:

14 תשובות

  1. jonatan44 הגיב:

    אני חושב….
    שביגלל שקישרתה את הפראים לתוך הדף שניקרא נגיד login.asp
    אבל גם בדף הזה יש את הלוגו והכול…..תוריד את זה מישם ותשאיר רק את הטופס היתחברות

    אם לזה היתכוונתה,אם לא פרט.

  2. mrmistory הגיב:

    נכון קישרתי אבל….
    יש סקריפט קטן ב JAVA SCRIPT שאפשר על ידי לחיצה על על המילה שבמקרה שלי היא "התחבר" יפתח דף LOGIN.ASP באותו חלון ולא בפריים.

    איך עושים את זה? תודה.

  3. זהר פלד הגיב:

    אתה רוצה שהדף הבא "ישתלט"
    על כל החלון ויבטל את ה frameset, לא?
    ב js, אתה משנה את ה location של top, ולא של self, וב html, אתה פשוט נותן "target="_top.
    דוגמית קוד להמחשה:

    js
    ==
    <input type="button" value="התחבר" onClick="top.location.href=’page.html’ ">

    html
    ====
    <a href="page.html" target="_top">

  4. mrmistory הגיב:

    אז זה פותח לי חלון חדש ומה שאני….
    רוצה זה שיהיה ככה כמו שבתמונה לאחר הלחיצה.
    http://wmh.walla.co.il/clubs/2004/1/30/466102/untitled3.jpg

  5. mrmistory הגיב:

    הנה אבל…
    אין לי שום קוד, אם היה לא הייתי בטח מצליח.
    הנה משהו מהלינק שיש לי ללא קוד.
    Response.Write "<font color=red><a href=’Login.asp?mod=login’>התחבר</a><BR>"

    השאלה שלי היא ,מה אני צריך לרשום בתוך a href שהוא יפתח על החלון ויהיה כמו שהראתי בתמונה אחרונה.
    תודה

  6. זהר פלד הגיב:

    לא הבנת אותי בכלל, אה?
    כשאמרתי "תראה לנו את הקוד שלך", התכוונתי לקוד שניסית לכתוב.

    ולגבי השאלה שלך, אתה פשוט צריך להוסיף לתג A מאפיין target עם הערך top_ ככה:

    <a href="URL" target="_top"> click me </a>

  7. mrmistory הגיב:

    סיבה שלא הבנתי אותך….
    היא שלא ניסיתי לרשום שום קוד כי לא ידעתי קוד ואני פה בגלל שרציתי לדעת אם יש קוד.

    לא צריך אני רואה שום קוד כי target=’_top’ עובד מצוייר.
    זה מוזר, חשבתי שזה יעשה לי חלון חדש וזה לא עשה.
    תודה.

  8. זהר פלד הגיב:

    לא טרחת לנסות אפילו
    וכבר קבעת שהתשובה שקיבלת שגויה?!?

  9. mrmistory הגיב:

    בדקתי והיא עובדת….
    תקרא טוב מה רשמתי לך בהודעה לפני הזאתי.
    ואת הפרצוף שעשית (אדום) אפשר לא לעשות.
    כולההההההה ביקשו ממך עזרה ואולי לא הבינו אותך בהתחלה
    ואתה עושה פה פרצופים.
    יום טוב ,ביי.

  10. זהר פלד הגיב:

    תקרא אתה טוב טוב את השרשור.
    ותראה שאת התשובה שנתתי לך בהודעה שכותרתה היא "לא הבנת אותי בכלל, אה?" קיבלת כבר כמה הודעות קודם, בהודעה שכותרתה היא "אתה רוצה שהדף הבא "ישתלט""….
    התגובה שלך היתה "אז זה פותח לי חלון חדש ומה שאני רוצה…"

    בקיצור, הפרצוף העצבני היה בעקבות ההתנהגות המטופשת שלך, להטיל ספק במשהו שבכלל לא טרחת לבדוק.
    לדעתי הוא מוצדק לחלוטין, ואם אתה לא מבין על מה כל המהומה, זבש"ך.

  11. אוריקס הגיב:

    הרשה לי לחזק את ידך
    אולי ההיערות האילו נשמעות קטנוניות לפעמים, אבל ה"אח הגדול" של הפורום הזה – הפורום בתפוז הגיעה לרמה יפה בגלל ששמרו שם על חוקים ועל מסגרת..

    אם נותנים לך קוד (ובפרט שזה מנהל הפורום) רצוי לבדוק אותו לפני ששוללים לחלוטין. סה"כ יש כאן אנשים שמבינים מהחיים שלהם.
    אם הפורום הזה ישמור על כללי מסגרת לא תיהיה פה שכונה אלא פורום מקצועי, וריכוז מתכנתי הווב האיכותיים ימצא פה.

    יש כאן אנשים שבאים לעזור לאחרים מתוך רצון טוב, ואני אישית עושה זאת לפעמים לא רק מתוך כיף ועניין, אלא מתוך זה שאני נורא אהבתי שעזרו לי (ועדיין עוזרים לפעמים) בהתחלה.

    וספיציפית בקשר לשרשור הזה – תגובות כמו "ואתה עושה פה פרצופים" הן תגובות ילדותיות ובאות מתפיסה של "הכל מגיעה לי"…

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!