שלח תשובה

זירת השאלות

361
צפיות
11
תשובות

עזרה בבניית טופס בבקשה.

,‏ 3 בינואר, 2005

שלום זו הפעם הראשונה שאני מכין טופס, נכנסתי למדריך אבל עם זאת לא הסתדרתי.
אז מאוד אשמח לקבל עזרה בבקשה ולדעת מה לא נכון בקוד שלי או מה צריך להוסיף בבקשה.



<form action="mailto:thebluedragon@hotmail.com" method="get" name="ILTA-NIGHT Guests list." target="_blank">
<font color="#FFFFFF">Name:</font>
<INPUT type="text" name="firstName"><br>
<font color="#FFFFFF">Phone#:</font>
<INPUT type="text" name="lastName"><br>
<font color="#FFFFFF">E-Mail#:</font>
<INPUT type="text" name="lastName">
<INPUT type="submit" name="submit1" value="Send">
</form>


בקיצור יש לי אירוע שאני רוצה לעשות רשימות מוזמנים ושיהיה ניתן להרשם דרך האתר ושזה יגיע למייל שלי שהוא:
thebluedragon@hotmail.com

אני צריך שיהיה בטופס: שם, מספר פלאפון ואימייל בבקשה.

שוב אשמח לקבלת עזרה, תודה!

תגיות:

11 תשובות

  1. shay3434 הגיב:

    מה הבעיה?
    תסביר מה הבעיה שלך.. מה קורה שלא כשורה?

  2. זהר פלד הגיב:

    יש שם שני שדות טקסט באותו שם…
    וגם, טופס שה action שלו הוא mailto לא צריך target, כי הוא במילא רק פותח את תוכנת הדואר של המשתמש ולא מחליף דף בדפדפן.

  3. THE BLUE DRAGON הגיב:

    הבעיה היא שכאשר לוחצים SEND
    כאשר לוחצים SEND זה פותח את האוטלוק אקספרס במקום ישר לשלוח.

    אני רוצה שהפרטים יגיעו אלי ישירות לאימייל ושזה לא יפתח את האוטלוק אקספרס בבקשה.

  4. זהר פלד הגיב:

    זה לא באג, זה פ’יצר…
    בשביל לשלוח מייל ללא שימוש בתוכנת הדוא"ל של הגולש צריך להשתמש בצד שרת.

    כל שימוש ב mailto תמיד יפתח את תוכנת הדוא"ל של הגולש.

  5. THE BLUE DRAGON הגיב:

    אוקיי שניתי ועדיין לא מסתדר לי.


    <form action="thebluedragon@hotmail.com" method="get" name="Guests list.">
    <font color="#FFFFFF">Name:</font>
    <INPUT type="text" name="Name:"><br>
    <font color="#FFFFFF">Phone#:</font>
    <INPUT type="text" name="Phone#:"><br>
    <font color="#FFFFFF">E-Mail#:</font>
    <INPUT type="text" name="E-Mail#:">
    <INPUT type="submit" name="submit1" value="Send">
    </form>

    אז תיקנתי את שדות הטקסט ומחקתי את הטארגט כפי שרשמת.
    מחקתי גם את ה:
    ‘mailto:’
    מפני שזה פותח את האוטלוס-אקספרס במקום לשלוח ישר.

    וכרגע מה שאני מקבל זה עמוד ארור כאשר לוחצים על שליחה במקום שזה ישלח את הפרטים אלי למייל.

    אשמח לעזרה.
    ואם מישהו יכול להכין בבקשה טופס ולתת לי את הקוד שאני ידע מה לא בסדר וככה אני ידע פעם הבאה איך להכין, אני אשמח מאוד.

    תודה!

  6. זהר פלד הגיב:

    צד שרת…
    בעקרון, אתר אינטרנט בנוי ממספר שכבות:
    לקוח, שרת, מסד נתונים.

    לקוח – הכוונה היא לדפדפן. כל מה שקורה בדפדפן (html, css, וכו’) נקרא צד לקוח.

    צד שרת – הכוונה היא לסקריפטים שרצים בשרת עצמו, לפני שהדפדפן מקבל את הדף. ככה בונים, לדוגמא, פורומים, אתרי מייל, וכד’. בצד השרת אפשר לתקשר עם מסד נתונים, שזה מביא אותנו לשכבה הבאה…

    מסד נתונים – כל הנתונים שאינם סטטיים (כלומר, כתובים ישירות בקוד) לרוב נלקחים ממסד נתונים כלשהו. השפה שבה מתקשרים עם מסד נתונים היא SQL.

  7. THE BLUE DRAGON הגיב:

    תודה רבה אבל אין זה עוזר לי.
    תודה על ההסבר אבל לא אמרת לי איך אני משתמש או נתת דוגמא שמראה לי איך בבקשה.

    יש לי שרת FTP של חבר שעליו אני פועל.
    אני משתמש ב: Macromedia Dreamweaver MX.
    (לא 2004 למה אין לי XP אני על ME).

  8. Silver Strike הגיב:

    צד-שרת ב-Dreamweaver
    תבדוק באיזה שפה השרת תומך. PHP או ASP. כאשר שרת עם מערכת הפעלה windows עובד עם ASP ושרת עם מערכת הפעלה UNIX/Linux יעבוד עם PHP.

    אחרי שבחרת שפה איתה אתה מעוניין לעבוד. תגדיר ב-Dreamweaver Testing Server ותשלים את הגדרות ההתחברות לשרת.

    באתר של מקרומדיה ישנם מדריכים שיעזרו לך לעשות את מה שאתה צריך.

  9. זהר פלד הגיב:

    ורק נציין שהעמדה של רובנו לגבי
    תוכנות wysiwyg כגון DreamWeaver וחברותיה היא שהן לא הדרך לבנות אתר.
    הקוד שהן מייצרות עמוס מדי, בלתי יעיל בטירוף, לא תקני והרבה פעמים לא תקין,
    ובכלל, ככה אולי אפשר לעצב, אבל לא לתכנת.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!